• dr.LjiljanaŠkrinjarić Uredi
 • (psihijatar)
Razina pomoći 4,23 (22)
Ljubaznost 4,73 (22)
Zakonitost i etičnost 4,59 (22)
Vrijeme čekanja 4,64 (22)
Osoblje 4,57 (21)

Dom Zdravlja

Iskustva drugih

 • 20.7.2023. u 13:33 SATI
 • Korisnik: korisnik56240
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Jedina psihijatrica sa kojom sam uspjela kliknuti i koja mi je pomogla. Izuzetno topla, draga, ljubazna, empatična, razumna osoba, prije svega izuzetno stručna i vrhunska liječnica. Naše energije su se jednostavno poklopile. Doktorica zrači posebnom energijom i najbolja je osoba koju sam upoznala. Za svaku pohvalu i preporuku. Oduševljena sam i ugodno iznenađena da netko toliko voli i živi svoj posao i da mu nije u cilju samo prepisivati lijekove.

 • 29.4.2022. u 12:14 SATI
 • Korisnik: korisnik49411
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja

Doktorici Škrinjarić sam prvi puta došla sa samo 15 godina, a sada, skoro 10 godina kasnije, i dalje redovito dolazim na terapije. Vrijedi napomenuti da sam svih 10 godina doktorici dolazila privatno što svakako ne bi da nisam 100 % zadovoljna njenim radom. Terapija kod doktorice Škrinjarić mi je iznimno pomogla upravo zbog toga što sam kroz svakodnevne situacije naučila kako se nositi s raznim životnim problemima, kako konstruktivno komunicirati s obitelji, kolegama i prijateljima i kako da živim život najbolji za mene. Doktorica mi je objasnila od kuda moji simptomi i razmišljanja dolaze te kako s tim znanjem mogu unaprijediti svoj život i njegovu kvalitetu. Doktorica Škrinjarić me nikada nije tretirala kao bolesnika već kao osobu sa kompleksnim životom kakav svi živimo. Uz terapiju sam preuzela kontrolu nad svojim životom što je direktno rezultiralo u boljem mentalnom zdravlju. Također, sve što doktorici kažete ona shvaća 100 % ozbiljno. U najtežem razdoblju prepisana mi terapija koju je doktorica kontrolirala i smanjivala po potrebi tako da se nikada nisam osjećala loše niti sam pila ogromne količine lijekova koji mi nisu bili potrebni. Doktorica Škrinjarić je prije svega odlična liječnica u koju možete imati povjerenja i jedino s čim morate doći kod nje je dobra volja.

 • 20.4.2022. u 20:46 SATI
 • Korisnik: korisnik49279
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorici Škrinjarić već vjerno idem preko 10 godina. Naravno ne zato što se problemi nisu rješavali nego zato što nema bolje i stručnije osobe koja može pomoći kod svih mogućih problema koja se mogu pojaviti zbog svijeta u kojem svi mi danas živimo. Od burne adolescencije i poremećaja prehrane u srednjoj školi, teških i napornih fakultetskih dana, profesionalne sportske karijere te razvoja poslovne karijere i vlastitog posla, do početka braka i buduće obiteljske priče, doktorica je bila uvijek uz mene. Uvijek je znala usmjeriti na pozitivu, i jednostavno kroz razgovor korak po korak mi je davala alate za svladanje strahova, anksioznosti, i nezadovoljstva. Preporučila bi doktoricu svima kojima treba pomoć, podrška i pozitiva. Naravno ništa ne dođe preko noći, rad na sebi i problemima traje ali ako želite da Vam bude bolje bit će uz stručnost doktorice.

 • 14.4.2022. u 10:09 SATI
 • Korisnik: korisnik49208
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Potaknuta brojnim preporukama na ovoj stranici odlučila sam se na privatnu terapiju kod dr. Škrinjarić. No, bitno je da pacijent i doktor „kliknu“, što nije bio moj slučaj. Došla sam zbog ponovne pojave anksioznosti i depresije potaknute stresom na poslu. Pitala je zašto se osjećam kao da nisam dovoljno dobra, da sad nemam razloga, uspješna sam profesionalno i trebala bih ostaviti prošlost odrastanja u disfunkcionalnoj obitelji iza sebe. Osjetila sam u tom trenutku kao da nemam pravo osjećati se loše jer je to sad iza mene. Također je u tom trenutku počela opisivati situaciju nekih drugih ljudi kojima je pretpostavljam gore nego meni? Kao empatična osoba ne osjećam se bolje ako znam da je drugima gore, čemu uspoređivati intenzitet traume? Svatko ima subjektivnu reakciju na svoje životne poteškoće. Trenutno idem na psihoterapiju gdje sam naišla na razumijevanje, razradu trenutnih osjećaja i reagiranja na situacije što je sve povezano s mojom prošlošću. Razvila sam određene obrambene mehanizme koji su me štitili u djetinjstvu, a sada nemaju svrhu. Upoznajem sebe, razumijem zašto reagiram na situacije na određeni način i shvaćam kako se to može promijeniti. Trebao mi je netko tko me može saslušati, razumjeti i postavljati pitanja dok sama ne dođem do odgovora umjesto subjektivnog mišljenja da mi trenutno dobro ide u životu.

 • 8.12.2021. u 17:01 SATI
 • Korisnik: korisnik47055
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Srdačna, ljubazna, strpljiva, empatična i stručna. S doktoricom Škrinjarić prvi put sam se susrela prije par godina (po preporuci). U to vrijeme imala sam učestale napade panike i depresivnu epizodu što mi je, u najmanju ruku, otežavalo svakodnevni život. Kroz pola godine psihoterapije i intenzivnog rada na sebi uz vodstvo doktorice, pomak je bio toliki da sam se od osobe koja se na početku terapije bojala sjesti u auto i otići sama do centra grada, nakon par mjeseci t. preselila (sama) u inozemstvo na daljnje profesionalno usavršavanje. I tada je doktorica bila toliko susretljiva da je prema potrebi bila dostupna putem skypea, u slučaju da "zaškripi". Radile smo puno na mom samopouzdanju i na uzrocima anksioznosti, što mi je pomoglo da hrabro kročim naprijed i ostvarujem svoje ciljeve te da počnem cijeniti sebe i kroz međuljudske odnose. Osoba koja voli i zna svoj posao i kojoj je stalo do njezinih pacijenata. Za svaku preporuku

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Ljiljana Škrinjarić

(psihijatar)