• VedranaMrđen Uredi
 • (obiteljska medicina)
Razina pomoći 4,93 (15)
Ljubaznost 4,93 (15)
Zakonitost i etičnost 5,00 (15)
Vrijeme čekanja 3,60 (15)
Osoblje 4,27 (15)

Dom Zdravlja

 • placeVrabečak 4
  Podsused - Vrapče, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 28.8.2019. u 5:56 SATI
 • Korisnik: Marina

Ova doktorica gospođa Vedrana Mrđen (spec.opće medicine iz DZ.Susedgrad) zaslužuje pohvalu na sva zvona. Ona je prvenstveno čovjek velikog srca koji radi svoj posao po zakonu i ljudskim i moralnim načelima . Radi ga srcem i glavom. Komotno bi mogla reci da je to poziv a ne posao, jer toliko profesionalnosti ,razumijevanja ,strpljenja i ljubaznosti rijetko se vidja...bukvalno ovih dana spasila mi je život (cardio problem). Ne želim ovdje iznositi detalje ali doista već sada sam u panici koga izabrati kada pođe u zasluženu mirovinu, a što je izvjesno. HVALA dr.Mrđen za sve što čini za nas svoje pacijente.

 • 8.7.2019. u 12:02 SATI
 • Korisnik: Gasparbranka
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Idealan primjer obiteljske liječnice. U mojoj obitelji upisujemo već i treću generaciju. Uvijek je smirena, nasmijana, beskrajno profesionalna, prekrasna, topla osoba. Hvala doktorice na svemu!

 • 15.1.2019. u 21:32 SATI
 • Korisnik: Marina
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Mrđen je vrlo stručna u svom poslu, Rado odgovori na svaki upit i objasni trenutni zdravstveni problem.Ordinacija je opremljena za jednu ambulantu opće prakse u potpunosti.Radi jako etično i kvalitetno. Slažem se sa ranijim komentarima koje sam pročitala i moram ovdje podvući RADI SE O IZVRSNOM DIJAGNOSTIČARU!Ovdje se mora istaknuti kako se radi o timu čiji su pacjenti definitivno 80% starija populacija, točnije umirovljenici, dakle svakako su katkada i naporni, a i zahtjevni. Najbolja i najstručnija doktorica koju sam imala priliku upoznati. Dostupna je i bas je pravo oličenje doktora koji pomaže i liječi ljude. Doktorica je vrlo stručna i baš zato je cijela moja obitelj prijavljena kod nje. Sve najbolje za nju kao čovjeka i doktoricu!

 • 28.12.2018. u 15:42 SATI
 • Korisnik: ivan
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Poštovana gospođa doktor je naša obiteljka liječnica još kad je preuzela ambulantu u DZ, a bilo je to davno gotovo prije više od 30 godina.Osjećam veliku potrebu kao srednja generacija obitelji da ovu humanu, vrsnu lječnicu pred cijelim svijetom javno pohvalim.Uvijek je tu za svoje pacijente.Temeljita u pregledu, odaziva se na svaki poziv-konzultaciju, ne prepušta ništa slučaju. Ova žena izvrstan je dijagnostičar.Ona je za moju obitelj uvijek tu.Šteta što su njeni pacijenti uglavnom starija populacija, ljudi koji ne koriste kompjuter, pa je ne mogu ovako javno pohvaliti, zato hvala dr.Mrđen i u njihovo ime . Ova topla i izvrsna liječnica je svakako za preporuku.

 • 24.12.2018. u 21:27 SATI
 • Korisnik: vesna
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica u kategoriji izvrsnosti! Sestra zaostaje, ali zato je tu naša doktorica koja pokriva i sestrinske nedostatke. U ovu ambulantu dolazim sa drugog kraja grada već 25 godina, jer ova doktorica mi je bukvalno spasila život. Doktorica ima vrlo seriozan pristup pavcijentu, sasluša, pregleda, konzultira, apsolutno ništa ne prepušta slučaju...Da vas ne opterećujem za DOKTORICU SVAKA PREPORUKA I OCJENA IZVRSTAN!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Vedrana Mrđen

(obiteljska medicina)