• VlastaĐuranović Uredi
 • (pedijatar)
Razina pomoći 4,00 (5)
Ljubaznost 4,00 (5)
Zakonitost i etičnost 5,00 (4)
Vrijeme čekanja 3,20 (5)
Osoblje 4,20 (5)

Klinika - dječje bolesti

 • placeKlaićeva 16
  Donji Grad, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 3.4.2020. u 14:20 SATI
 • Korisnik: korisnik37083
Razina pomoći
Ljubaznost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Došla sam kod nje prvi put u dobi od 14 godina zbog problema s ravnotežom i koordinacijom, vrtoglavica i drugih simptoma. Pitala me za skolski uspjeh, cim je cula da sam bila 5,00 zaključila da je to "od stresa" i poslala me na par rutinskih pretraga "reda radi". U nalazu napisala "glavobolje" umjesto "vrtoglavice", kad se otac vratio s nalazom da ispravi, izderala se na njega da je to isto. Nakon godinu dana sam došla kolima hitne zbog 4 nesvjestice u istom danu i konvulzivnog napadaja, nije me ni pregledala nego me uputila na psihijatriju. Jos u nekoliko navrata sam dolazila hitnom kroz slijedećih godinu dana zbog konvulzija i nesvjestica, niti jednom nije htjela ponoviti pretrage, svaki put bila bezobrazna i prema meni i prema roditeljima kad bi došli sa mnom. Na poslijetku sam udarila glavom prilikom gubitka svijesti i imala sreće da sam naletjela na dr. Gjurasina kao dezurnog neurokirurga, koji se zainteresirao za moj slucaj i dijagnosticirao mi Arnold-Chiarijevu malformaciju. Ispostavilo se da dr. Đuranović nikad nije niti cula za tu bolest iako je u domeni neurologije i iako je 50-ak djece vec operirano u Klaicevoj zbog tog. Nije joj palo napamet ni da uputi ispriku mojim roditeljima. Ne znam kakva je sad, to je bilo prije 10-ak godina, nadam se da je razvila savjest.

 • 26.2.2020. u 16:05 SATI
 • Korisnik: korisnik36536
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Naše iskustvo s dr. Đuranović je vrlo pozitivno. Pažljivo je pregledala dijete i posvetila i njemu i nama dovoljno vremena te bila otvorena za sva pitanja. Medicinske sestre na prijemu su također iznimno ljubazne, susretljive i dobronamjerne. Dr. Đuranović, dr. Lončar i dr. Jadrešin s gastroenterologije su liječnici u Klaićevoj bolnici koji, prema našem iskustvu, zaslužuju isključivo pohvale. Jelena Knešaurek Carić

 • 11.6.2019. u 16:39 SATI
 • Korisnik: zvoncica

Potpis. Pregled traje pola minute jer dotična ima sastanak u 14,a gle čuda mi naručeni u 14!! I ovo za gramatičke greške, također.

 • 11.6.2019. u 16:37 SATI
 • Korisnik: zvoncica
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je u globalu ok, ali je jako štura, puno toga skriva i prešućuje. Naruči u 10,na red dođeš u 14:30 gdje čekaš s jednomjesečnom bebicom. Za jednu dječju bolnicu, očekivala bih puno više razgovora i objašnjenja roditelju što se od dotične ne dobije.. Sve u svemu, prolazno.

 • 21.9.2016. u 8:04 SATI
 • Korisnik: trigger23
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izvrsna liječnica. Stručna, pristupačna i pravi profesionalac. Organizacija ambulantne je u odnosu na druge na zavidnoj razini. Gotovo na razini privatnih klinika koje imaju znatno manje pacijenata. Sve pohvale doc. i osoblju.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Vlasta Đuranović

(pedijatar)