• ŽeljkaŠtimac-Miling Uredi
 • (školska medicina)
Razina pomoći 2,40 (5)
Ljubaznost 1,80 (5)
Zakonitost i etičnost 1,80 (5)
Vrijeme čekanja 3,00 (5)
Osoblje 4,20 (5)

Dom Zdravlja

 • placeHrvoja Macanovića 2a
  Trešnjevka - jug, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 22.5.2020. u 15:21 SATI
 • Korisnik: korisnik37601
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica i sestra za svaku pohvalu. Pune nježnosti, strpljivosti i razumijevanja za naše buduće školarce. Hvala Vam!

 • 16.5.2019. u 17:42 SATI
 • Korisnik: Kristine
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica nas je prijavila zbog necjepljenja, iako smo djecu redovito cijepili-samo ne kod nje, nego u privatnoj poliklinici. Kako nasa djeca ne idu u skolu po mjestu stanovanja, samo nasa lijecnica (po mjestu stanovanja) bila je upucena u kalendar cjepljenja. Vrlo neprofesionalno i povisenim tonom nas je napala zbog toga sto djecu ne cijepimo kod nje. Nase drugo iskustvo s njom: Kontrolno vjestacenje koje je vodila za naseg sina, koji je od rodenja imao pravo na osobnu invalidninu. Na prvom kontrolnom vjestacenju ( koje je vodila druga doktorica) proveli smo 80min. Ta predivna lijecnica ispitala je svaku od 5 dijagnoza/ostecenja, s kojima se rodio nas sin. Dr.Stimac-Miling je samnom izmjenila 3 recenice i bila sam gotova za 9min. Naravno, ukinula je invalidninu i 2 dijagnoze uopce nije navela. Zalila sam se i naravno u drugostupanjskom dobila pravo. Zalosno je da dr.Stimac-Miling radi s djecom. Voljela bih zaista da se preispita i mozda nesto i promjeni u svom buducem radu i pristupu.

 • 22.3.2019. u 21:09 SATI
 • Korisnik: Jedna-mama

Sestra draga, topla, pristupacna i profesionalna. Dosla sm s djecakom od 6 god na pregled zbog polaska u 1. razred! Moje iskustvo s dr. Miling Stimac je dobro, dr. je strucna, ljubazna, strpljiva i temeljita u razgovoru i pregledu mog sina, malo sam se bojala zbog iskustava mama s ovog portala, ali sam se u 1. minuti razuvjerila. Dosli smo na zakazani termin, sve je islo glatko i brzo, dr. nas je odmah nakon sestre preuzela, dala nm svoja strucna misljenja, upute za dalje, ja sam jako zadovoljna kao i moj djecak. Mi smo planirali odgodu zbog stanovitih problema koje jos moramo tesati, a ona nam je tu odgodu i potvrdila te nas lisila jos nekih procedura koje su nam bile u planu. Napominjem jos jednom , susret s dr je prosao ugodno , i nadasve profesionalno. Sestra je divna!

 • 17.5.2018. u 11:54 SATI
 • Korisnik: Barbara
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nemam obicaj komentirati rad ljudi po kriteriju ljudske nesavrsenosti koja nam je svima svojstvena. Ovaj put se ipak moram osvrnuti na doktoricin pristup koji ne djeluje niti strucno, niti eticno, pa razmatram i prijavu Komori. Dosavsi sa sinom zbog upisa u skolu, uz predivnu sestru, suocavam se s doktoricom. Trazi karton procijepljenosti- naravno, skupila sam svu potrebnu dokumentaciju pa sam otisla i po karton. Tad mi je sestra dr.Zelic dala svojevrsni papir a ne karton, uz napomenu "to se sad daje umjesto kartona"- zbog toga sam s tim papirom i dosla doktorici Stimac. Krenula je urlati tonom koji ne prilici njenim zrelim godinama, profesiji, ambijentu, situaciji a ponajmanje cinjenici da se sestogodisnje dijete testira. Moj sin, inace brbljavac i kreativan klinac, toliko se "zbrejkao" da je odgovarao sturo, evidentno zablokiran, nenavikao na takve tonove koje u kuci ne prakticiramo. Doslovno je tragikomicno bilo kako ne zna odgovoriti banalne stvari tipa nabrojati 3 zivotinje, djecak koji vec uveliko pise, cita, racuna do 100, a u samom ZOO je zadnji put bio prije par mjeseci. Smatram da djeca trebaju uciti biti "imuna" na neke stvari i sve je to OK... ali da dozivljavaju strah u lijecnickoj ambulanti, pritom kod pedijatra, pa uz sve to i prilikom testiranja... smatram sramotnim. Nadam se sto manjoj potrebi daljnje suradnje s ovom lijecnicom, izrazavajuci zaljenje sto se aspekti licnosti, karaktera, temperamenta ili cega treceg, na ovako nepovoljan nacin odrazavaju na kvalitetu njena rada. Postovanje prema njenoj tituli i zrelim godinama, cine da ovo sve pisem zaista- ljudski zalosna sto to pisem. Porazno.

 • 15.2.2018. u 19:31 SATI
 • Korisnik: Celestialcreature
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Hladna, bezobrazna i ravnodušna. Nakon čekanja i čekanja, primljeni smo 25 minuta nakon ugovorenog termina, a ordinacija je bila prazna. Doktorica je bezobrazna prema sestri, koja je skroz simpatična i korektna, te joj samo hladno izdaje naredbe što da donese ili napravi. Svom poslu pristupa bezvoljno i ''samo zato što mora''. Nakon pregleda samo gurne papir u ruku, niti dobar dan, niti doviđenja. Ne razumijem kako netko takav može raditi s djecom, vjerujem da je ovakva recenzija i više nego zaslužena.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Željka Štimac-Miling

(školska medicina)