• ZlatkoTopalović Uredi
 • (ginekolog)
Razina pomoći 4,13 (47)
Ljubaznost 4,15 (46)
Zakonitost i etičnost 4,32 (47)
Vrijeme čekanja 3,19 (47)
Osoblje 3,87 (46)

Dom Zdravlja

 • placeMirogojska 11
  Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb
 • phone 01/4603-651
 • access_time
  Parni datumi: 14:00-18:00; Neparni datumi 07:30-12:00

Iskustva drugih

 • 12.12.2019. u 17:50 SATI
 • Korisnik: korisnik35343
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dakle već 2 godine nije moguće nazvati sestru, naručiti se za termin, a niti kada zovem tijekom mjeseca, a ne na 1 jedini dan kada se svi naručuju, čak niti tada se nitko ne javlja i trebam potrošiti barem 3 sata zivkajući u nadi da će mi se netko smilovati. Kada sam na pregledu to se obavi reda radi iako imam problema i poteškoća i nikad mi se ne da nikakva informacija osim ako ne molim za nju. Kada sam se htjela naručiti na pregled zbog određenih tegoba (i nekim čudom uspjela dobiti ih na telefon) su mi umjesto pregleda, bez ikakve provjere, samo dali terapiju i rekli kako ne moram dolaziti. Horor!

 • 5.12.2019. u 19:07 SATI
 • Korisnik: korisnik35153
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Zbog njegovih pacijentica se nadam da se promijenio. Najbolniji papa test ikada. Nakon napravljenog ultrazvuka, šuteći ispisao povijest bolesti i rekao da je predam sestri. Kad sam bila na vratima, rekao "Ah, usput, imate tumor. Doviđenja." S 24 godine, bez pristupa internetu, nisam imala pojma što to znači, a on je rekao sljedećoj pacijentici da uđe. Ustanovilo se da je u pitanju cista koju treba operirati. Uporno me slao u Petrovu bolnicu (gdje su mi htjeli odstraniti cijeli jajnik) i morala sam mu zaprijetiti prijavom na liječničku komoru da bi mi dao uputnicu za Sveti Duh (u to vrijeme se ispisivao naziv bolnice na uputnici). Pobjegla sam od njega prvom prilikom.

 • 5.12.2019. u 10:49 SATI
 • Korisnik: korisnik35058
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Topalovic je vodio moju prvu trudnocu i bio je uvijek vrlo susretljiv i ljubazan i spreman strpljivo odgovarati na sva moja pitanja.

 • 7.6.2019. u 10:40 SATI
 • Korisnik: misic
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nažalost doktor je postao jako pasivan, letargičan, površan npr. ciste će vam vidjeti tek kad budu preko 5 cm do tada sve kao uredno, poslat će vas na pretrage,a li nikad neće pitati što je bilo s tim kad dođete na kontrolu, prijateljici je rekao da ne mora dolaziti na pregled svaku godinu jer je već u nekim godinama jedino ako bude trudna, priča s pacijenticom dok ležiš s raširenim nogama umjesto da te pusti da se obučeš pa ti kaže što i kako, čekanje i naručivanje je katastrofa, parking problematičan, ordinacija je opremljena i uređena kao u 18. st. Definitivno nema ništa što bi vam bio plus kod ovog liječnika više. Šteta.

 • 2.5.2019. u 14:47 SATI
 • Korisnik: HS
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Situacija u ovoj ordinaciji zadnjih godinu dana je uistinu izmakla kontroli. Shvacam da je puno pacijentica i da 4-erosatno radno vrijeme ne ostavlja puno prostora za javljanje na telefon, ali je uistinu frustrirajuca cinjenica da taj jedan dan u mjesecu kada se primaju narudžbe sestra nije u stanju podici slušalicu jer naime, većina žena nema mogućnost izaći s posla zbog ovako banalnih stvari koje se telefonski rijese u nekoliko sekundi. Nakon 87 pokusaja uspostave poziva mislim da je suvisno bilo sto za dodati. Nepotrebno je uopce spominjati da i kada ste u mogucnosti pojaviti se za narudžbu, na istu cekate i po 3h. Doktor djeluje poprilicno nezainteresirano, stvari banalizira i tek kada izmaknu kontroli uputi vas negdje dalje. Sve u svemu, niti traga onom sjajnom timu od prije nekoliko godina.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Zlatko Topalović

(ginekolog)