Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!* Ne trebate biti registrirani da biste komentirali!

Damir Roje (ginekolog)

Splitsko-dalmatinska županija / Grad Split / KBC - Split - Firule Adresa: Spinčićeva 1 Radno vrijeme: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite radno vrijeme Vaše ordinacije. Telefon: Ako radite isključivo s HZZO-om objavite telefon Vaše ordinacije. Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
  • Razina pomoći: 5 (2)
  • Ljubaznost: 5 (2)
  • Vrijeme čekanja: 4,5 (2)
  • Osoblje: 5 (2)
  • Zakonitost i etičnost: 100% (2)
4,9
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Damir Roje

Dr. Roje je primjer kakvi bi svi doktori trebali biti. Svojom stalozenoscu i optimizmom mi je uljepsao trudnocu. Sama cinjenica da mi on vodi trudnocu mi je ulijevala sigurnost pa sam prilicno bezbrizno docekala porod. Ono sto vecini doktora nedostaje, a njega krasi su svakako humanost i pristupacnost. Palac gore za dr. Roju!

Komentirani doktor: Damir Roje

Izvrstan čovjek i izvrstan doktor! Prvi porod mi je bio traumatičan i za mene i za bebu, a drugi je bio pod njegovom paskom, hvala Bogu i zato je prošlo sve u najboljem redu. Vrhunski je stručnjak, uvijek miran i realno objasni situaciju, a svakoj pacijentici posvećen ko da je jedina na svijetu! Ma savršen.... Nijedan drugi mu radi tog toplog pristupa nije niti do kolina!

Komentirani doktor: Damir Roje

Danas sam se prvi put susrela sa dr.Roje i mogu samo reci rijecici hvale.Odlican doktor saimpatican posvecen pacijentu ,

Komentirani doktor: Damir Roje

Nakon buđenja u intezivnoj na pitanje što mi je s bebom dotični doktor odgovara "Ne znam vam ja ništa." Što reći?!

Komentirani doktor: Damir Roje

Samo sve najbolje o dr. Damiru Roji! Staloženošću, samopouzdanjem i izuzetnom brigom za pacijenta ulijeva povjerenje koje se teško zaboravlja.

Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

*Koliko je 9 - 3?

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu

Najsestra.com