Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Najbolji liječnik 2016.

doc.dr.sc. Ivo Džepina (plastični kirurg)

Grad Zagreb / Donji Grad / Džepina Medical Group Adresa: Prilaz Gjure Deželića 56
 • Razina pomoći: 4,67 (12)
 • Ljubaznost: 4,5 (12)
 • Vrijeme čekanja: 4,5 (12)
 • Osoblje: 4,58 (12)
 • Zakonitost i etičnost: 91,67% (12)
4,58
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni
Banner-27786_logo2.png
 • Telefon: 01/377-4615
 • Radno vrijeme: Po dogovoru.
 • Ugovor s HZZO-om: Ne
 • Email: info at dzepina dot hr
 • Web: www.dzepina.hr
Rođen je u Zagrebu 1958. godine gdje je pohađao osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1981. godine. Već od prve godine studija odabrao je kirurgiju kao granu medicine kojom se želi baviti.

Po završenom studiju radi 4 godine u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, a specijalizaciju iz opće kirurgije započinje 1986. godine na Klinici za kirurgiju KBC Rebro u Zagrebu. Tijekom specijalizacije opredjeljuje se za rad iz područja plastične kirurgije pod rukovodstvom najuglednijeg plastičnog kirurga u Hrvatskoj Akademika Ivana Prpića.

Na usavršavanje iz područja plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije odlazi 1989. godine u Njemačku kod Prof. Olivari-ja Dreifaltigkeits Krankenhaus, Wesseling. Nakon Njemačke usavršavanje nastavja u Velikoj Britaniji gdje boravi sve do 1992. godine u nekoliko najvećih britanskih centara za plastičnu kirurgiju The Queen Victoria Hospital - East Grinstead, Canniesburn Regional Plastic and Maxillofacial Center - Glasgow, Royal Alexandra Childen's hospital - Brighton. Tijekom boravka u Velikoj Britaniji završio je tečaj iz mikrokirurgije u Edinburg-u, te tečaj iz primjene mikroimplantata u estetskoj kirurgiji u Londonu.

Specijalistički ispit iz opće kirurgije položio je 1992. god., a subspecijalistički ispit iz područja plastične i rekonstruktivne kirugije 2000. godine. Član je Hrvatskog kirurškog društva, Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju, Europskog društva za plastičnu i estetsku kirurgiju, te brojnih drugih stručnih udruga.

Doc. Džepina aktivno sudjeluje u dodiplomskoj nastavi na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a od 1997. god. radi kao asistent na Katedri za kirurgiju. Predavač je na poslijediplomskoj nastavi iz područja kirurgije, dermatologije, otorinolaringologije, ortopedije, onkologije i psihijatrije. U nastavno zvanje docenta je izbaran 2003. godine. Od 2002. godine radi kao Pročelnik odjela za Znanstveni i stručni rad Klinike za kirurgiju KBC Rebro, te se, uz svakodnevni kirurški rad iz programa plastične i rekonstruktivne kirurgije, intenzivno bavi i estetskim kirurškim zahvatima. Prvi je plastični kirurg u Hrvatskoj koji je izveo kiruršku promjenu spola u transseksualnog pacijenta.

Od početka svog rada uz stručni rad bavi se i znanstveno-istraživačkim radom, te je objavio brojne radove u domaćim i stranim stručnim časopisima. Koautor je knjige "Kirurgija dojke" u kojoj su na hrvatskom jeziku prikazane moderne metode kiruškog liječenja dojke te estetske i rekonstruktivne operacije dojke. Redovito sudjeluje na stručnim i znanstvenim sastancima i tečajevima kao predavač i pozvani predavač. Doc. Džepina predsjednik je organizacijskog odbora IV Hrvatskog nacionalnog kongresa plastične kirurgije koji je održan 2002. godine u Zagrebu. Kao istraživač radi na dva znanstvena projekta koji se bave istraživanjem karcinoma dojke. Magistrirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1999. godine, a titulu doktora znanosti stekao je 1999. godine.

Liposukcija je postupak koji omogućuje trajno odstranjenje masnih stanica potkožnog tkiva. U potkožno tkivo određene regije tijela koju želimo tretirati uvede se cjevčica (kanila) koja ima posebno postavljenje otvore različitog oblika na svo...

Stručni naziv za povećane grudi kod muškaraca je GINEKOMASTIJA. Ginekomastija je izvedenica grčkih riječi što znači grudi poput ženskih. Najveći problem predstavlja adolescentana ginekomastija koja se javlja u pubertetu. Ova ...

Povećanje grudi je jedan od najčešćih operativnih zahvata u estetskoj plastičnoj kirurgiji i u posljednjih nekoliko godina bilježi se neprekidan rast u broju operiranih pacijentica. Lijepo oblikovane grudi su jedan od glavnih obilježja...

Primjena filera u pomlađivanju lica bilježi sve veći rast u svojoj primjeni. Danas postoji veliki broj različitih filera: od masnog tkiva pa do različitih umjetnih materijala koji ostaju u tkivu različito dugo. Od svih ovih metoda najče&scar...

Noviji komentari
Komentirani doktor: doc.dr.sc. Ivo Džepina

Moja priča započinje 2005. Nakon što sam zbog bolesti ostranila bubreg, otkrili su mi na redovitom pregledu tumor dojke, po preporuci prijatelja javila sam se dr Đepini na Rebro i operirana sam u roku od samo tjedan dana. Moram napomenuti da sam tada bila u ranim 20 -im. Osim što je vrhunski sve očistio iznutra i ja sam bila izliječena, ožiljak koji je ostao se gotovo niti ne vidi. Svaka čast. Potrudio se maksimalno i estetski napraviti zahavt koji nije bio zapravao te prirode, nego spašavanje žive glave. 12 godina nakon toga, moj suprug je operirao kod njega mali tumor na glavi i opet samo mogu reći jedno veliko HVALA i svakome bih ga preporučila kao liječnika. l

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: doc.dr.sc. Ivo Džepina

Najbolji doktor, odličan stručnjak i kirurg! Preporučila bi doktora Džepina svima koji se spremaju na neki kirurški zahvat! Čovjek zna svoj posao! Lijep pozdrav!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: doc.dr.sc. Ivo Džepina

Jako mi se sviđa dr. Džepina, strpljiv, ugodnih manira, elokventan, smirujuć, odmjeren...
Pravi gospodin doktor!

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: doc.dr.sc. Ivo Džepina

Doc. Džepina je doista izvanredan kirurg, profesionalan i strpljiv. Nakon operacje ginekomastije napokon se mogu normalno baviti sportom i ići na plažu.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: doc.dr.sc. Ivo Džepina

To je bilo jos na Rebru. Imala sam cistu na ramenu koju je operirao. Na kontrolni pregled kad sam dosla skidat savove smijuci se je rekao tko vam je to tako ruzno napravio?! Od tada sam skrivala oziljak, smijali su mi se, ispitivali sto mi je to, drugi plasticar mi je rekao da se to ne moze korigirati. Toliko kroz godine me veze averzija prema ovom doktoru da sam se sad odlucila napisat. Svaka cast ako drugima pomogne. Maja Vidic

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.