Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Doktor Džepina pruža 10% popusta na pregled te na potrebnu uslugu novom pacijentu koji se ovdje prijavi.
PRIJAVITE SE OVDJE!

Botox

  • Objavljen: 26. Veljača, 2019
23606_Botox.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kroz posljednja dva desetljeća BOTOX je postao jedan od najčešće korištenih injekcijskih tretmana u estetskoj kirurgiji te se danas smatra jednim od najdjelotvornijih injekcijskih preparata za uklanjanje raznih bora lica, kao i za eliminiranje znojenja u području pazuha, dlanova ili tabana. Na našoj se POLIKLINICI BOTOX primjenjuje od 2001. godine te smo kroz posljednjih 10 godina aplicirali botox kod više od tisuću pacijenata, kontinuirano se uvjerivši u njegov izvsrtan efekt pri eliminaciji mimičnih bora lica. Koristimo isključivo originalni BOTOX firme ALLERGAN koji je registriran u RH, te spada u najkvalitetniji proizvod te vrste u svijetu.

BOTOX vrlo djelotvorno UKLANJA bore oko očiju, bore čela, bore oko nosa, kao i bore vrata a istovremeno PODIŽE obrve, uklanja znakove starenja vrata te u velikoj mjeri može osvježiti i pomladiti izgled lica.

Injekcijski tretman botoxa traje oko 5 – 10 minuta i uz minimalnu neugodnost uboda mikroiglicom nema drugih neugodnosti, a vrlo rijetko se na mjestu uboda može pojaviti manje plavilo kože koje nestaje za 24 – 48 sati.

Efekt botoxa očituje se nakon 2 – 5 dana, maksimalizira se do 14 dana te se takav održi 4 – 6 mjeseci, kada se bez ikakvog straha, može ponoviti aplikacija.

Aplikacija BOTOXA koju mora izvoditi licencirani i educirani liječnik izrazito je sigurna, a sam se botox metabolizira isključivo lokalno na mjestu injiciranja i ne širi se po ostalim dijelovima tijela. Obzirom da se ovaj preparat koristi u medicini već duže od 30 godina, te se primjenjuje i u neurologiji i oftalmologiji, njegova primjena u estetskoj medicini samo je pokazatelj sigurnosti ove terapije.

 

 

O autoru članka

  • Grad Zagreb /
  • Donji Grad /
  • Džepina Medical Group /
  • Prilaz Gjure Deželića 56
  • Telefon: 01/230-4532
  • e-pošta: info at dzepina dot hr
  • komentara: 40,
  • ukupno ocjena: 114
4,59
Pogledajte sve objavljene članke