Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Doktorica Vučković pruža besplatan pregled te 10% popusta na potrebnu uslugu novom pacijentu koji se ovdje prijavi.
PRIJAVITE SE OVDJE!

"Six Month Smiles" - ortodontski aparatić

  • Objavljen: 24. Rujan, 2018
21021_sixmonthsmiles.jpg
2787_six_month.jpg

 

 

Ostvarite osmijeh kakav ste oduvijek željeli i smijte se sa samopouzdanjem!

 

Nezadovoljni ste svojim osmijehom? Pokrivate usta dok se smijete?

 

 

 

Mnogi provedu čitav život prekrivajući usta dok se smiju zbog srama i neugode što ostavlja dojam povučene i nesigurne osobe te uzrokuje probleme u komunikaciji. Samopouzdanje uvelike ovisi o osmijehu, a kada smo nezadovoljni našim oralnim zdravljem to se vidi na našem ponašanju. Danas prevladava mišljenje kako je ortodontska terapija rezervirana za djecu, što je potpuno netočno.

 

 

Razmišljali ste o ortodontskom tretmanu, no sama riječ „aparatić“ vas asocira na puna usta žica, metala i neugodu? Rješenje za vas je Six Month Smiles sustav. U Hrvatskoj relativno novi sustav, u svijetu već naveliko poznat, specijalizirana je estetska ortodoncija namijenjena odraslim pacijentima.

Brzo, učinkovito i estetsko rješenje za pomicanje zuba. Uz korištenje klasičnih ortodontskih tehnika i modernih materijala rezultati su brzi i bezbolni. Six Month Smile sustav se sastoji od prozirnih bravica koje su gotovo nevidljive na vašim zubima te udobne, što u kombinaciji sa kratkim vremenom nošenja od prosječno 6 mjeseci čini ovu vrstu terapije idealnom. Sa Six Month Smiles sustavom može se ispraviti većina ortodontskih problema, poput pretjerane zbijenosti ili razmaka između zuba. Kandidati za ovu vrstu terapije su svi odrasli pacijenti koji su nezadovoljni rasporedom zuba u čeljusti, njihovom pretjeranom zbijenošću ili razmacima, koji nemaju vremena ili ne žele nositi klasični ortodontski aparatić i metalne bravice.

Pacijenti koji nisu kandidati za ovu terapiju su djeca mlađa od 18 godina i osobe koje boluju od aktivne parodontne bolesti. Ukoliko imate karijes ili parodontnu bolest, potrebno je to sanirati prije ulaska u terapiju.

 

Priuštite sebi zdrav i lijep osmijeh i smijte se sa samopouzdanjem!

 

 

 

O autoru članka

  • Grad Zagreb /
  • Črnomerec /
  • Stomatološka ordinacija dr. Inga Vučković /
  • Ilica 191b
  • Telefon: 01/370-4530
  • e-pošta: info at stomatologija-vuckovic dot hr
  • komentara: 44,
  • ukupno ocjena: 70
4,74
Pogledajte sve objavljene članke