• IgorSmojver Uredi
 • (spec. oralne kirurgije)
Razina pomoći 4,71 (14)
Ljubaznost 4,71 (14)
Zakonitost i etičnost 4,79 (14)
Vrijeme čekanja 4,86 (14)
Osoblje 4,86 (14)

Sv. Katarina Dental Centar

 • placeBranimirova 71E, 10000, Zagreb
  Peščenica-Žitnjak, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 24.11.2023. u 12:36 SATI
 • Korisnik: korisnik58284
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve probleme rješava odmah, metodično, brzo i stručno, a što je najvažnije, bezbolno. Upravo mi je spasio dvojku, nakon što su je mnogi otpisali. Inače vrlo tešku i složenu operaciju, napravio je sa zapanjujućom lakoćom. Pored toga, ugradio mi je i implantat, čekam zarastanje i postavu novog zuba. U dr. Smojvera i njegove suradnice/ke možete imati puno povjerenje. Zaista znaju što rade.

 • 24.10.2022. u 19:58 SATI
 • Korisnik: korisnik51851
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Imala sam neke sitne probleme sa zubima koje moj zubar nije pravovremeno i adekvatno riješio, nazvala sam polikliniku i zatražila dr.Smojvera. Iskreno, moj problem nije zahtijevao pozornost takvog stručnjaka i zapravo sam otpočetka znala da sam pretjerala i da čovjeku trošim njegovo dragocjeno vrijeme koje bi on trebao poklanjati znatno kompleksnijim radnim zadacima. Ipak, hvala mu što me primio i što mi naglas nije opsovao sve po spisku mada znam da je to možda podsvjesno htio. Dakle, dr. Smojver je zaista velik čovjek svojom osobnošću. U životu sam sretala obrazovane ljude i vrhunske stručnjake u svom poslu, ali često su takvi ljudi bili arogantni i nedostupni - to ne vrijedi za doktora Smojvera. Igor Smojver je izuzetno iskren i direktan-rekao mi je tokom pregleda da je oralni kirurg dajući mi na taj način diskretnu potvrdu onog što smo oboje znali - da čovjeku realno trošim vrijeme?. Ipak, cijelo vrijeme naše komunikacije bio je izrazito ljubazan. Kada ću zaista trebati usluge oralne kirurgije, s punim povjerenjem bi se prepustila u njegove stručne ruke. Moja pohvala dr.Smojveru i svako mu dobro u daljnjem radu!

 • 15.10.2022. u 6:37 SATI
 • Korisnik: korisnik51246
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nisam zadovoljna prženom uslugom, a posebno nisam zadovoljna činjenicom da se doktor ne javlja osobno, ne odgovara na email, nego šalje poruku preko call centra sv. Katarine. Ne znam je li to politika sv. Katarine ili osobna odluka, ali meni je osobno neprihvatljiva u situaciji kada imam komplikacije nakon zahvata, trpim bolove, a petak je i neću biti u mogućnosti doći do doktora tijekom vikenda.

 • 26.4.2022. u 8:08 SATI
 • Korisnik: korisnik49347
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Oralni kirurg kojem je stalo do pacijenta, nema pretjerivanja ali niti ublažavanja stvarne situacije. Iskren, opušten i najbitnije, iznimno stručan i profesionalan. Svaka preporuka!

 • 8.2.2022. u 13:41 SATI
 • Korisnik: korisnik48198
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Smojver je genijalan, ja kažem "moj spasioc". Došla sam u kliniku sva izbezumljena od bola, a o strahu da vam i ne govorim. Bolila me gornja i donja čeljust desne strane. Budući da zazirem od hitne, nazvala sam kliniku u nadi da će mi pomoći. Dali su mi termin u roku odmah. Napravili smo ortopan i Dr. Smojver je odmah detektirao zub koji je prouzročio tako veliku upalu. Otvorio ga, izvadio živac, stavio lijek, privremenu plombu. Osjetila sam ogromno olakšanje, zahvalnost i sreću. Istaknula bi izvanrednu komunikaciju s pacijentom, sve govori šta će raditi i zašto čime razbije strah i stvara ogromno povjerenje. Stručan kirurg koji zaslužuje sve pohvale i preporuke! Pohvale i za osoblje koje je jako srdačno i odmah mi je izašlo u susret omogućivši mi prvoklasnu pomoć! Zadovoljna rezultatom učinjenog. Od sada sam njihov pacijent. Diana Roginićc

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Igor Smojver

(spec. oralne kirurgije)