Razina pomoći 4,86 (28)
Ljubaznost 4,86 (28)
Zakonitost i etičnost 4,89 (28)
Vrijeme čekanja 4,89 (28)
Osoblje 4,96 (26)

Poliklinika Kinemed

 • placeUl. Ognjena Price 47
  Grad Varaždin, Varaždinska županija
 • phone 099 537 6256
 • access_time
  Pon - Pet: 8:00 - 20:00
 • mailinfo@kinemed.hr

Županijska bolnica Čakovec

Iskustva drugih

 • 23.1.2024. u 20:33 SATI
 • Korisnik: korisnik56357
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Labaš. To je duša od čovijeka. Takvoga doktora treba tražiti. Doktor koji je smireni.Pomogne u svakom trenutku. Meni je pomogao sta se tiče koljena.. Koje me je mučilo. Operacija je prošla profesionalno. Hvala mu na svemu. Sada više nemam bolove. Na svako moje pitanje uvijek je našao odgovor. Uvijek je bio podrška mi. Nikada nije povisio ton.Smireni doktor pun pažnje i posvečenosti pacijentu Hvala mu na svemu. Naklon do poda.

 • 3.11.2023. u 13:21 SATI
 • Korisnik: korisnik57861
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dinko Korenić, totalna endoproteza kuka, bolnica Čakovec,13.04.2023 Teško je napisati komentar o dr. Labašu jer je tu sve gotovo već izrečeno i napisano, naravno to se odnosi na napisane riječi hvale. Bojim se da u skoroj ili daljnjoj budućnosti mi "lokalni" pacijenti ne ostanemo bez ove ljudske gromade. Ljudine koje je oličenje profesionalnosti,znanja, altruizma i empatije prema malom čovjeku. Upravo zbog te svoje stručnosti i svih vrlina koje sam naveo, netko bi nam ga mogao "ukrasti" u neki veći popularniji bolnički centar gdje bi nama malim,običnim "smrtnicima" bio teže dostupan. No, ako je to uspjeh i dobro za njega,njegovu obitelj - onda se prašta?, jer dr.Marko Labaš to svojom osobom i radom potpuno zaslužuje. To je čovjek koji odlično zna svoj posao ali se ne zadovoljava sa stečenim, nego teži ka daljnjem usavršavanju,perfekciji. To je također mogući jedan od razloga zbog kojeg bi ga mi "lokalci" mogli izgubiti u neko dogledno vrijeme. Neka se to barem skoro ne dogodi, dr.Labaš neka te još tu.? Veliko Hvala i ostalom operacijskom timu, medicinskim sestrama,tehničarima,fizioterapeutima te ostalom osoblju Županijske bolnice Čakovec. Vi ste također zaslužili da Vas se spomene i pohvali.

 • 31.8.2023. u 14:08 SATI
 • Korisnik: korisnik52343
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

2019.god. sam imala prvi susret s dr. Labašom kad sam imala korekciju osteotomije. Sve je bilo u najboljem redu i oporavak je bio zadovoljavajuć i brz. 2022. god. sam imala isti zahvat, samo na drugoj nozi. Opet je sve bilo super. Prvi ciklus terapija sam riješila te kad sam krenula na drugi ciklus dobila sam trombozu, koju je dr. Labaš uočio na vrijeme i počeo ju liječiti. Bila sam smještena na nefrološkom odijelu gdje je tim odličan, ljubazan, profesionalan. Primio me dr. Ivanković koji je isto odličan. Gordana Fulir

 • 25.8.2023. u 16:12 SATI
 • Korisnik: korisnik54732
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Labaš je vrhunski stručnjak u svom području, a njegova ljubaznost i empatija prema pacijentima su zaista izvanredni. Uvijek se trudi da pacijenti osjete ugodnu i sigurnu atmosferu, te da im pruži najbolju moguću skrb i podršku u liječenju. Njegovo iskustvo, stručnost i pozornost prema detaljima su nevjerojatni, a njegova sposobnost da se prilagodi različitim situacijama i pacijentima ga čine iznimno vrijednim zdravstvenim radnikom. Sve u svemu, Dr. Labaš je izuzetan liječnik koji zaista brine o svojim pacijentima i uvijek se trudi pružiti im najbolju moguću njegu. Svaka preporuka!

 • 22.8.2023. u 17:12 SATI
 • Korisnik: korisnik55254
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja

Nedavno sam boravila u Županijskoj bolnici Čakovec na odjelu ortopedije radi operacije koljena.Bila sam oduševljena vrlo prfesinalnim i nadasve ljubaznim odnosom prema pacijentima cijelog osoblja (od spremačica,medicinskih sestara i tehničara,fizioterapeuta do vrhunskih liječnika ortopeda) tog odlično organiziranog odjela na čemu im se srdačno zahvaljujem.Posebno sam zahvalna dr.Marku Labašu,vrlo pristupačnom, stručnom i ljubaznom čovjeku koji zrači povjerenjem kao i njegovom operacijskom timu na vrlo uspješno izvedenoj operaciji mog koljena zbog čega mi je oporavak i boravak na odjelu ortopedije Županijske bolnice Čakovec bio ugodno i pozitivno iskustvo. Darinka Rajh, Varaždin,Žumberačka 12

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Marko Labaš

(ortoped)