Razina pomoći 0,00 (0)
Ljubaznost 0,00 (0)
Zakonitost i etičnost 0,00 (0)
Vrijeme čekanja 0,00 (0)
Osoblje 0,00 (0)

Dom Zdravlja

  • placeRunjaninova 4
    Donji Grad, Grad Zagreb

Iskustva drugih

  • 1.9.2013. u 15:37 SATI
  • Korisnik: Gost2695

Doktorica Grobenski je vrhunska pedijatrica. Stručna, temeljita, nema antibiotika bez brisa grla i nalaza krvi, pregled je uvijek detaljan, kompletan, roditelj siguran i smiren kada vidi kako se i koliko stručno posveti djetetu. Tužan dan za mene i moje troje djece je bio kada ih zbog administrativnih razloga HZZO-a (nakon osnovne škole) nije više mogla zadržati u svojoj ambulanti iako su po dobi i dalje pripadali pedijatriji. Neobično je kako sestra Zvjezdana uvijek izgleda dobre volje, strpljiva s djecom i roditeljima i onda kada "dave" posebno roditelji. Sve najbolje preporuke za ovaj tim!

  • 8.11.2011. u 14:09 SATI
  • Korisnik: Gost - nedodjeljen

Dijete mi je od prvog dana kod doktorice Grobenski sada ima 14 godina i morat ću je prebaciti kod drugog doktora jer nakon 14 više ne mogu ići kod pedijatra. S doktoricom Grobenski imamo samo pozitivna iskustva, vrlo je temeljita i svakom se djetetu potpuno posveti, prije nego odluči koji lijek će dati obavezno napravi pretrage krvi i tek onda daje terapiju. Obzirom na sve navedeno malo se duže čeka na red ali to je zaista nebitno kad je dijete u pitanju. Sestra Zvijezdana je zaista stvorena za rad s djecom prema roditeljima je uvijek ljubazna i susretljiva, u 14 godina koliko idemo tamo nikada je nisam vidjela da nije raspoložena i nasmijana. Najvažnije je od svega kada vodim dijete kod doktora da imam potpuno povjerenje u osobu koja ga liječi. U svakom slučaju toplo preporučam.

  • 19.7.2011. u 11:45 SATI
  • Korisnik: Gost - nedodjeljen

Odlična pedijatrica, jedna od onih starog kova. Susretljiva i strpljiva s roditeljima, nježna i strpljiva s djecom. Ne propisuje lijekove naprečac i da se što prije završi s pacijentom. I sestra Zvjezdana je jedna od najboljih u gradu! Topla preporuka za sve roditelje!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Jasna Grobenski

(pedijatar)