• JelenaVučak-Lončar Uredi
 • (endokrinolog)
Razina pomoći 5,00 (8)
Ljubaznost 5,00 (8)
Zakonitost i etičnost 5,00 (8)
Vrijeme čekanja 5,00 (8)
Osoblje 5,00 (8)

Opća Bolnica Zadar

 • placeBože Peričića 5
  Grad Zadar, Zadarska županija

Iskustva drugih

 • 30.9.2019. u 11:26 SATI
 • Korisnik: korisnik33995
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dugo se borim sa svojim dijabetesom, ali otkad sam promijenio doktora osjećam se puno bolje i sigurnije. Dr. Vučak Lončar mi je malo promijenila terapiju, dala nove i korisne savjete vezano za prehranu i tjelesnu aktivnost. Doktorica je jako srdačna, pristupačna i puna pozitivne energije. Naravno da bih je preporučio svima koji pate od iste bolesti jer je jednostavno za svaku pohvalu i kao čovjek i kao dijabetolog.

 • 27.8.2019. u 16:50 SATI
 • Korisnik: Zadar19
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Jelena Vučak Lončar je duša od čovjeka i još jedna rođena liječnica. Posjeduje sve ono što svaki pacijent očekuje od svog liječnika, od vrhunske stručnosti i znanja do humanog odnosa prema bolesniku. Dok imamo ovakve kvalitetne doktore i znanstvenike koji predstavljaju kralježnicu hrvatskog javnog zdravstva, možemo biti zadovoljni i s optimizmom gledati na budućnost pružanja medicinskih usluga u RH.

 • 2.7.2019. u 17:33 SATI
 • Korisnik: taurus
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ukoliko imate problema s dijabetesom, štitnjačom ili nekom drugom žlijezdom s unutarnjim lučenjem, preporučila bih vam dr. sc. Jelenu Vučak Lončar kao odličnog endokrinologa. To je liječnica u čijim se rukama osjećate sigurno dok vas strpljivo i uspješno vodi do vašeg ozdravljenja na obostrano zadovoljstvo. Kontrole su ugodni razgovori u kojima će vas uvijek ljubazna liječnica ohrabrivati, veseliti se vašim dobrim nalazima, ispratiti vas srdačno i s osmijehom. Dr. Vučak Lončar predlažem za najdoktora zadarske bolnice, grada Zadra i zadarske županije ocijenivši je najvišom ocjenom iz svih elemenata ocjenjivanja s čime se, vjerujem, slažu svi pacijenti koji su imali priliku upoznati ovu sjajnu liječnicu.

 • 14.6.2019. u 13:48 SATI
 • Korisnik: sunshine
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Malo je liječnika koji s toliko ljubavi i strasti obavljaju svoj posao na dobrobit svojih pacijenata kao dr. Jelena Vučak Lončar. Zato je držim ponosom ne samo zadarske bolnice već hrvatskog zdravstva uopće. Još je manje liječnika koji na vas ne gledaju kao na još jedan broj s nepregledne liste čekanja. Dr. Vučak Lončar ima holistički pristup zdravlju jer svakom bolesniku treba ' ponuditi najprije riječ, a tek nakon toga i lijek ' što ova vrsna liječnica uspješno primjenjuje na nama, njezinim zadovoljnim pacijentima, a pogotovo ' štitnjačašima '.

 • 31.5.2019. u 17:07 SATI
 • Korisnik: albatros
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Teško je riječima opisati ili komentirati visoku razinu profesionalnosti i stručnosti, poseban odnos prema pacijentu i pozitivnu energiju dr.sc. Vučak Lončar. Apsolutno se slažem sa svim što je već rečeno o ovoj liječnici par excellence. I zato sam svih pet elemenata koji se vrednuju ocijenio ocjenom 5, ali bih tu peticu pomnožio s 2 jer dr. Vučak Lončar kao izvrstan endokrinolog u svakom pogledu zaslužuje najmanje ocjenu 10!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Jelena Vučak-Lončar

(endokrinolog)