• KrešimirPutarek Uredi
 • (kardiolog)
Razina pomoći 5,00 (8)
Ljubaznost 5,00 (8)
Zakonitost i etičnost 5,00 (8)
Vrijeme čekanja 5,00 (8)
Osoblje 5,00 (8)

KBC Zagreb - Rebro

 • placeKišpatićeva 12
  Maksimir, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 29.11.2018. u 8:59 SATI
 • Korisnik: Mladen
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Već više od 20 godina bolujem od hipertenzije. Redovitim uzimanjem lijekova antihipertenziva i pridržavanjem preporučenih liječničkih savjeta glede prehrane i tjelesne aktivnosti, povišeni krvni tlak je doveden u granice normalnih vrijednosti. Međutim prije nekoliko godina osjetio sam poteškoće u ritmičkom radu srca, jer sam obolio od supraventrikularnih ekstrasistola čija pojava je ozbiljno ugrozila moje, do tada uredno, zdravstveno stanje. Posjetio sam nekoliko uvaženih zagrebačkih kardiologa, no jedini kardiolog koji mi je uistinu pomogao, ponajprije strpljenjem, ljudskim razumijevanjem, utrošenim vremenom ali nadasve znanjem i stručnim iskustvom posvećenim mojim srčanim tegobama tijekom brojnih pregleda i dijagnostičkih postupaka je uvaženi kardiolog iz KBC Rebro Dr. Krešimir Putarek. Danas osim urednog krvnog tlaka i ekstrasistolija je smirena i pod kontrolom. Uzimam redovito lijekove, pridržavam se svih savjeta i preporuka Dr Putareka i osjećam se jako dobro. Živim normalno, šećem redovito, odlazim u prirodu i na izlete, društveno sam aktivan. Ukratko, radim i živim normalno, a sve zahvaljujući stručnosti i iznad svega toplim ljudskim riječima uvaženog kardiologa Dr. Krešimira Putareka. Hvala mu od srca!

 • 10.5.2018. u 11:24 SATI
 • Korisnik: Stiv
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sjajan doktor, odiše empatijom, znanjem i ljubaznošču. Ništa ne prepušta slučaju, vodi računa o pacijentu kao svom najbližem. Za svaku preporuku.

 • 27.4.2018. u 19:52 SATI
 • Korisnik: Maro
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Putarek je odličan doktor, puno mi je pomogao i moje je liječnik več par godina: Doktor iznimno pažljivo sluša pacijente, i veom jednostavno i jasno objasni dijagnozu. Veoma ljubazan doktor kojeg bi preporučio svima

 • 6.4.2018. u 8:10 SATI
 • Korisnik: sanda
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izrazito ljubazan i profesionalan. Doktor Putarek je vrlo strpljiv, sluša što pacijent govori i zainteresiran za problem koji me mučio. Vrlo iskren, stručan i direktan, ordinira samo ciljane pretrage, bez ikakvog zavlačenja i bespotrebnog produžavanja pretraga. Sve mi je jasno obrazložio, sva moja pitanja je razmotrio i odgovorio i preporučio terapiju s kojom se osjećam dobro. Preporučila bi ga svima!

 • 31.3.2018. u 16:17 SATI
 • Korisnik: Jasenka
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod doktora Putareka liječim se više od 15 godina. On je stručan, brižan i pažljiv. Kada sam završila u komi, on se odlučio na postupak koji mi je spasio život, pri čemu je bio vrlo strpljiv i s mojom obitelji. Idem redovito na kontrole, pažljivo mi određuje terapiju, prati kako reagiram na svaku promjenu terapije... Dobar je dijagnostičar, a uz to je miran, strpljiv i staložen. Zahvalna sam mu što mi je spasio život. Za svaku pohvalu!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Krešimir Putarek

(kardiolog)