• TajanaMarinović-Remetić Uredi
 • (dermatovenerolog)
Razina pomoći 2,86 (28)
Ljubaznost 2,14 (29)
Zakonitost i etičnost 2,61 (28)
Vrijeme čekanja 4,07 (29)
Osoblje 2,59 (29)

Dom Zdravlja

 • placeKruge 44
  Trnje, Grad Zagreb
 • phone 01/6061-496
 • access_time
  Pon-sri 13:00-21:00h uto-čet 7:00-15:00h petak 7:00-13:00h

Iskustva drugih

 • 7.10.2019. u 20:57 SATI
 • Korisnik: korisnik34075
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je liječila moju kćer. Prema njoj je bila korektna, prema meni izrazito bahata i uvredljiva, pred djetetom je negativno komentirala moje roditeljske sposobnosti i mene kao čovjeka. Odlučila sam joj sasuti u lice sve što je u meni kuhalo, posljednji dan, nakon tretmana. rekla sam maloj da odmah nakon tretmana izađe i upozorila je što slijedi. Na sveopće čuđenje, doktorica je bila oličenje dobrote i vedrine i umalo mi uručila plaketu za najbolju majku na svijetu !!! Komentirajući njeno ponašanje, naišla sam na ljude koji je poznaju i profesionalno i privatno i saznala da je oduvijek takva. Sad, kad znam što mogu očekivati, ne uzrujava me. Čak sam je preporučila prijateljici za dijete (uz upozorenje), poslala svoje drugo dijete kod nje ( i njega je "izbacila iz cipela") i upravo opet naručujem kćer. Ne čeka se dugo, a doktorica zna svoj posao. Mogli smo i gore proći.

 • 2.6.2019. u 15:51 SATI
 • Korisnik: Brownstone
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Mislim da su negativni komentari bezveze. Ja smatram da ie ova ordinacija jako dobra. U ordinaciju dr. T. Marinović - Remetić dolazi jako puno ljudi. Na red se čeka evetualno svega nekoliko dana. U navedenoj der. ordinaciji obavi se puno više posla nego u bilo kojoj drugoj ordinaciji. Mislim da je stvar privilegije ići i ovu ordinaciju. U drugim der. ordinacijama se čeka i po nekoliko mjeseci da bi se došlo na red. U ovoj ordinaciji se obrađuje puno više pacijenata po danu (mjesecu ili kako hoćete) nego negdje drugo. Mislim da doktorica i med. sestra znaju raditi svoj posao. Sa obzirom na navedeno, ljudi bi trebali imati i barem malo razumjevanja ako ih se ponekad i malo krivo pogleda. U pravilu, mislim da su doktorica i sesta korektne i ljubazne. Svejedno, mislim da one ne moraju svaki puta kada dođem, da piju samnom kavu i da se ugodno družimo. Znam da one imaju jako puno posla i ponekada se i sam glupo osjećam ako ih zadržavam i ako svojim ponašanjem kočim njihov posao. Nekada u prošlosti, ova ordinacija mi je bila zadnji izbor. Danas mi nije žao što sam tamo krenuo. Danas mislim sve najbolje o ovoj ordinaciji. Uvijek ću svojim prijateljima i poznanicima preporučiti da ako trebaju, da odu upravo tamu u tu ordinaciju. Znam kako je drugdje i kako se druge sestre i doktori ponašaju. Što se tiče ovog područja medicine, ja odlazim baš u ovdje navedenu ordinaciju zato jer smatram da je to za mene najbolja opcija. I znam da nigdje drugo neću bolje proći.

 • 5.4.2018. u 12:01 SATI
 • Korisnik: mp
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica je isfrustrirana i iskompleksirana i jasno ce vam to pokazati bespotrebnim deranjem i vrijedanjem. Zapravo, ovisi o tome kako je raspolozena, ukoliko ste pogodili jedan od rijetkih dana kad je doktorica dobro raspolozena bacat ce glupe fore na koje ocekuje od vas da se nasmijete u protivnom ce opet postat agresivna i bahata. Ukoliko joj se ne svidite odmah na vratima, ocekujte svaki oblik ponizenja nasilnim pristupom i grubim rijecima. Moj dugotrajni proces lijecenja(trebao je biti gotov prije 9 mjeseci) zavrsio je jucer nakon odvratnog doktoricinog ponasanja nakon cega sam cvrsto odlucila da se u tu ordinaciju ne vracam.Mislim da ce vam pruziti istu kvalitetu tretmana bilo gdje a necete imat arogantnu doktoricu koja ce vam prilikom pregleda drzat predavanja o tome kako ste odgojili vasu djecu i nazivat vas glupima. Svaka cast vise nego ljubaznoj i dragoj sestri koja odlicno obavlja svoj posao, iznimne cestitke na strpljenju pored takve doktorice.Bila sam tamo i kao djete kada me prilikom tretmana tjerala da se derem i vristim da uplasim djecu u cekaoni. Sramota za gospodu s lijecnickom diplomom!

 • 14.12.2017. u 0:06 SATI
 • Korisnik: Zep
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kao i druge i mene su zabrinuli komentari, ali iskustvo s doktoricom je potpuno suprotno! Ljubazna i stvarno ekspert! Sestra je takodjer odlicna i ljubazna. Brzo se dodje na red! Doktorica mozda nije prpošna, ali nikakvu aroganciju niti "birtijaski" rjecnik nisam dozivjela, i nasalila se par puta te detaljno objasnila o cemu se radi. Brzo je identificirala problem nakon sto me poslusala, pregledala i pitala nekoliko pitanja. Preporucam ju! Svatko moze imati los dan, ali iskustvo i strucnost joj se ne mogu kritizirati.

 • 11.12.2017. u 16:14 SATI
 • Korisnik: mala_zvoncica

Meni je danas doktorica rekla da ce me izbaciti van, gledajuci me u oci, fino, mirnim tonom kao da pita kolko je sati

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Tajana Marinović-Remetić

(dermatovenerolog)