• TihomirDrašković Uredi
 • (obiteljska medicina)
Razina pomoći 5,00 (8)
Ljubaznost 5,00 (8)
Zakonitost i etičnost 5,00 (8)
Vrijeme čekanja 4,25 (8)
Osoblje 4,63 (8)

Dom Zdravlja

 • placeRebar 33
  Maksimir, Grad Zagreb
 • access_timeParni datumi prijepodne
  neparni datumi poslijepodne
 • phone01/2347-121

Iskustva drugih

 • 15.9.2019. u 18:01 SATI
 • Korisnik: korisnik33823
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

O medicinskoj sestri Šimunić Marini sve najbolje. Ja i moja šesteročlana obitelj se liječimo kod doktora Draškovića dugi niz godina. Ja – Danijela Hegol – bolujem od 7 teških neizlječivih dijagnoza , a moj suprug Marijan je onkološki bolesnik i bio je na dvije operacije zloćudnih novotvorina jetre (intrahepatičnih žučnih vodova). Sestra Marina Šimunić je najbolja sestra koju je imao doktor Tihomir Drašković. Stručna, staložena, zna raditi sa pacijentima i sve poštiva – ne radi razlike među ljudima i jako voli svoj sestrinjski posao i uvijek nam udijeli stručni savjet.

 • 10.9.2019. u 19:40 SATI
 • Korisnik: korisnik33769
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Jako dobar i vrijedan doktor, izvrstan dijagnostičar, kvalitetna usluga. Prije se to sve zanemarivalo dok nije došla sestra Marina koja je uvela reda. Rade i iznad svojih mogućnosti i stvarno, doktorska ordinacija, što nisam prije vjerovao, zaista jako puno ovisi o sestri.

 • 10.9.2019. u 14:53 SATI
 • Korisnik: korisnik33765
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Poštovani pacijentica sam Doktora Tihomira Draškovića ,preko dvadeset godina izuzetno sam zadovoljna stručnošću Doktora Draškovića ,od samog početka vodio je računa o meni kao pacijentu mom liječenju ,ne malo puta došao bi poslije radnog vremena kako bi me obišao ,a znao je često i nazvati brigu za svoje pacijente nosio je i s sobom .Doktor kojeg možete pitati sve što Vas zanima koji ima za Vas i vremena i strpljenja ,a o znanju da i ne govorim ona je NAJ DOKTOR. Odlaskom sestre Milene ,dolazile su sestre koje se ne bi baš snalazile ,sve dok nije došla sestra Marina Š. Kako god da ste bolesni ,tužni nesretni, sestra Marina jednostavno ima nešto posebno u sebi da znade utješiti .uvijek je nasmijana i u službi pacijenta. Ne sebična je i konačno sada na Kozjaku imamo fantastičan Tim LiJečnika Dr Draškovića koji je svijetski po strućnostii znanju,fantastičan dijagnostićar i Medicinsku sestru s kojoj se Medicinske sestre mogu samo ponositi.Sve pohvale i zahvale predivnom strućnom timu DR Tihomiru Draškoviću I njegovoj Med,sestri Marini Šimunić. Oni su PONOS HRVATSKE I SVOJE MEDICINSKE STRUKE. Kristina Bebić

 • 10.9.2019. u 11:04 SATI
 • Korisnik: korisnik33757
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Drašković je strpljiv, smiren, ljubazan i pristupačan doktor. Izvrstan u svome poslu. Uvijek se maksimalno posveti pacijentu bez obzira na gužvu. Kod njega se ne može primijetiti je li imao loš dan, uvijek je topao i vedar. Mijenjalo se puno medicinskih sestara, no odkako je došla sestra Marina, sve ide kao po špagi. Također izuzetno ljubazna, topla i pristupačna. Radi svoj posao onako kako bi sve medicinske sestre trebale raditi, samo i isključivo u korist pacjenata. Od nje uvijek možete očekivati osmijeh i toplu riječ. Doktor Drašković i sestra Marina su dobitna kombinacija. Uopće nemate osjećaj kao da ste došli u ambulantu, čak i kada ste bolesni i u bolovima, uspjet će vas nasmijati i razveseliti. Pozdrav od obitelji Srdić!

 • 8.9.2019. u 12:15 SATI
 • Korisnik: korisnik33729

Pacijenti smo doktora Tihomira Draškovića ,velikog stručnjaka ,fantastićnog dijagnostičara, uvijek strpljiv i ljubazan ,Doktora koji živi svoj posao .Poštovani gospodine Doktore HVALA vam na Vašoj brizi ,Hvala van na Vašoj požrtvovanosti ,utjehi kada mi je bilo teško kako meni tako i mom suprugu ,Hrabrosti koju ste nam ulijevali i podržavali svoje kolege.Hvala Vam na svemu .Također sve pohvale sestri Marini Šimunić koja uvijek ima toplu riječ,puno strpljenja. Vaši Bebići

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Tihomir Drašković

(obiteljska medicina)