• prof.dr.sc. Vida Demarin
 • (neurolog)
Razina pomoći 5,00 (7)
Ljubaznost 5,00 (7)
Zakonitost i etičnost 5,00 (7)
Vrijeme čekanja 4,86 (7)
Osoblje 4,86 (7)

O nama

Poliklinika Orlando osnovana je kako bi u praksi zaživjela ideja multidisciplinarnosti.
Usvajamo uvijek nova znanja, educiramo se na međunarodnim simpozijima, i surađujemo sa puno dobrih privatnih i državnih ustanova, kako bismo našim pacijentima jamčili kvalitetu. U našem timu su mladi ambiciozni ljudi, koji u ovakvom načinu rada vide veliku priliku da razviju svoje potencijale, ali i stariji iskusni profesionalci, koji donose stabilnost i održavaju kvalitetu. Naši pacijenti su ljudi koji su izgubili povjerenje u velike zdravstvene sustave i žele prisan kontakt s liječnikom, bez vremenskog ograničenja i, što je najvažnije, bez čekanja.

Poliklinika Orlando ugovorna je ustanova Croatia zdravstvenog i Grawe osiguranja.

Vida Demarin
Osnovno područje njenog djelovanja je proučavanje neuroplastičnosti mozga, krvožilnih poremećaja u neurologiji, moždane autoregulacije, glavobolje i drugih bolnih stanja, kognitivnih poremećaja, poremećaja svijesti i multiple skleroze.
Jedan je od osnivača neinvazivne ultrazvučne dopler dijagnostike procjene moždane cirkulacije u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe. Voditelj je mnoštva programa prevencije cerebrovaskularnih bolesti i moždanog udara u gradu Zagrebu i Republici Hrvatskoj tijekom zadnjih desetljeća, kao i preventivnih programa sa svrhom unapređenja i očuvanja zdravlja mozga i poboljšanja kvalitete života.
Akademkinja Vida Demarin usavršavala se u vodećim svjetskim klinikama, Hopital de la Salpetriere u Parizu, Guy’s Teaching Hospital u Londonu, Kantonspittal u Baselu i dr. Znanstveni je savjetnik i redoviti profesor u trajnom zvanju Sveučilišta u Zagrebu.
Nesebično prenosi svoje znanje na mlađe kolege, koji danas rade u gotovo svim neurološkim ustanovama u našoj zemlji, mnogi i u inozemstvu, na uglednim pozicijama, kao sveučilišni profesori ili voditelji znanstvenih jedinica. Članica je brojnih stručnih i znanstvenih udruga u zemlji i inozemstvu, redoviti je član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti te Akademije medicinskih znanosti Hrvatske.

Svojim znanstvenim i stručnim radom značajno je utjecala na razvoj neuroznanosti u nas i u svijetu, afirmirala se u zemlji i inozemstvu i uspostavila plodnu suradnju s najprestižnijim institucijama u svijetu.

Usluge

prevencija starenja djelovanjem iznutra putem bioidentičnih hormona te izvana tretmanima iz domene medicinske estetike,
liječenje proširenih vena i kapilara,
problemi uha, grla i nosa djece i odraslih,
dnevna kirurgija za djecu i odrasle,
liječenje akutne i kronične boli.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 15.11.2021. u 21:43 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Apsolutno odlična ! Stručna, ljubazna, sposobna , maksimalno se posveti pacijentu , osoblje je isto super :) Sve pohvale i doktorici i sestri!

 • 27.4.2021. u 22:15 SATI
 • Korisnik: korisnik43415
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Prof. Demarin, osim što je vrhunski stručnjak, je i veoma brižna osoba te se u potpunosti posveti pacijentu. Odgovorno mogu reći-jedna od boljih liječnica koje sam imala priliku upoznati. Velika joj hvala!

 • 27.11.2019. u 7:36 SATI
 • Korisnik: korisnik34908
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odlična lječnica, pamti ljude po imenu i prezimenu i problemima, ima odličan pristup pacijentu pa se kod nje osjećam kao osoba a ne broj,, sve 5. Uvijek spremna na pomoć. Pristupacnija i rado pomaže u svemu što god trebalo kako bi pacijentu pružala svu pomoć..

 • 24.11.2019. u 6:57 SATI
 • Korisnik: korisnik34855
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod dr. Demarin jedini interes je zdravlje pacijenta. Zato smo joj ja i supruga neizmjerno zahvalni. Zadovoljni smo s njome kao vrsnom dijagnostičarkom a kao osoba je vrlo topla, susretljiva, pozitivno nastrojena i prijateljska. zaista za preporučiti!!!

 • 28.11.2018. u 12:45 SATI
 • Korisnik: korisnik456389

Razgovor s njom nije jednosmjerni nego je to dijalog i sasluša s velikom pažnjom. Predivna doktorica! Stručna, detaljna, ljubazna, pristupačna... Uz to je topla osoba koju uvijek, ali doslovno uvijek možete pitati za savjet!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prof.dr.sc. Vida Demarin

(neurolog)