• prof.dr.sc. Vida Demarin
 • (neurolog)
Razina pomoći 5,00 (3)
Ljubaznost 5,00 (3)
Zakonitost i etičnost 5,00 (3)
Vrijeme čekanja 4,67 (3)
Osoblje 4,67 (3)

O namaPoliklinika Orlando

osnovana je kako bi u praksi zaživjela ideja multidisciplinarnosti.

Područja našeg rada su:

prevencija starenja djelovanjem iznutra putem bioidentičnih hormona te izvana tretmanima iz domene medicinske estetike,
liječenje proširenih vena i kapilara,
problemi uha, grla i nosa djece i odraslih,
dnevna kirurgija za djecu i odrasle,
liječenje akutne i kronične boli.

Usvajamo uvijek nova znanja, educiramo se na međunarodnim simpozijima, i surađujemo sa puno dobrih privatnih i državnih ustanova, kako bismo našim pacijentima jamčili kvalitetu. U našem timu su mladi ambiciozni ljudi, koji u ovakvom načinu rada vide veliku priliku da razviju svoje potencijale, ali i stariji iskusni profesionalci, koji donose stabilnost i održavaju kvalitetu. Naši pacijenti su ljudi koji su izgubili povjerenje u velike zdravstvene sustave i žele prisan kontakt s liječnikom, bez vremenskog ograničenja i, što je najvažnije, bez čekanja.

Poliklinika Orlando ugovorna je ustanova Croatia zdravstvenog i Grawe osiguranja.

Vida Demarin

Osnovno područje njenog djelovanja je proučavanje neuroplastičnosti mozga, krvožilnih poremećaja u neurologiji, moždane autoregulacije, glavobolje i drugih bolnih stanja, kognitivnih poremećaja, poremećaja svijesti i multiple skleroze.
Jedan je od osnivača neinvazivne ultrazvučne dopler dijagnostike procjene moždane cirkulacije u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe. Voditelj je mnoštva programa prevencije cerebrovaskularnih bolesti i moždanog udara u gradu Zagrebu i Republici Hrvatskoj tijekom zadnjih desetljeća, kao i preventivnih programa sa svrhom unapređenja i očuvanja zdravlja mozga i poboljšanja kvalitete života.
Akademkinja Vida Demarin usavršavala se u vodećim svjetskim klinikama, Hopital de la Salpetriere u Parizu, Guy’s Teaching Hospital u Londonu, Kantonspittal u Baselu i dr. Znanstveni je savjetnik i redoviti profesor u trajnom zvanju Sveučilišta u Zagrebu.
Nesebično prenosi svoje znanje na mlađe kolege, koji danas rade u gotovo svim neurološkim ustanovama u našoj zemlji, mnogi i u inozemstvu, na uglednim pozicijama, kao sveučilišni profesori ili voditelji znanstvenih jedinica. Članica je brojnih stručnih i znanstvenih udruga u zemlji i inozemstvu, redoviti je član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti te Akademije medicinskih znanosti Hrvatske.

Svojim znanstvenim i stručnim radom značajno je utjecala na razvoj neuroznanosti u nas i u svijetu, afirmirala se u zemlji i inozemstvu i uspostavila plodnu suradnju s najprestižnijim institucijama u svijetu.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 28.11.2018. u 12:45 SATI
 • Korisnik: ndoktor

Razgovor s njom nije jednosmjerni nego je to dijalog i sasluša s velikom pažnjom. Predivna doktorica! Stručna, detaljna, ljubazna, pristupačna... Uz to je topla osoba koju uvijek, ali doslovno uvijek možete pitati za savjet!

 • 8.6.2017. u 6:28 SATI
 • Korisnik: biterlemonica
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorice Toljan i Demarin vrhunske doktorice, daleko najbolje iskustvo s doktorima a nažalost puno smo ih upoznali! Predane, stručne i pristupačne. Moj osobni stav- preporučam!!!

 • 22.5.2016. u 14:31 SATI
 • Korisnik: Safir
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Detaljno pogleda nalaze koje imate,razgovara s vama o simptomima i smetnjama,konkretnim dijalogom s njom lakse se razumije bolest ali i prilagodba samoj bolesti osobno i same obitelji. Meni osobno,svidja se i njena sira slika koju gleda kod pacijenta:a to je i uvjeti u kojima živi(npr.da li je posao koji obavlja težak za pacijenta),sto pokazuje empatiju,razumijevanje i shvaćanje u ostalim segmentima vezanim blisko uz zdravlje/bolest. Svima bih toplo preporucila ovu lijecnicu i krajzbog njenog pristupa se osjećate sigurnije i hrabrije u borbi protiv bolesti! Takodjer i njenoj sestri,ljubazna,draga,komunikativna i odlučno radi svoj posao!

 • 12.5.2016. u 20:37 SATI
 • Korisnik: Laremi
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Lijecnici sam se obratila s nalazima i simptomima koji upućuju na MS,vec očajna i umorna od ignoriranja neurologa u mojoj županiji. Ta zena mi je zaista ucinila najbolje sto moze i preporučila mi lijecenje u KB Vinogradska! Sve pohvale za stručnost,angažiranost,detaljnost i takodjer ima divnu asistenticu u poliklinici Orlando(sr.Andrea)

 • 22.10.2014. u 12:29 SATI
 • Korisnik: Gost8818

UPRAVO tako da je više stručnjaka,,kao gđa Demarin Vida,Divno se naci nasuprot lijecniku-ici tako,kompetentnom i spremnom da VAS saslusa ...!!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prof.dr.sc. Vida Demarin

(neurolog)