• prof.dr.sc.RatkoMatijević Uredi
 • (ginekolog)
Razina pomoći 4,83 (23)
Ljubaznost 4,73 (22)
Zakonitost i etičnost 4,82 (22)
Vrijeme čekanja 4,23 (22)
Osoblje 4,59 (22)

Gynema ordinacija

KB - Sveti Duh

Iskustva drugih

 • 18.5.2023. u 16:49 SATI
 • Korisnik: korisnik55282
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrhunski strucnjak, dijagnosticar. Ima iznimne komunikacijske vjestine, posvecen pacijentici, temeljit, lijepo i objektivno informira ishode nalaza i moguce smjerove lijecenja. Utjesi i ohrabruje kad je neizvjesna situacija i nastupe komplikacije, a ne panicari. Realan, a opet optimistican u priopcavanju mogucih medicinskih ishoda. Vjeruje u dobar ishod, i tako i bude! Vec drugu trudnocu vodim kod njega, sto nekad na Merkuru, a sad na sv. Duhu i u Gynemi. ima moje puno povjerenje. Dostupan uvijek za konzultacije, neopterecen titualama i pozicijama. Dolazi i mimo radnog vremena ako je krizna situacija. Jednom rjecju vrhunski lijecnik i covjek, medicina mu je i poziv, a ne samo posao. Sestre Biserka i Sonja takodjer divne, tople, strucne i uvijek spremne pomoci. Hvala profesore na svemu!

 • 8.11.2021. u 8:07 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Pravo cudo da u hrvatskom zdravstvu postoji lijecnik poput Ratka Matijevica. Spreman saslusati, objasniti, bio nam je na odjelu patologije svima i mama i tata i psihijatar, uvijek prisutan i srdacan, pristupacan. Osobno, spasio mi je obje trudnoce, a nakon poroda nastavila sam ici k njemu. Uvijek bih isla strucnjaku tog ranga.

 • 15.10.2021. u 11:13 SATI
 • Korisnik: korisnik45943
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod profesora Matijevića došla sam slučajno i na puku sreću! Kada su mi na infektologiji u 8. tjednu trudnoće otkirili da imam toksoplazmozu upućena sam bila na amniocenetezu kod istog kako bi pratili daljnji tijek i razvoj situacije. Profesor Matijević nježne je ruke, pun stručnosti, razumijevanja i prije svega jedan je veliki čovjek. Od kad sam kročila u ordinaciju moj strah i brige bi nestale i mislim da ćemo kroz pozitivan i vedar duh nastaviti kroz ovu trudnoću. Iako sam tek 19. tjedan - odlučila sam ostati pratiti svoju bebu u ambulanti za viskorozičnu trudnoću na KB Merkuru kod profesora. Za sve ženice koje žele mirne i realne preglede - profesor Ratko moja je najiskrenija i najtoplija preporuka :)

 • 31.3.2021. u 23:47 SATI
 • Korisnik: Maria89
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najbolji ginekolog. Profesor dr. Matijević je odličan ginekolog - vrhunski stručnjak s ogromnim znanjem, koji nikad ne stvara paniku, pomaže sa osmjehom na licu, na svakom pregledu stpljivo odgovara na sva moja pitanja. Dajem najveću moguću preporuku za Gynemu i posebno za dr. Matijevića, hvala Vam!

 • 22.2.2020. u 15:58 SATI
 • Korisnik: korisnik36469
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon nekoliko prethodnih, negativnih iskustava, pogrešnih informacija, užasno lošeg pristupa od strane doktora i doslovnog stavljanja pred zid, nakon zadnje kontrole izašla sam istraumatizirana i odlučila potražiti novog doktora kod kojeg ću nastaviti redovite preglede, a koji mi neće reći ono što hoću čuti ili nametati što bih trebala te me oprati zbog toga što još nisam rodila, već koji će mi ponuditi i druge opcije za moj slučaj. Pregled u privatnoj ordinaciji je bio poklon i odrađen je vrhunski, za svaku pohvalu. Nemam apsolutno ništa negativno za reći, od vremena čekanja, ljubaznosti osoblja, do samog doktora, njegovog pristupa, slušanja, objašnjenja i odgovora na sva pitanja. Bez ikakvih zamjerki. Smirio me i objasnio da sve to skupa ne da nije tako, nego da nije uopće strašno, kako mi je bilo prezentirano od strane prijašnjih doktora i to je za mene dovoljno dobar razlog da i ubuduće posjećujem Dr. Matijevića jer želim stručnog, odgovornog doktora koji zna svoj posao i koji uz sve navedeno ima dobar pristup pacijentici, što je na kraju krajeva najbitnije jer nije svejedno kad čuješ da je mogućnost trudnoće upitna već sad, a kako će tek biti kasnije, ne zna se. Nijedna žena to ne želi čuti. Tako da dajem najveću moguću preporuku za dr. Matijevića, hvala vam!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prof.dr.sc. Ratko Matijević

(ginekolog)