Razina pomoći 4,58 (19)
Ljubaznost 4,68 (19)
Zakonitost i etičnost 5,00 (18)
Vrijeme čekanja 4,68 (19)
Osoblje 4,63 (19)

KB - Sveti Duh

 • placeSveti Duh 64
  Črnomerec, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 21.4.2022. u 10:19 SATI
 • Korisnik: korisnik49282
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr.Vrdoljak je vrhunski profesionalac, ugodan i ulijeva povjerenje na prvu. Ugradio mi je protezu jednog kuka i to prednjim pristupom, tako da mi nije oštećen ni jedan mišić na nozi i nemam ožiljak. Naručena sam i s punim povjerenjem čekam operaciju drugog kuka. Vjerujem da su mnogi kao i ja jako zahvalni i sretni što postoji.

 • 6.3.2022. u 9:19 SATI
 • Korisnik: korisnik48606

Ne mogu dovoljno iskazat zahvalnost na brzini kojom sam dobila termin. Oduševljena sam načinom na koji mi je prezentirao i objasnio što će napravit i što mogu poslije zahvata očekivat. Radi se o rekonstrukciji proteze kuka koju mi je ugrađena prije 9 mjeseci i 4 x do sad iskočila ?, u jednoj drzavnoj bolnici ugrađena. Nakon prvog susreta i razgovora sa dr. Vrdoljakom mirno čekam termin operacije jer sam stekla povjerenje i na prvu se vidi da je vrhunski stručnjak. Hvala od srca!

 • 29.11.2021. u 22:06 SATI
 • Korisnik: korisnik413897
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Gospodin Vrdoljak je doktor do kojeg sam došao na preporuku i koji je opravdao i više nego što sam očekivao. Vrhunski stručnjak i prije svega čovjek, zaista je malo takvih. Što se tiče ortopeda za mene nema više lutanja i gubljenja vremena jer za svaki problem iz ovog područja znam kome se trebam obratiti. Svako dobro i hvala Vam puno doktore na svemu! Lp

 • 29.11.2021. u 11:38 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Vrdoljak mi je spasio nogu, mlada sam osoba koja je nakon 2 operacije koljena u pola godine i izigranog povjerenja od 2 ortopeda operatera i 3 "druga misljenja" bila bez dijagnoze. Nakon godinu dana boli, patnje i neizvjesnosti gdje je svaki moj korak bio uzasno bolan dolazim do dr. Vrdoljaka. Na razgovoru koji je trajao 20tak minuta, gdje mi je sve objasnio gdje su bile greske i sta treba učiniti da se stanje popravi. Problem mog koljena je bio pogrešno postavljen vijak , koji je gulio kost, spriječavao flexiu i extenziju. Rekao je da cu morati pričekati 2,3 Mjeseca na 3. operaciju , ali vise nisam imao sta izgubiti . Sad je proslo 6 mjeseci od operacije, osjećam se bolje svakim danom. Za mene je doktor TRPIMIR VRDOLJAK spasioca i dobri duh, koji ostavlja sigurnost i povjerenje kad je bilo najgore u zivotu. Zahvaljujući Vrdiju imam koliko toliko funkcionalnu nogu. U današnjem svijetu to je ČOVJEK. Hvala mu do kraja života.

 • 4.11.2021. u 12:16 SATI
 • Korisnik: korisnik46358

Prije 8 mjeseci mi je dr. Trpimir Vrdoljak operirao koljeno, parcijalna proteza. U ponedjeljak sam operirana, a u srijedu, kod kuće, sam hodala bez problema. Nisam mogla vjerovati. Kao da se neki klik dogodio. Ipak sam koristila štake. Operacija je odlično izvedena, što mi je i iskusna fizioterapeutica, koja je došla odmah u srijedu, kazala. Došla je i moja obiteljska liječnica i medicinska sestra. Nikakvih komplikacija s koljenom nisam imala, a ni sad nemam. Zahvaljujem dr. Trpimiru Vrdoljaku, nadam se da će tako i ostati. THINK PINK!!!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Trpimir Vrdoljak

(ortoped)