• dr. Trpimir Vrdoljak
 • (ortoped)
Razina pomoći 4,43 (21)
Ljubaznost 4,52 (21)
Zakonitost i etičnost 4,80 (20)
Vrijeme čekanja 4,67 (21)
Osoblje 4,43 (21)

O nama

specijalist ortopedije

Trpimir Vrdoljak 1998. Završava medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te nakon odrađenog pripravničkog staža radi do 2007. kao liječnik u Sportskoj Ambulanti Zagrebačkog Sportskog Saveza.

Specijalizaciju iz Ortopedije završava 2012 u Kliničkoj Bolnici „Sveti Duh“ u Zagrebu.

Tijekom svog specijalističkog usavršavanja je kao stipendist EFORT-a boravio u Švicarskoj. Konstantno, tijekom spezijalizacije i kasnije kao specijalist polaznik je tečajeva najviše kategorije radi usavršavanja operativnih tehnika i znanja.

Između 2005 i 2014 – predavač je na Nogometnoj Akademiji Hrvatskog Nogometnog Saveza iz kolegija Funkcionalna anatomija i ozljede lokomotornog sustava.

Tijekom liječničke karijere surađuje sa vrhunskim sportašima u smislu prevencije te liječenja akutnih i kroničnih ozljeda. Liječnik je atletske reprezentacije, liječnik muške i ženske odbojkaške reprezentacije. Godine 2012 i 2013 je osobni liječnik Marcosa Baghdatisa na ATP touru te brojnih drugih profesionalnih i amaterskih sportaša.

Primarni centar interesa su operativno (artroskopske operacije kuka, ramena i koljena) i konzervativno liječenje akutnih i kroničnih ozljeda lokomotornog sustava te ugradnja unutarnjih proteza kuka, ramena i koljena. U Hrvatskoj je među prvima počinje primjenu PRP terapije u svrhu liječenja akutnih i kroničnih ozljeda mišića i zglobova.

Usluge

Područje rada:

Operativni zahvati u ortopediji te konzervativno liječenje ozljeda i oštećenja zglobova i mekih tkiva.

 

Operativni zahvati:

 

1. Ugradnja unutarnjih proteza zgloba kuka, koljena i ramena. 

2. Artroskopske operacije koljena (šivanje i odstranjenje meniska, rekonstrukcija križnih ligamenata, rekonstrukcija kolateralnih ligamenata koljena, stabilizacija patele, zahvati na oštećenoj hrskavici)

3. Artroskopske operacije ramena (prednja i stražnja stabilizacija, rekonstrukcija tetiva i ligamenata u području ramena, akromioplastika)

4. Artoskopske operacije kuka (korekcija CAM i Pincer impingementa, šivanje labruma, rekonstrukcija labruma sa tetivama ST-GR, mikrofrakture oštećene hrskavice, tenotomia iliopsasa)

5. Operacije u području gležnja:Artroskopske(sindrom sraza, mikrofrakture, artroskopska artrodeza gornjeg i donjeg nožnog zgloba) i otvorene operacije (korekcija osovine, artrodeza gornjeg i donjeg nožnog zgloba)

6. Rekonstrukcija rupturiranih tetiva( Ahilova tetiva, distalni biceps, tetiva pektoralis majora...)

 

Neoperacijsko liječenje ozljeda  sportu i kroničnih oštećenja tkiva i zglobova:


1. Aplikacija autologne kondicionirane plazme(ACP Arthrex) sa faktorima rasta kod ozljeda, mišića, tetiva i hrskavice

2. Aplikacija kortikosteroidnih lijekova injekcijama u zglobove i meka tkiva

3. Izrada postoperativnog programa vježbi i nadgledanje njihova provođenja nakon operativnih zahvata na zglobovima i tetivama

4. Tretiranje miofascijalnih bolnih sindroma (miogeloza)

5. Pregled stopala te uzimanje otisaka za izradu različitih ortopedskih uložaka (sportski, dijabetički...)


Pogledajte iskustvo jednog pacijenta: Aplikacija mezenhimalnih matičnih stanica


Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Grawe
 • Triglav
 • Uniqua
 • Wiener
 • Basler

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 9.11.2023. u 16:00 SATI
 • Korisnik: korisnik57978
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon neuspjele operacije koljena od strane Željka Jeleča u Sv. Katarini dr. Vrdoljak je preuzeo moj slučaj po nalogu g.Primorca. Pred Primorcem je napisao da je koljeno ok. Da bi 2 tjedna poslije rekao da je potrebna operacija koljena. Isto koljeno , ista MR a. Ubacio me preko veze u Sv. Duh na operaciju koljena iako je par dana napisao da operacija nije potrebna. Dakle hitna operacija,a par dan prije sve ok. Napravljena rekonstrukcija hrskavice. Doktor se nije pojavio na dvije od tri kontrole. Koljeno katastrofa. Sada idem drugom ortopedu da popravi njegov posao. Dakle, doktor koji radi u Sv. Katarini , a operira u Sv. Duhu. Nemoralna osoba . Zbog njega su liste čekanja na Sv. Duhu sve duže. Užas.

 • 24.3.2023. u 17:19 SATI
 • Korisnik: korisnik46151
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Operirala sam lijevi kuk,endoproteza, krajem 9.mj.2022.Na konzultacijama sam bila u Splitu.Nisam mislila da ću se odlučiti na operaciju. Operirana sam,hodam bez štaka i još uvijek u pozitivnom šoku.Dakle, idite, ne žalite za uloženim novcem jer dr.Vrdoljak je mene spasio.Hodam bez štaka premda mi je noga bila dosta kraća u odnosu na desnu.Prošla sam puno operatera u specijalnim klinikama poput Nemeca i Hašpla, koji su me svojom "govorancijom"samo unistili.Hvala dr.Vrdoljaku i ljubaznim sestrama!❤

 • 21.4.2022. u 10:19 SATI
 • Korisnik: korisnik49282
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr.Vrdoljak je vrhunski profesionalac, ugodan i ulijeva povjerenje na prvu. Ugradio mi je protezu jednog kuka i to prednjim pristupom, tako da mi nije oštećen ni jedan mišić na nozi i nemam ožiljak. Naručena sam i s punim povjerenjem čekam operaciju drugog kuka. Vjerujem da su mnogi kao i ja jako zahvalni i sretni što postoji.

 • 6.3.2022. u 9:19 SATI
 • Korisnik: korisnik48606

Ne mogu dovoljno iskazat zahvalnost na brzini kojom sam dobila termin. Oduševljena sam načinom na koji mi je prezentirao i objasnio što će napravit i što mogu poslije zahvata očekivat. Radi se o rekonstrukciji proteze kuka koju mi je ugrađena prije 9 mjeseci i 4 x do sad iskočila ?, u jednoj drzavnoj bolnici ugrađena. Nakon prvog susreta i razgovora sa dr. Vrdoljakom mirno čekam termin operacije jer sam stekla povjerenje i na prvu se vidi da je vrhunski stručnjak. Hvala od srca!

 • 29.11.2021. u 22:06 SATI
 • Korisnik: korisnik413897
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Gospodin Vrdoljak je doktor do kojeg sam došao na preporuku i koji je opravdao i više nego što sam očekivao. Vrhunski stručnjak i prije svega čovjek, zaista je malo takvih. Što se tiče ortopeda za mene nema više lutanja i gubljenja vremena jer za svaki problem iz ovog područja znam kome se trebam obratiti. Svako dobro i hvala Vam puno doktore na svemu! Lp

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Trpimir Vrdoljak

(ortoped)