Razina pomoći 4,60 (20)
Ljubaznost 4,70 (20)
Zakonitost i etičnost 5,00 (19)
Vrijeme čekanja 4,65 (20)
Osoblje 4,60 (20)

Specijalna bolnica - Sveta Katarina

KB - Sveti Duh

Iskustva drugih

  • 24.3.2023. u 17:19 SATI
  • Korisnik: korisnik46151
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Operirala sam lijevi kuk,endoproteza, krajem 9.mj.2022.Na konzultacijama sam bila u Splitu.Nisam mislila da ću se odlučiti na operaciju. Operirana sam,hodam bez štaka i još uvijek u pozitivnom šoku.Dakle, idite, ne žalite za uloženim novcem jer dr.Vrdoljak je mene spasio.Hodam bez štaka premda mi je noga bila dosta kraća u odnosu na desnu.Prošla sam puno operatera u specijalnim klinikama poput Nemeca i Hašpla, koji su me svojom "govorancijom"samo unistili.Hvala dr.Vrdoljaku i ljubaznim sestrama!❤

  • 21.4.2022. u 10:19 SATI
  • Korisnik: korisnik49282
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr.Vrdoljak je vrhunski profesionalac, ugodan i ulijeva povjerenje na prvu. Ugradio mi je protezu jednog kuka i to prednjim pristupom, tako da mi nije oštećen ni jedan mišić na nozi i nemam ožiljak. Naručena sam i s punim povjerenjem čekam operaciju drugog kuka. Vjerujem da su mnogi kao i ja jako zahvalni i sretni što postoji.

  • 6.3.2022. u 9:19 SATI
  • Korisnik: korisnik48606

Ne mogu dovoljno iskazat zahvalnost na brzini kojom sam dobila termin. Oduševljena sam načinom na koji mi je prezentirao i objasnio što će napravit i što mogu poslije zahvata očekivat. Radi se o rekonstrukciji proteze kuka koju mi je ugrađena prije 9 mjeseci i 4 x do sad iskočila ?, u jednoj drzavnoj bolnici ugrađena. Nakon prvog susreta i razgovora sa dr. Vrdoljakom mirno čekam termin operacije jer sam stekla povjerenje i na prvu se vidi da je vrhunski stručnjak. Hvala od srca!

  • 29.11.2021. u 22:06 SATI
  • Korisnik: korisnik413897
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Gospodin Vrdoljak je doktor do kojeg sam došao na preporuku i koji je opravdao i više nego što sam očekivao. Vrhunski stručnjak i prije svega čovjek, zaista je malo takvih. Što se tiče ortopeda za mene nema više lutanja i gubljenja vremena jer za svaki problem iz ovog područja znam kome se trebam obratiti. Svako dobro i hvala Vam puno doktore na svemu! Lp

  • 29.11.2021. u 11:38 SATI
  • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Vrdoljak mi je spasio nogu, mlada sam osoba koja je nakon 2 operacije koljena u pola godine i izigranog povjerenja od 2 ortopeda operatera i 3 "druga misljenja" bila bez dijagnoze. Nakon godinu dana boli, patnje i neizvjesnosti gdje je svaki moj korak bio uzasno bolan dolazim do dr. Vrdoljaka. Na razgovoru koji je trajao 20tak minuta, gdje mi je sve objasnio gdje su bile greske i sta treba učiniti da se stanje popravi. Problem mog koljena je bio pogrešno postavljen vijak , koji je gulio kost, spriječavao flexiu i extenziju. Rekao je da cu morati pričekati 2,3 Mjeseca na 3. operaciju , ali vise nisam imao sta izgubiti . Sad je proslo 6 mjeseci od operacije, osjećam se bolje svakim danom. Za mene je doktor TRPIMIR VRDOLJAK spasioca i dobri duh, koji ostavlja sigurnost i povjerenje kad je bilo najgore u zivotu. Zahvaljujući Vrdiju imam koliko toliko funkcionalnu nogu. U današnjem svijetu to je ČOVJEK. Hvala mu do kraja života.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Trpimir Vrdoljak

(ortoped)