• prof.dr.sc. Aleksander Ernst
 • (kardiolog)
Razina pomoći 4,67 (6)
Ljubaznost 4,57 (7)
Zakonitost i etičnost 5,00 (7)
Vrijeme čekanja 4,71 (7)
Osoblje 5,00 (6)

O nama

Poliklinika Medicard prva je privatna specijalizirana kardiološka zdravstvena ustanova u Hrvatskoj, koja na jednom mjestu objedinjuje vrhunsko znanje i iskustvo s najsuvremenijom dijagnostičkom tehnologijom sa jednim jedinim ciljem da svojim pacijentima pruži najviši standard svjetske kardiološke dijagnostike i terapije.

PEDIJATRIJSKA KARDIOLOGIJA
Dijagnostika urođenih srčanih grešaka u prenatalnoj (intrauterina ehokardiografija) i dječjoj dobi.

ADULTNA KARDIOLOGIJA
Dijagnostika i liječenje aritmija, koronarnih bolesti, postavljanje indikacije za ugradnju trajnih električnih stimulatora srca.

USLUGE ZA PROFESIONALCE I TVRTKE
Konzultacije i ekspertna mišljenja za pacijenate s posebnim profesionalnim opterećenjima i internističko-kardiološki pregledi za poslovne ljude u državnim i privatnim firmama.


O DOKTORU:

Stručni rukovoditelj poliklinike je prof.dr.sc. Aleksander Ernst, redoviti profesor interne medicine i kardiologije Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Prof.dr. sc. A. Ernst doktorirao je 1985. godine s temom iz područja kontrastne ehokardiografije s  kojom je stekao i internacionalnu reputaciju.

Autor je mnogobrojnih originalnih znanstvenih publikacija  objavljenih u najrenomiranijim američkim kardiološkim časopisima, poglavlja u znanstvenim knjigama i udžbenicima publiciranim u inozemstvu i u nas. 1988-1989 g. kao dobitnik prestižne J. Fogarty-jeve međunarodne nagrade (National Institutes of Health, Bethesda, Maryland, U.S.A.) boravio je godinu i pol dana na stručnom i istraživačkom usavršavanju (International Research Fellow) na Department of Cardiology,  Strong Memorial Hospital, University of Rochester, Rochester, New York, U.S.A. Posljednjih dvadesetak godina prof.dr. sc. A. Ernst radi na sveučilišnoj Klinici za bolesti srca i krvnih žila Kliničkog bolničkog centra Zagreb - Rebro kao pročelnik Zavoda za ishemijsku bolest srca  Klinike za bolesti srca i krvnih žila i u Laboratoriju za kateterizaciju srca i intervencijsku kardiologiju.

Redovni  je član Američkog kardiološkog koledža (Fellow of the American College of Cardiology), Američkog angiološkog koledža (Fellow of the American College of Angiology), Europskog kardiološkog društva (European Society of Cardiology), Europskog društva za perkutane koronarne intervencije (European Association of Percutaneous Coronary Interventions), član Training & Education Committee of the European Association of Percutaneous Coronary Interventions i Predsjednik Radne grupe za intervencijsku kardiologiju Hrvatskoga  kardiološkog društva te član mnogih drugih domaćih i stranih profesionalnih i znanstvenih udruženja. Recenzent je prestižnog intervencijskog  kardiološkog časopisa Catheterization & Cardiovascular Interventions te član Editorial Board-a  časopisa Journal of Invasive and Interventional Cardiology.

Organizator je i aktivni učesnik mnogih domaćih i internacionalnih  kardioloških znanstvenih i stručnih skupova (CROINTERVENT, Dubrovnik Cardiology Highlights, PCR-Paris, TCT- Washington, San Francisco, Miami  - International Advisory Board)

Uža specijalnost prof.dr. sc. A. Ernsta je područje invazivne i intervencijske kardiologije, ehokardiografija i klinička kardiologija.

Usluge

Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Medicard možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 25.8.2021. u 9:09 SATI
 • Korisnik: korisnik45076
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Spasio je mog tatu!!! Slobodno se upustite u njegove ruke... Veliko hvala doktore za sve. Preporuka - pogotovo ako imate ozbiljne zdravstvene poteškoće.

 • 11.5.2021. u 0:31 SATI
 • Korisnik: korisnik43663
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Već kod prvog susreta pacijent osjeća sigurnost i poštovanje. Hvala doktore. Pacijent: Koviljka Linarić Matije Divkovića 13, Zagreb

 • 6.5.2021. u 17:09 SATI
 • Korisnik: korisnik43564
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja

Jako sam razočarana, nakon izvršenog pregleda dobila sam samo u ruke Nalaz bez ikakvog objašnjenja mog zdravstvenog statusa sa preporukom da se javim za 6 mjeseci (?) pregled koji nije trajao više od 15tak minuta platila 1200kn. Ne preporučam pacijenticama, možda je sa pacijentima ljubazniji.

 • 5.11.2018. u 13:50 SATI
 • Korisnik: mateao
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Moja iskustva sa Dr Ernst su odlična. Ne dopušta neugodne trenutke i samoinicijativno dijeli sve detalje vezane uz vašu situaciju. Sasluša pacijenta i posveti se u potpunosti. Kod njega bar znate da je privatnik i da se plaća, ali uvijek će dati savjet i za pretrage koje možete napraviti preko zdravstva da uštedite novce.

 • 28.11.2017. u 10:29 SATI
 • Korisnik: izbirljiva007
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Etičan je i savjestan doktor, njegovo mišljenja i prognoza su se ispostavili točnim. Ima volje detaljno odgovoriti na svako pitanje, daje savjete o preventivi, kamo sreće da nam je više ovakvih doktora!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

prof.dr.sc. Aleksander Ernst

(kardiolog)