Razina pomoći 3,67 (3)
Ljubaznost 3,67 (3)
Zakonitost i etičnost 3,67 (3)
Vrijeme čekanja 3,67 (3)
Osoblje 5,00 (3)

 • placeDr.A.Starčevića 45
  Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija

Iskustva drugih

 • 12.6.2019. u 8:32 SATI
 • Korisnik: m10
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odlican doktor i dijagnosticar, veliko iskustvo i predanost radu

 • 21.5.2015. u 8:58 SATI
 • Korisnik: mareana
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ljubazan,jednostavno odgovara na pitanja, lijepo sve objasni i polaze na uzv. Sestra takoder jako ljubazna i susretljiva. Prvu trudnocu mi je vodio privatni lijecnik,drugu dr Grgic. Razlika nebo zemlja u korist dr Grgica. Sve pohvale

 • 29.12.2014. u 7:51 SATI
 • Korisnik: Gost9906

Jeli znate radno vrijeme doktora?

 • 14.8.2014. u 18:08 SATI
 • Korisnik: Larina
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Jedina dobra stvar kod ovog doktora je sestra.. I prošla koja je pošla u mirovinu (Marija) i sadasnja (Snjezana). Nimalo temeljit, grub, sve treba izvlacit iz njega a na kraju dobijes samo bezobrazan odgovor. Godinama imam isti problem i godinama ga molim da mi pomogne (sterilitet) a on uporno odbija sa opravdanjem da sam mlada i da stignem. Da bi mi prije nekoliko kad sam ga opet trazila da me posalje na pretrage odgovorio da sta ja zelim da imam jedno dijete i da mi je dosta.. A DA NAPOMENEM DA NEMAM NI JEDNO I LIJECIM SE OD STERILITETA. I kad sam na svoju ruku posla kod privatnika koji mi je sve uradio i donjela mu nalaze da ih vidi, poslao me preko vrata s rijecima da ga ne zanima. Misli da je najpametniji, najbolji i da mu nitko nije ravan i ne postuje tudje misljenje.. A kad ga zamolis da te posalje negdje ne zeli.. Reko mi je citiram: Valjda ja najbolje znam kad i kod koga cu te poslat jer ako te posaljem kod drugog doktora meni ce odbit od place. I imala sam nedavno jedan zahvat (ginekoloski) a nije mi htio otvorit bolovanje a zna da moram strogo mirovat, a na poslu jedino sta imam je samo fizikala. Uglavnom jedno veliko NULA!! Steta sto u Dubrovniku nema skoro nikakvog izbora za prebacit se.

 • 7.8.2013. u 11:06 SATI
 • Korisnik: Gost2329

Godinama sam bila njegov pacijent i imala nekih problema koje je uvijek dobro pratio i riješio, bila sam vrlo zadovoljna s njim. Sestre su mu i prošla i Snježana koja sada radi predobre, ljubazne, suosjećajne, divne. Uvijek bih ga uglavnom pitala informacije i onda bi mi objasnio, inače je šutljiviji. Međutim prošle godine mi je napravio gadnu liječničku pogrešku, nije mi napravio pretrage koje su skupe, a bile su mi potrebne (što sam kasno saznala da postoje uopće), a nije mi ih napravio radu svoje zarade, zato što to ide iz njegove glavarine i izgubila sam bebu tj. morala na inducirani porod što nikom ne bi poželjela. Nakon toga sam ga promijenila. U tih par zadnjih pregleda čini mi se da to nije bio više onaj dr. Grgić koji je nekad bio predan poslu i brižan, nego je nekako postao kao da mu je svega dosta. Zato hvala za sve dobro, a ovo loše sam oprostila, valjda je tako trebalo biti i nek mu je sretno :-)

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Alojzije Grgić

(ginekolog)