• dr. Ante Stjepan Vidović
 • (stomatolog)
Razina pomoći 4,44 (16)
Ljubaznost 4,44 (16)
Zakonitost i etičnost 4,50 (16)
Vrijeme čekanja 4,44 (16)
Osoblje 4,50 (16)

O nama

Videntis Dental centar osnovan je krajem 2015. godine. Smješten je u samom centru Zagreba, na konturama njegovog zelenog središta, parka Zrinjevca.

Ova atraktivna lokacija, u blizini povijesne jezgre glavnoga grada te bogata kulturnim i gastronomskim mjestima lako je dostupna zbog blizine javnog prijevoza, taksi stajališta te autobusnog i željezničkog kolodvora. Ciljano je odabrana, kako bismo što više izišli u susret svojim domaćim i inozemnim pacijentima.

Naš koncept
Videntis je zamišljen kao dentalni centar koji hrvatskim i inozemnim pacijentima pruža stomatološke usluge po najvišim standardima švicarske kvalitete.

Taj pristup utemeljen je na bogatoj praksi koju je dr. Vidović stekao na rukovodećim pozicijama u švicarskim i njemačkim stomatološkim poliklinikama. Stoga u Videntis Dental centar radimo isključivo s najkvalitetnijim materijalima, uz pomno poštivanje profesije i higijene.

Svi naši zaposlenici održavaju ove visoke standarde, od prijema, preko pružanja usluge pa sve do rastanka s pacijentima. Svaki naš zaposlenik govori najmanje dva strana jezika, tako da nije neobično što se inozemni pacijenti kod nas osjećaju vrlo ugodno i rado nas preporučuju.

Pacijentima nastojimo uvijek biti na raspolaganju. Stoga je Videntis otvoren 365 dana u godini. Čak i vikendom i praznikom, u našem dentalnom centru pronaći ćete dežurnog stomatologa.

Ugodan i moderno opremljen ambijent
Ambijent našeg dentalnog centra uredan je i moderno uređen. Pacijentima koji čekaju na prijem kod stomatologa nudimo hladne i tople napitke prema želji. Sve to pridonosi činjenici da se pacijenti kod nas osjećaju ugodno.

Naše stomatološke ordinacije opremljene su suvremenom aparaturom najviše kvalitete. Prilikom operacija vodimo osobito računa o sterilizaciji radnog područja pa zahvaljujući kvalitetnoj opremi i pristupu imamo besprijekornu stopu uspješnosti zahvata, uz veliko zadovoljstvo pacijenata.

Kod nas možete doći na besplatne stručne konzultacije. Tako možete steći dojam o nama, dobiti jedno stručno mišljenje više te prići na korak bliže rješenju svojih dentalnih potreba.

To je još samo jedan od brojnih načina na koji prakticiramo poruku svog slogana: „Your smile – Our care“, njegujemo Vaš osmijeh!

O DOKTORU:

Osnivač dentalnog centra je dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog i hrvatski povratnik iz inozemstva. Školovanje i veliko radno iskustvo stekao je u Njemačkoj i Švicarskoj.

Doktor Vidović dodatno se usavršavao u ugradnji zubnih implantata, liječenju parodontitisa, estetskoj stomatologiji, kompleksnoj oralnoj kirurgiji te u dentalnoj hipnozi. Posjeduje veliko znanje i iskustvo zahvaljujući kojima za svakog pacijenta može osmisliti adekvatan osobni pristup rješenju dentalnih potreba.

Dr. Ante Stjepan Vidović je član međunarodnih implantoloških udruženja kao Deutsche Gesellschaft fur Implantologie (DGI), pohađa edukacijske programe za značajne implantacijske sustave kao Straumann, te sudjeluje na brojnim kongresima i seminarima iz implanto-protetske rehabilitacije. Dr. Vidović govori hrvatski, njemački, francuski i engleski jezik, što uvelike olakšava komunikaciju sa brojnim domaćim i stranim pacijentima.

Već 14 godina dr. Ante Stjepan Vidović se bavi dentalnom implantologijom strastveno pristupajući svakom zahvatu i pacijentu, rado prihvaćajući najsloženije slučajeve i kontinuirano usavršavajući svoje vještine. Za uspjeh implantološke terapije vrlo je važno međusobno povjerenje pacijenta i stomatologa, i zato odaberite iskusnog implantologa koji je sposoban odgovoriti na sve izazove u svakodnevnoj kirurškoj rutini i voljan u potpunosti Vam posvetiti svoje vrijeme i znanje.

Usluge

Usluge Videntis Dental centara:

Zubni implatanti

Zubne proteze

Aparatić za zube

Dentalna hipnoza

Estetska stomatologija

Paradontologija

*detaljnije informacije možete vidjeti klikom na područje Vašeg interesa.


Cjenik Usluga Videntis Dental centara možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog

Što su zubni mostovi i kada se koriste?

Ako ste izgubili dva ili više zuba, bilo zbog ozljede, zdravstvenog stanja ili prirodnih uzroka, možda razmišljate o njihovu nadomještanju. Nedostatak zuba može stvoriti neuglednu prazninu u čel...
Cijeli članak
dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog

Kako spriječiti upalu zubnog mesa?

Upala zubnog mesa problem je koji se javlja relativno često, a zbog svojeg postupnog napredovanja, teško ju je pravovremeno uočiti. Ako situacija nije sanirana na vrijeme, nastaju komplikacije koje...
Cijeli članak
dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog

Četkica za zube – koju odabrati i koliko često je mijenjati

Važnost dobre oralne higijene nikada se ne može precijeniti – ne samo za zdravlje zuba, već i za vaše cjelokupno zdravlje. Naime, poznato je da su bolesti desni veliki faktori rizika za razvoj o...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 29.8.2021. u 3:32 SATI
 • Korisnik: korisnik45135
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod dr. Vidovića radila sam implantat+krunica na vijak i krunicu na zubu kojem je puknula zubna kruna, ali ostao korijen. Iako sam se bojala tih postupaka, prošlo je odlično, bez ikakvih komplikacija. Doktor je objasnio svaki postupak i sve mogućnosti s manama i prednostima te nisam osjećala pritisak da moram odabrati najskuplje opcije, kao što je bilo kada sam tražila druga mišljenja u razvikanim poliklinikama. Svakako je zadobio moje povjerenje u početku i mjesecima nakon odrađenih radova rezultat je i dalje savršen.

 • 17.8.2021. u 18:03 SATI
 • Korisnik: korisnik44985
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Suradnja s dr. Vidovićem za mene je na neki način bila ljekovita. S liječnicima se rijetko surađuje. Oni u pravilu preuzimaju kontrolu nad našim tijelom, zubima a ovisi o pacijentu koliko je u stanju izraziti svoje želje i o dr. koliko je otvoren za takve informacije. Malo njih je, barem je takvo moje iskustvo. Mi smo istinski surađivali. To je bilo posebno novo iskustvo koje nisam imala ni kod jednog liječnika prije. Možda djelomice kod svog dugogodišnjeg zubara, no ovdje nije bilo nikada nikakvog ego tripa ili nevoljkosti. Uvijek razumijevanje, slušanje mojih želja i potreba, savjetovanje, maniri koji su besprijekorni. Znanje i stručnost na koju sam se bez ikakve brige mogla osloniti jer na moje veliko zadovoljstvo dr. Vidović je perfekcionist i esteta koji vidi i najmanje pogreške. I preko njih ne prelazi. No stručnih zubara i liječnika vjerojatno ima dosta. Dr. Vidović ima još neke posebne osobine kao što su empatija, osjećaj za potrebe pacijenta i njihovo razumijevanje. Kao što bi rekli u onoj reklami: Neprocjenjivo. Tim koji s njim radi ima iste odlike, svatko u okviru svojih ingerencija. To nije čudno jer kao vlasnik i voditelj ordinacije, on ih je izabrao i stalno ih bira. Hvala vam svima na jednom iskustvu koje je po svojoj prirodi bolno i zastrašujuće a meni je zahvaljujući dr. Vidoviću bilo lagano i s rezultatima koji su za poželjeti. M. Grgić

 • 17.3.2021. u 14:47 SATI
 • Korisnik: korisnik42695
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrhunski stručnjak, želi objasniti sve što pacijent hoće znati... Svaka preporuka tko god želi očuvati svoje zube maksimalno moguće....

 • 17.11.2020. u 15:07 SATI
 • Korisnik: korisnik40424
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Vidović i njegove cure su mi pomogli da prebrodim strah od zubara. Godinama sam bježala od zubara i slušala preporuke no oni su me kupili na prvu. Jako dragi, spremni objasniti sve koliko god puta treba. Krenuli smo u radove vrlo brzo od prvog pregleda i kroz 3 mjeseca sam imala nove zube. :) Hvala doktoru od srca!

 • 1.10.2020. u 8:07 SATI
 • Korisnik: korisnik456389

Odgovor na komentar Videntis Team-a od 4.9.2020. U 7:45 SATI KORISNIK: KORISNIK39013 Poštovana, žao nam je zbog Vašeg nezadovoljstva. Svaki pacijent je usmeno i pismeno upoznat sa prednostima i rizicima proizvoda. Dosadašnje iskustvo sa terapijama Invisalign je pokazalo da su svi pacijenti vrlo zadovoljni jer se radi o ispitanom proizvodu. Sve što pacijent mora činiti je redovito nositi udlage, dolaziti na potrebne termine i terapiju završiti do kraja. Ukoliko pacijent prekine terapiju usprkos našim savjetima, ne možemo tu više ništa učiniti. Vaš Videntis Team

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Ante Stjepan Vidović

(stomatolog)