• dr. Ante Stjepan Vidović
 • (stomatolog)
Razina pomoći 4,72 (32)
Ljubaznost 4,72 (32)
Zakonitost i etičnost 4,75 (32)
Vrijeme čekanja 4,69 (32)
Osoblje 4,75 (32)

O nama

Videntis Dental centar osnovan je krajem 2015. godine. Smješten je u samom centru Zagreba, na konturama njegovog zelenog središta, parka Zrinjevca.

Ova atraktivna lokacija, u blizini povijesne jezgre glavnoga grada te bogata kulturnim i gastronomskim mjestima lako je dostupna zbog blizine javnog prijevoza, taksi stajališta te autobusnog i željezničkog kolodvora. Ciljano je odabrana, kako bismo što više izišli u susret svojim domaćim i inozemnim pacijentima.

Naš koncept
Videntis je zamišljen kao dentalni centar koji hrvatskim i inozemnim pacijentima pruža stomatološke usluge po najvišim standardima švicarske kvalitete.

Taj pristup utemeljen je na bogatoj praksi koju je dr. Vidović stekao na rukovodećim pozicijama u švicarskim i njemačkim stomatološkim poliklinikama. Stoga u Videntis Dental centar radimo isključivo s najkvalitetnijim materijalima, uz pomno poštivanje profesije i higijene.

Svi naši zaposlenici održavaju ove visoke standarde, od prijema, preko pružanja usluge pa sve do rastanka s pacijentima. Svaki naš zaposlenik govori najmanje dva strana jezika, tako da nije neobično što se inozemni pacijenti kod nas osjećaju vrlo ugodno i rado nas preporučuju.

Pacijentima nastojimo uvijek biti na raspolaganju. Stoga je Videntis otvoren 365 dana u godini. Čak i vikendom i praznikom, u našem dentalnom centru pronaći ćete dežurnog stomatologa.

Ugodan i moderno opremljen ambijent
Ambijent našeg dentalnog centra uredan je i moderno uređen. Pacijentima koji čekaju na prijem kod stomatologa nudimo hladne i tople napitke prema želji. Sve to pridonosi činjenici da se pacijenti kod nas osjećaju ugodno.

Naše stomatološke ordinacije opremljene su suvremenom aparaturom najviše kvalitete. Prilikom operacija vodimo osobito računa o sterilizaciji radnog područja pa zahvaljujući kvalitetnoj opremi i pristupu imamo besprijekornu stopu uspješnosti zahvata, uz veliko zadovoljstvo pacijenata.

Kod nas možete doći na besplatne stručne konzultacije. Tako možete steći dojam o nama, dobiti jedno stručno mišljenje više te prići na korak bliže rješenju svojih dentalnih potreba.

To je još samo jedan od brojnih načina na koji prakticiramo poruku svog slogana: „Your smile – Our care“, njegujemo Vaš osmijeh!

O DOKTORU:

Osnivač dentalnog centra je dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog i hrvatski povratnik iz inozemstva. Školovanje i veliko radno iskustvo stekao je u Njemačkoj i Švicarskoj.

Doktor Vidović dodatno se usavršavao u ugradnji zubnih implantata, liječenju parodontitisa, estetskoj stomatologiji, kompleksnoj oralnoj kirurgiji te u dentalnoj hipnozi. Posjeduje veliko znanje i iskustvo zahvaljujući kojima za svakog pacijenta može osmisliti adekvatan osobni pristup rješenju dentalnih potreba.

Dr. Ante Stjepan Vidović je član međunarodnih implantoloških udruženja kao Deutsche Gesellschaft fur Implantologie (DGI), pohađa edukacijske programe za značajne implantacijske sustave kao Straumann, te sudjeluje na brojnim kongresima i seminarima iz implanto-protetske rehabilitacije. Dr. Vidović govori hrvatski, njemački, francuski i engleski jezik, što uvelike olakšava komunikaciju sa brojnim domaćim i stranim pacijentima.

Već 14 godina dr. Ante Stjepan Vidović se bavi dentalnom implantologijom strastveno pristupajući svakom zahvatu i pacijentu, rado prihvaćajući najsloženije slučajeve i kontinuirano usavršavajući svoje vještine. Za uspjeh implantološke terapije vrlo je važno međusobno povjerenje pacijenta i stomatologa, i zato odaberite iskusnog implantologa koji je sposoban odgovoriti na sve izazove u svakodnevnoj kirurškoj rutini i voljan u potpunosti Vam posvetiti svoje vrijeme i znanje.

Usluge

Usluge Videntis Dental centara:

Zubni implatanti

Zubne proteze

Aparatić za zube

Dentalna hipnoza

Estetska stomatologija

Paradontologija

*detaljnije informacije možete vidjeti klikom na područje Vašeg interesa.


Cjenik Usluga Videntis Dental centara možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia

Načini plaćanja

 • Premium
 • Mastercard
 • Visa

Članci

dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog

Sve što trebate znati o alveotomiji – kirurškom vađenju umnjaka

Kao jedan od najčešćih zahvata u stomatologiji, alveotomija predstavlja kiruršku ekstrakciju, odnosno vađenje umnjaka ili „zuba mudrosti“. Umnjaci se, dakako, mogu izvaditi i na uobičajeni n...
Cijeli članak
dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog

Pravilno održavanje zubnih krunica i mostova

Krunice i većina mostova su fiksna zubna protetika. Za razliku od mobilne protetike poput proteza, koje možete svakodnevno vaditi i čistiti, krunice i mostovi cementiraju se na postojeće zube ili ...
Cijeli članak
dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog

Što su zubni mostovi i kada se koriste?

Ako ste izgubili dva ili više zuba, bilo zbog ozljede, zdravstvenog stanja ili prirodnih uzroka, možda razmišljate o njihovu nadomještanju. Nedostatak zuba može stvoriti neuglednu prazninu u čel...
Cijeli članak
dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog

Postupak ugradnje zubnih implantata po 5 razina zahtjevnosti

Svaki postupak ugradnje zubnih implantata nije isti rutinski zahvat. Postoje kompliciraniji postupci, ovisno o neophodnoj strukturi kosti, čimbenicima rizika, teškim anatomskim uvjetima ili velikom ...
Cijeli članak
dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog

Četkica za zube – koju odabrati i koliko često je mijenjati

Važnost dobre oralne higijene nikada se ne može precijeniti – ne samo za zdravlje zuba, već i za vaše cjelokupno zdravlje. Naime, poznato je da su bolesti desni veliki faktori rizika za razvoj o...
Cijeli članak
dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog

Kako spriječiti upalu zubnog mesa?

Upala zubnog mesa problem je koji se javlja relativno često, a zbog svojeg postupnog napredovanja, teško ju je pravovremeno uočiti. Ako situacija nije sanirana na vrijeme, nastaju komplikacije koje...
Cijeli članak
dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog

Prozirni aparatić za zube: Nevidljiva metoda za savršen osmijeh

Niste zadovoljni položajem svojih zubi? Često skrivate osmijeh zbog toga ili osjećate manjak samopouzdanja? Uz Invisalign prozirni aparatić i vi možete imati prekrasan osmijeh o kakvom ste oduvij...
Cijeli članak
dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog

Što su keramički zubni implantati i koje su njihove prednosti?

Zubni implantati koje danas koristimo u stomatologiji izrađuju se od čistog titana, zatim od legura titana s drugim metalima, kao što su aluminij i vanadij, a u zadnjih desetak godina izrađuju se ...
Cijeli članak
dr. Ante Stjepan Vidović, stomatolog

Sreća u nesreći: Strah od stomatologa je lječiva fobija!

Strah od stomatologa može utjecati na vaše oralno zdravlje, a time i na cjelokupnu kvalitetu života. Pacijent koji je anksiozan, koji se od straha meškolji u stolici, postane nesusretljiv i nestrp...
Cijeli članak
Učitaj još članaka

Iskustva drugih

 • 27.11.2023. u 14:06 SATI
 • Korisnik: korisnik58323
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale i preporuke za dr.Vidovića koji je veliki stručnjak u svom radu! Velika pohvala i cijelom osoblju.

 • 3.11.2023. u 10:53 SATI
 • Korisnik: korisnik51479
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale za dr. Vidovića. Izuzetno stručan i profesionalan liječnik, nastoji objasniti svaki postupak, i uvijek ponuditi najbolje rješenje za pacijenta. Nakon dugo vremena ponovo se smijem. Puno hvala dr. Vidoviću i cijelom Videntis timu.

 • 27.10.2023. u 9:38 SATI
 • Korisnik: korisnik56627
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ako trebate stručnjaka, on je taj. Znam, jer sam većinu obišla. Ljubazan, strpljiv, stručan. Nije mu tesko objasniti niti odgovoriti na bilo koje vaše pitanje ili nedoumice koje imate. Zato preporučujem doktora kao vrhunskog stručnjaka kome možete u potpunosti vjerovati!

 • 27.8.2023. u 18:02 SATI
 • Korisnik: korisnik51401
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Odličan doktor i super osoblje.Preporučujem svima, osobito ljudima, koji sa zubarima dosad nisu imali vrlo dobro izkustvo.

 • 3.5.2023. u 10:49 SATI
 • Korisnik: korisnik55183
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Vidović je izuzetno strpljiv i stručan. Nudi prihvatljiva rješenja za svakog klijenta, a posebno dobro djeluje na djecu koja se jako boje zubara i s njim djeca nemaju nikakvih problema obaviti pregled ili cak popraviti zub!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Ante Stjepan Vidović

(stomatolog)