Razina pomoći 5,00 (17)
Ljubaznost 5,00 (17)
Zakonitost i etičnost 5,00 (17)
Vrijeme čekanja 4,35 (17)
Osoblje 4,82 (17)

Opća Bolnica - Pula

 • placeZagrebačka 34
  Grad Pula, Istarska županija

Iskustva drugih

 • 3.8.2020. u 20:34 SATI
 • Korisnik: korisnik38579
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod prvog susreta sa Dr.Bojanom se osjetila sigurnost i zaštita,nimalo se nisam dvoumila u svoju odluku da se prepustim u njegovu stručnost,Sve pohvale zahvale malo je reći koliko je ovaj Dr.prvenstvno čovjek koji ulijeva povjerenje.Veliko hvala na svemu što ste napravili za mene ?

 • 30.7.2020. u 12:07 SATI
 • Korisnik: korisnik38528
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je stručan i profesionalan, jednostavan i spreman strpljivo odgovoriti na sva pitanja pacijenta i to na jasan i razumljiv način, jedan od najboljih kod kojih sam bila u životu. Samo ne razumijem zašto je vrijeme čekanja jedan od kriterija ocjenjivanja samog doktora kad on na to ne može utjecati. Svi ga traže i žele baš njega jer se u njegovim rukama osjećaju sigurno, a kakva je organizacija rada u Pulskoj bolnici i koliko nedostaje liječnika, to ne ovisi o njemu. Mislim da taj kriterij mnogim dobrim liječnicima u perifernim bolnicama ruši ukupnu ocjenu, čime i sama ocjena postaje upitna.

 • 25.3.2020. u 23:31 SATI
 • Korisnik: korisnik36941
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Puno sam doktora obišla i previše ali ovakav pristup pacijentima još nikada nisam vidjela.Pristupa pacijentima kao čovjek,čovjeku.Sve pohvale za čovječnost, ljubaznot,stručnost, strpljenje.... Isto tako vidjela sam i kako se odnosi prema djelatnicima odjela. Kao da su svi jedna obitelj.Dr.Milanov za mene je ljudina, sa tim da još nisam došla na red za operaciju.Zaista,da je više takvih ljudi a i doktora,,svijet bi bio drugačiji

 • 16.11.2018. u 8:28 SATI
 • Korisnik: IvanJovanovicvinodolski
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Milanov je izuzetak u sustavu zdravstva. Slika i prilika kakav treba biti, točno se na njemu osjeti na prvu kad ga ugledaš da svoj posao radi s ljubavlju, onako od gušta kao da mu je to neki privatni hobi. Stručan ,ljubazan,uvjerljiv,,jedino od njega sam dobio realan odgovor koji sam očekivao bez puno filozofije i gledanja s visoka,sve vrlo jasno pojasni i argumentura te djeluje zainteresirano da pomogne maksimalno. Takav Doktor zaslužuje više i od europske plače za svoj rad,ljubaznost i pristupačnost. Za osoblje bolnice sve pohvale, bolnica je kao zgrada stara no čišća i urednija nego ijedna u kojoj sam bio do sada. Ukratko operacija je protekla dobro ,,vjerujem u doktorova očekivanja i kako sedmi tjedan od operacije ide osjecam da ce to biti iznad mojih i doktorovih očekivanja kako se već sada osječam. Hvala Doktore...

 • 5.9.2018. u 11:04 SATI
 • Korisnik: Paris
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nisam pacijent dr Milanova već član obitelji njegovog pacijenta . Vrhunski stručnjak i veliki čovjek. Čekanje na operaciju olakšao je svojim pristupom , odnosom prema pacijentu i prema obitelji. Njegov osmijeh nakon operacije neću nikad zaboraviti . Time mi je sve rekao . Veliko, veliko hvala na svemu.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Bojan Milanov

(neurokirurg)