• IvanaŠimunović Uredi
 • (ginekolog)
Razina pomoći 3,70 (23)
Ljubaznost 3,87 (23)
Zakonitost i etičnost 4,13 (23)
Vrijeme čekanja 3,57 (23)
Osoblje 3,78 (23)

Dom Zdravlja

 • placeIvana Mažuranića 28B
  Grad Zadar, Zadarska županija

Iskustva drugih

 • 8.4.2021. u 19:28 SATI
 • Korisnik: korisnik43086
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Trudnica sam dr Žuvele i kako je on na bolovanju dopalo me da mi je zamjena dr Šimunović. Sestra me zvala za dogovoriti termin. Ostala sam iznenađena kad me dočekala doktorica koja je trudna a odrađuje dvije ambulante i ako sam dobro shvatila ne radi petkom?!? U naručeno vrijeme bila sam na redu, sestra me dočekala, obradila relativno brzo iako je rješavala i telefone i drugu trudnicu na CTu. S doktoricom sam prezadovoljna, dogovorila mi je i briseve u doba kad meni odgovara. Nije mi jasno to pljuvanje ali dobro svatko ima pravo na svoje mišljenje. Meni je žao šta ne živim u Zadru da budem njen pacijent

 • 8.4.2021. u 13:56 SATI
 • Korisnik: korisnik43077
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Simunovic me nazvala bezobraznom i rekla je da ja nju vozam. Niti u bilo kojem pogledu nije imala povoda za isto. Dobiti sestru ili doktoricu na telefon, jer skoro pa nemoguce. Narucivanje 1 i 2 u mjesecu- jako neprofesionalno. Obrada nalaza- 0 bodova. Jako jako nezadovoljna. A da je stvar jos gora sada se nemogu odjaviti od nje, posto mora proci godina dana, inace se necu moci prijaviti kod drugog ginekologa. Ne preporucam nikome..

 • 23.3.2021. u 13:47 SATI
 • Korisnik: korisnik42816
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Razina pomoci od njih ispod nule a uz to još i neljubazne, ne javljaju se na telefon, red cekas po 2 mjeseca a i kad dodes na red pozalis..

 • 3.2.2021. u 19:22 SATI
 • Korisnik: korisnik41878
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Pozdrav žene! Imam potrebu sa Vama podijeliti svoje loše i neugodno iskustvo kod Dr. Šimunović, Zadar. Kratki opis cijelog "pregleda" je neprofesionalno, nestručno, neljubazno=traumatično. Kako ovaj komentar ne bi ostao na pukom nabrajanju epiteta, evo Vam moje iskustvo koje je trajalo 10 min, ali koje ću pamtiti. Cijela sretna i uzbuđena sam otišla na zakazani pregled, jer muž i ja planiramo trudnoću i imaš sto upitnika iznad glave, nervozna si, svi kažu opustite se, ali u isto vrijeme i svi rade pritisak, najviše ti sama sebi jer si "u godinama". Došla sam na pregled sa zakašnjenjem par minuta, ispričala se, ljubazna sestra me odmah primila i uputila kod doktorice. Informativni razgovor jer sam nova pacijentica o zadnjoj menstruaciji, bolestima itd. je trajao 5 minuta i tijekom cijelog razgovora doktorica je imala neugodan, bezobrazan ton. Sljedeće je bio "pregled" koji je trajao doslovnu jednu minutu! Izvadila je spekulum i počela mi bezobraznim tonom govoriti da ja krvarim, da zašto sam ja onda došla, da li ja znam kad je meni menstruacija, zašto joj nisam rekla da krvarim, da pregled onda ne bi ni obavila, da ne može sada napraviti papa test. Meni pomračenje ispred očiju. Ležite na onom čudu, raširenih nogu, dok se stručna osoba i to ŽENA dere na vas! Krenula sam joj se ispričavati i pokušala objasniti da sam joj imala namjeru reći da sam tri dana prije pregleda imala sukrvicu, da je istu večer prestala, da je nakon toga bio samo gusti smeđi iscjedak, da sada ne krvarim i da mi treba njezina pomoć i objašnjenje radi li se samo o ovulacijskom krvarenju ili imam neki problem? Da želim zatrudnjeti i da mi kaže informacije o mojoj ovulaciji. Njezin odgovor na to je bio da mi je zadebljana stijenka maternice, da ona ništa ne vidi, da ona ne može ništa napraviti kada ja sad krvarim i mahala mi spekulumom na kojem je bilo neznatno malo krvi. Skinula je rukavice, otišla na stol i rekla da se obučem. Vratila sam se za stol, htjela sam joj objasniti da mi trakice za ovulaciju posljednjih dana pokazuju negativno, da mi tijelo pokazuje drukčije i da mi treba pomoć. Ništa od navedenog nisam stigla reći, a kamoli zamoliti uputnicu za pretrage hormona koje sam htjela izvaditi. Jedino što sam joj uspjela reći da sam ja laik, da je ona doktorica i da bi je htjela pitati neke stvari, na što je ona samo odgovorila da sam ja tu došla samo sa pričom da planiram trudnoću, da mi je samo to bitno, da dođem na pregled kad mi završi sljedeća menstruacija. Završno, njene zadnje riječi upućene meni su bile: gospođo, NAPUSTITE OVE PROSTORIJE! U nalazu piše: "ovulacijsko krvarenje?početak menzisa?" Je li to stručan nalaz? Je li ta minuta pregleda spekulumom jedino što je mogla napraviti? Je li u 21. st. ne postoje drugi načini pregleda, pretrage na koje mogu otići? Je li moje nedavanje info o jednoj noći sukrvice opravdanje njenom ponašanju i načinu na koji me ispratila? Zaključak: Biti prvenstveno čovjek pa ŽENA pa doktor! Ne preporučam!

 • 15.11.2017. u 15:01 SATI
 • Korisnik: gelessie
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bila sam pacijentica dr. Šimunović na Pehlinu. Bila je jako draga, susretljiva, nježna pri pregledu i cijelo vrijeme se šalila kako bi mi bih se opustila. U to vrijeme sam krenula piti kontracepcijske zbog bolnih menstruacija, poslala me na pretrage prije i nakon 3 mjeseca pijenja pilula, tako da sam bila jako zadovoljna. Otkad je otišla, nikako naći normalnu ginekologicu. :/

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Ivana Šimunović

(ginekolog)