• IvicaLukšić Uredi
 • (maksilofacijalni kirurg)
Razina pomoći 5,00 (2)
Ljubaznost 5,00 (2)
Zakonitost i etičnost 5,00 (2)
Vrijeme čekanja 5,00 (2)
Osoblje 5,00 (2)

KB - Dubrava

 • placeAvenija Gojka Šuška 6
  Gornja Dubrava, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 17.3.2019. u 5:48 SATI
 • Korisnik: yaya
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nemam dovoljno rijeci hvale za ovog covjeka. Nakon zaista losih i traumaticnih iskustava zbog kojih sam ponovni posjet maksilofacijalnom kirurgu odgadjala preko desetljeca, otisla sam kod dr. Luksica na preporuku poznanice i vjerujem da je to bio najbolji potez za moje mentalno stanje i suocavanje s vlastitim traumama. Napokon doktor kakav bi svaki doktor trebao biti, profesionalac kod kojeg se osjecate kao osoba, a ne samo kao jedan pacijent u nizu. Usprkos brojnim pacijentima i velikoj guzvi tijekom svakog dolaska, nikad nisam osjetila zurbu i nezainteresiranost. Toplina pristupa i osjecaj da vas netko zaista slusa i cuje su toliko potrebni u trenucima kada svoje lice odlucite podvrgnuti jos jednoj operaciji u nizu, a da vise niste ni sami svjesni mozete li se s tim nositi. Hvala doktoru Luksicu sto mi je vratio vjeru u lijecnike i ljude, i moram takodjer pohvaliti cijelo osoblje odjela maksilofacijalne kirurgije KB Dubrava, kao i lijecnikov pristup u radu sa studentima koji su bili prisutni tijekom svakog mog dolaska. Provesti po pet sati u autobusu u jednom smjeru nekoliko puta da bih dosla na preglede i kontrole nije bio nikakav problem jer sam vec nakon prvog susreta znala da sam u dobrim rukama i da nema sanse da iz ordinacije izidjem osjecajuci se kao sto sam se previse puta osjecala kod drugih lijecnika - malom i nebitnom. Apsolutne preporuke za lijecnika koji je prije svega Covjek, a onda tek pravi profesionalac i carobnjak u svojoj struci.

 • 26.10.2018. u 17:28 SATI
 • Korisnik: mayflower15
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ne mogu se pronaći riječi koje bi barem izbliza opisale izuzetnost prof.Ivice Lukšića, u svakom smislu; kao čovjeka i kao liječnika. Majci je odstranio zloćudni tumor s lica, te se nadljudskim naporima potrudio rekonstruirati zahvaćeni dio na estetski vrlo prihvatljiv način. Naša zahvalnost se ne može izmjeriti ni najvišom ocjenom, te od srca preporučamo profesora kao i njegov tim na Odjelu. J.H.

 • 2.12.2014. u 17:16 SATI
 • Korisnik: Gost9288

Izuzetan covjek i lijecnik. Uvijek je tu. Da je barem jos takovih lijecnika. To se dogadja jednom u zivotu

 • 6.11.2014. u 22:48 SATI
 • Korisnik: Gost9079

Doc.dr.sc.Ivica Lukšić,veliki čovijek,gospodin i stručnjak.Operirao mi je zločudni tumor na bradi (več bile dvije operacije u varaždinskoj bolnici).Moram priznati da sam od prvog susreta sa cijenjenim doktorom u Kb.Dubrava,doživio nešto što i nije česti slučaj u našim bolnicama,a to je "evropski način" pristupa pacijentu,ljubaznost,iskrenost,dobrota,..koja puno znači u teškim trenucima.Zaista doktor kojeg bih preporućio svakome,kome je to potrebno. VL.Đ.

 • 17.1.2013. u 16:10 SATI
 • Korisnik: Gost290

Sve pohvale doc. dr. sc. Ivici Luksicu na strucnosti i ljubaznosti a prije svega na toplini kojom docekuje svoje male pacijente. Operirao je moje dvoje djece, sina kad mu je bilo 6 godina (tumor na jeziku) i kcer od 7 mjeseci (dermoidna cista na zatiljku) i moram reci da se rijetko u zivotu sretne doktor s tako velikim srcem. L.N.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Ivica Lukšić

(maksilofacijalni kirurg)