• PetraFolnegović-Grošić Uredi
 • (psihijatar)
Razina pomoći 5,00 (2)
Ljubaznost 5,00 (2)
Zakonitost i etičnost 5,00 (2)
Vrijeme čekanja 4,00 (2)
Osoblje 5,00 (2)

KBC Zagreb - Rebro

 • placeKišpatićeva 12
  Maksimir, Grad Zagreb
 • access_time
  Ponedjeljak - Četvrtak: prijepodne; Petak: poslijepodne

Iskustva drugih

 • 11.6.2019. u 13:20 SATI
 • Korisnik: Sonja
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ne znam kako Vi koji niste pacijent možete uopće dati relevantan komentar za doktora. Apsolutno se ne slažem s Vama niti u jednoj opisanoj riječi jer je doktorica Petra Folnegović Grošić jedna od najprofesionalnijih, najhumanijih i najkvalitetnijih doktora/psihijatara. A to mogu i imam pravo reći ja kao njena pacijentica. Vašoj majci želim sve najbolje, a Vama puno sreće u pronalasku boljeg doktora, Trebat će Vam.

 • 16.1.2017. u 17:22 SATI
 • Korisnik: excalibur
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Za doktoricu mogu samo dati pohvale jer svojim profesionalnim, savjesnim radom i trudom na visokoj razini obavlja svoj posao.

 • 6.3.2015. u 19:28 SATI
 • Korisnik: Gost11124

Na žalost, o dr. Folnegović zaista ne mogu ništa dobro reći. Nisam osobno njezin pacijent, ali sam nekoliko puta bio u pratnji sa svojom majkom (koja jest njezina pacijentica), a također i sâm na savjetovanju u vezi mame i u tim terminima me se doktorica izuzetno negativno dojmila. Štoviše, uz "liječenje" dr. Folnegović, mamino stanje se dodatno i zamjetno pogoršalo. Primijetio sam da lijekove prepisuje po sistemu "Što želite da vam napišem i koliko?" Također, otprilike 80% vremena seanse s pacijentom koji je s njom u ordinaciji, provede razgovarajući na što na službeni telefon, što na privatni mobitel, s drugim osobama. Javlja se svaki puta kada joj telefon zazvoni, a niti jedan ne traje kraće od 10-15 minuta. Osim što je iritantno i nepristojno, siguran sam da je i neprofesionalno pred jednim pacijentom na dugo i široko telefonski razglabati o psihičkim problemima drugog pacijenta. (Zašto, na primjer, ne bi mogla odvojiti određeni dio svog radnog vremena, tijekom kojih ne bi naručivala pacijente u ordinaciju, nego "ordinirala" i davala savjete putem telefona? I problem riješen...) A i onih preostalih 20% vremena, dok razgovara s pacijentom djeluje odsutna, npr. usput nešto crtkara po rokovniku, ostavlja dojam da je problemi pacijenta baš i ne zanimaju. Uza sve to, iako se kod dr. Folnegović-Grošić za pregled naručuje u određeno vrijeme, svejedno se čeka minimalno pola sata (i to sam malo rekao). Na kraju, tražimo mami novog psihijatra i bio bih zahvalan ako mi netko može preporučiti dobrog psihijatra, koji prima pacijente preko HZZO-a (gotovo nemoguća misija, znam, ali ipak...). Hvala na pažnji.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Petra Folnegović-Grošić

(psihijatar)