• ZdravkoHeinrich Uredi
 • (neurokirurg)
Razina pomoći 4,14 (14)
Ljubaznost 4,14 (14)
Zakonitost i etičnost 4,71 (14)
Vrijeme čekanja 4,14 (14)
Osoblje 4,43 (14)

KBC Zagreb - Rebro

 • placeKišpatićeva 12
  Maksimir, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 19.9.2023. u 19:34 SATI
 • Korisnik: korisnik57180
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najbolje pohvale za Primarijusa Zdravko Heinrich,imao sam tretman u aprilu mjesecu sve ljubaznosti i sve pohvale osobljama kai samom primarijusu.

 • 24.10.2022. u 9:51 SATI
 • Korisnik: Dinowhu
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Na terapijama gamma zračenjem sam u posljednje dvije godine tretirao 7 metastaza i postoperativnih ožiljaka. Cjelokupni tim funkcionira organizacijski besprijekorno i požrtvovno, kao dobro podmazan mehanizam (sestre, tehničari-fizičari...). Dr. Heinrich je vrlo stručan liječnik, s konkretnim znanjem i primjenom istog u svim segmentima liječenja (kod mene posebno u anticipaciji eventualnih postoperativnih problema - krvareće metastaze). Doktor ima izuzetne ljudske osobine, strpljiv je, empatičan, metodičan i pristupačan. Jednostavno, čini mi se da u svoj mojoj nesreći zbog zdravstvenih problema nisam mogao imati više sreće s odabirom ovog liječnika. Hvala!

 • 27.4.2022. u 9:44 SATI
 • Korisnik: korisnik49374
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrlo stručan liječnik, pristojan prema pacijentima. Posvetio mi se i objasnio kako će teći postupak gamma zračenja. Atmosfera na odjelu je ugodna, kao i sestre! Nimalo ugodan zahvat, ali velika hvala svima što su bili strpljivi, ugodni i dragi prema meni.

 • 17.2.2021. u 22:13 SATI
 • Korisnik: korisnik42267

Odličan doktor. Uljudan, profesionalan. Meni je pomogao metodom gamma noža. Zaustavljen je rast menigeoma .Osoblje je također vrlo dobro. Moje poštovanje,

 • 1.7.2019. u 21:46 SATI
 • Korisnik: M
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Katastrofalno iskustvo. Nevjerojatno bahat i arogantan liječnik, a nije ni sestra puno bolja. Upućen sam dr Heinrichu na mišljenje o tome jesam li kandidat za gamma knife zbog navodnog novog neurinoma nakon što je odstranjen 2005. Bez nekih pretjeranih objašnjenja je profesor odmah rekao da sam svakako kandidat za tretman i da se to treba obaviti čim prije. Kako sam u međuvremenu bio na konzultacijama i kod drugog kirurga koji mi je rekao da se po njemu ne radi o novom tumoru nego o nečemu što je ostalo nakon prethodne operacije, to sam spomenuo dr Heinrichu koji me praktički istjerao iz ordinacije uz komentar kako se očigledno ne želim podvrgrnuti tretmanu i nemamo više o čemu razgovarati. Sestra me nazvala nakon tjedan dana da vidi jesam li se predomislio i na moj komentar o tome kako i doktor nije dao nikakvo valjano objašnjenje o tome zašto bih to trebao napraviti odgovorila mi je da griješim i da mi želi najbolje. Od tada je prošlo već pet godina, redovito idem na preglede kod gore spomenutog kirurga i radim magnetske koje nisu pokazale apsolutno nikakvu promjenu.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Zdravko Heinrich

(neurokirurg)