• AnaMišir-Krpan Uredi
 • (onkolog i radioterapist)
Razina pomoći 4,00 (4)
Ljubaznost 4,00 (4)
Zakonitost i etičnost 4,75 (4)
Vrijeme čekanja 4,75 (4)
Osoblje 4,50 (4)

KBC Zagreb - Rebro

 • placeKišpatićeva 12
  Maksimir, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 9.11.2019. u 6:51 SATI
 • Korisnik: korisnik34577
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kad je mom ocu koji je bolovao od glioblastoma IV.gradus dodijeljena dotična liječnica kao onkolog prilikom narudzbe za prvi pregled, pročitali smo ove komentare o njoj i bili svi vrlo sretni jer je pisalo da je ponajprije čovjek i da vrlo empaticno pristupa pacijentima i daje dobre savjete, no na tom prvom pregledu na koji je moj otac došao u dosta teškom stanju jer mu se do tada stanje pogoršalo liječnica nije bila nimalo empaticno i direktno je rekla pred njim da je izgubljena bitka s vremenom i djelovala vrlo hladno te bila iziriturana što smo doveli čovjeka kojem nema spasa i hladno nas samo pitala da što mi ne vidimo u kakvom je stanju, razumijemo li uopće kakvu on bolest ima. Otac je zaista umro deset dana nakon tog pregleda, no mi to stvarno nismo očekivali da će ići tako brzo, od dijagnoze i operacije pa do smrti su prošla tek nepuna dva mjeseca i nije nam nitko ništa rekao o tome niti nas uputio što se može očekivati, a kamoli dao savjet kako da mu olaksamo što bi bilo korektno. Puno smo očekivali od tog posjeta i imali puno pitanja što i kako dalje, no zbog stava liječnice nismo ništa niti pitali budući da nas je odmah otpisala i nije bila voljna ništa nas savjetovati. Tako da o njezinoj stručnosti uopće ne mogu govoriti, možda je vrhunski stručnjak i izvanredno određuje terapiju svojim pacijentima i puno pomogne, no ovaj dio, biti čovjek, pokazati suosjecanje i prema pacijentu i prema članovima obitelji koji se u svemu nisu uopće snašli niti još svjesno prihvatili da pomoći nema nikako joj po mom iskustvu ne ide i ne slažem se s ovdje navedenim komentarima budući da smo s njom imali ovako ružno iskustvo.

 • 15.4.2019. u 10:31 SATI
 • Korisnik: boko95
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr Mišir, šta reći o njoj osim da je to žena anđeoskog lica i vrhunska doktorica. Iz nje isijava radost i zaista je vrhunski stručnjak u svome zvanju. Ljubazna, srdačna, uvijek otvorena i spremna za razgovor. Vrhunski doktor i predivna osoba.

 • 23.8.2014. u 0:02 SATI
 • Korisnik: MD
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ne znam što uopće reći za dr. Mišir. To je jedna prije svega divna žena i osoba, i uz to iznimno stručna liječnica. U tijeku je sa svim najnovijim kliničkim istraživanjima (nijedna terapija joj nije nepoznanica). Nije joj problem objasniti sve u najsitnije detalje (pa i više). Radi sjajne procjene vezane uz planiranje terapije. Dostupna u svakom trenutku, empatična, ljubazna, srdačna... Ostavlja mogućnost kontakta putem e-maila i mobitela. Kad sam nedavno imao problem oko preuzimanja lijeka za suprugu (morao sam se vratiti sutradan, a nisam iz Zagreba), ona mi je ponudila smještaj (unatoč malom stanu, suprugu i troje djece). Da je barem više takvih liječnika. Ja i supruga je doslovno obožavamo, i ne bismo je mijenjali nizašto. Jednom riječju - Predivna je!

 • 8.5.2014. u 18:51 SATI
 • Korisnik: Gost6312

Svaka joj čast! Liječnica koja je prvenstveno čovjek a tek onda veoma stručna liječnica koja je uvijek nasmijana i veoma srdačna. Ima pravilan pristup pacijentu i rado sve objasni i razjasni na prihvatljiv način.

 • 27.9.2013. u 2:36 SATI
 • Korisnik: lanvacation
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Izrazito je srdačna. Empatično pristupa pacijentima u terminalnoj fazi. Zaista je nevjerojatan njen pristup oboljelima i obitelji - spremna je pomoći i oko najmanjih detalja.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Ana Mišir-Krpan

(onkolog i radioterapist)