• AndrijaStanimirović Uredi
 • (dermatovenerolog)
Razina pomoći 4,31 (13)
Ljubaznost 4,54 (13)
Zakonitost i etičnost 4,38 (13)
Vrijeme čekanja 4,31 (13)
Osoblje 4,38 (13)

Dermatološka ordinacija dr. Stanimirović

 • placeBadalićeva 26
  Trešnjevka - sjever, Grad Zagreb
 • phone 01/3820-077

Iskustva drugih

 • 24.1.2020. u 8:31 SATI
 • Korisnik: korisnik35898
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nakon dvadeset godina problema sa psorijazom na dlanovima DR. Stanimirović riješio problem u 15 dana. Bila sam i prije kod dermatologa, slali me na alergo testove u više navrata i samo su svaki put samo preporučili neke kreme vrtoglavo skupe. Odustala kada mi je dermatologica preporučila "ne tako skupu kremu" za cca 100 E. Na preporuku prijateljice otišla kod DR. Stanimirovića . Naručena za dva dana, nema čekanja (u koliko sati si naručen tada si na redu). Ljubazan, pristupačan, stručan. Za svaku preporuku.

 • 25.9.2018. u 13:31 SATI
 • Korisnik: Vanja
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Vrlo profesionalan, kompetentan i ljubazan. Zelim napomenuti da i sama radim u jednom medicinskom centru u Italiji tako da svakodnevno suradjujem sa doktorima i stvarno mogu samo najbolje reci o Dr. Stanimirovicu: eticki napravljen pregled, tocna dijagnoza, ucinkovita terapina i korektna cijena ( 300 kn) s tim da mi je besplatno pregledao sina i pomogao tako da je konacno savjetovao kremu koja mu je pomogla (za razliku od talijanskih doktora). Nikakvog inzistiranja na odlazak u određenu apoteku nije bilo. Sestra ljubazna, racun izdan... eto... sve naj, naj!

 • 3.3.2018. u 7:55 SATI
 • Korisnik: anna05

Kod doktora Stanimirovića smo suprug i ja bili nekoliko puta u zadnjih 10 godina i jako smo zadovoljni.Išli smo zbog različitih kožnih problema i svaki put dijagnoza je postavljena odmah,terapija je djelovala iz prve, i do kontrole je obično sve već prošlo.Doktor je za svaku pohvalu i preporučujemo ga svima.

 • 22.2.2018. u 12:12 SATI
 • Korisnik: Monika123098
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Ovaj je dermatolog uništio čitavo moje zdravlje i zdravu funkciju moga tijela. Također, imam sve najgore za reći i ne preporučam nikome ovog neprofesionalnog doktora. S obzirom da je privatan doktor, može ga biti sram koliko ne stoji na usluzi pacijenata. Prvo bih napomenula njegovu asistenticu koja je toliko frigidna, bezobrazna, neuslužna i ignorantna zbog koje vam nije nimalo ugodno. Moje je iskustvo bilo sljedeće; Posjetila sam doktora zbog akni jer se za državnog dermatologa predugo čekalo. Nakon što sam ga posjetila odmah je prepisao moj slučaj hormonskom disbalansu ne napravivši niti jedan pregled. On je to ovako pretpostavio i naravno da me loše dijagnosticirao. Odmah je inzistirao na antibioticima premda je s mojim hormonima bilo sve u redu. Njegova najveća greska je insistiranje na terapiji koju uopce ne objasni pacijentima. Dakle, NE EDUCIRA, NE PRIPREMI, NE SAVJETUJE. Nije mi spomenuo kako moram uzimati probiotike uz antibiotike koje sam pila 3 mjeseca i to je dovelo do razaranja mojih crijeva, želuca, gljivičnih infekcija i pogorsanja lica. Lice mi se sto puta pogorsalo i dovelo je do puno oziljaka. Danas imam ozbiljnih zdravstvenih problema - nijedno jelo ne mogu probaviti kako spada, uzasni bolovi u trbuhu, mucnine i tako dalje. Manite se ovog doktora. Nije me ni upozorio da mi se ucinak kontracepcijskim pilula smanjuje s uporabom ovih antibiotika. Cure, radije potrošite novce na lasersko uklanjanje akni i oziljaka, sto je stvarno super i zdrava metoda nego da posjecujete ovog dermatologa.

 • 28.12.2017. u 15:28 SATI
 • Korisnik: Miri
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve najgore imam za reći. 1. Ne pere ruke prije nego što Vam pipa lice i ranu. 2. Naplati neovisno o cjeniku (više). 3. Inzistira na privatnoj ljekarni u koju Vas uputi. 4. I sam ima ožiljke od akni (ako želite zbog toga ići kod njega). 5. Mrzi ljude iz Srbije. Neovisno o hrvatskom prezimenu. OPŠIRNIJE: 2. Pitala sam ga par pitanja, rekao je: "Pitajte me još." ili "Još pitanja?" kada sam šutjela. 100% je bila riječ "pitanje" u nekom kontekstu podupiranja. Odgovarao je veoma površno. Pored izvještaja je na papirić koji je otkinuo napisao moje ime, prezime i 500. Pitala sam ga što je 500. Rekao je kako toliko trebam platiti. Rekla sam mu kako mi je sestra rekla 300 (1. pregled je u pitanju), on je rekao kako je ovo bio dulji pregled, kako sam imala više pitanja. Kada sam dala sestri papirić, nije znala što znači pa je otišla njemu i napravila račun na kojem piše: Misljenje 400 i kratka konzultacija 100 kn. Naravno, pitao me je čime se bavim. Nisam ni u srednjoj ekonomskoj klasi. 3. Za sve 3 stvari mi je dao "njemačke kreme" i to je maksimalni stručni opis svake kreme kojih ima ukupno 4. Napisao mi je u koju ljekarnu otići (Ćurković, Pokornoga 7). Pitala sam ga je li ima i u nekoj drugoj, inzistirao je na ovoj jer tu sigurno imaju. Iz povjerljivih izvora znam kako oni dobijaju svašta (laptop, putovanja...) kada dođete u ljekarnu s njihovim potpisom. 5. Došla sam dobiti drugo mišljenje. Pitao me je kod koga sam bila prije, ja sam rekla kako ne bih imenovala dr. jer mi je to ružno (nisam htjela okaljati nekom ime ako nisam sigurna je li loš). Rekao je kako mora znati povijest, rekla sam mu kako znam svu napamet i kako mu mogu naknadno dostaviti papire kao dokaz (rekao je kako ne mogu povijest samo reći, zato sam ponudila). Na to je rekao kako on ovako ne može ništa. Nisam 100% sigurna je li u 1 trenu rekao "onda idite". Nadala sam se kako ima loš dan i uvrijedio se jer je nesiguran. Nakon toga me je pitao odakle sam jer čuje po naglasku. Napominjem kako u čekaoni ima zastavu Hr. a ja sam iz Srbije i nikada do sada, osim s jednim taxistom, nisam imala loše iskustvo. Pitala sam kakve to veze ima. Rekao je zbog načina liječenja. Sve je govorio svađalačkim tonom. Uputila sam ga kako sam se liječila u Hr.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Andrija Stanimirović

(dermatovenerolog)