• JaneBasarovski Uredi
 • (dermatovenerolog)
Razina pomoći 5,00 (7)
Ljubaznost 5,00 (7)
Zakonitost i etičnost 5,00 (7)
Vrijeme čekanja 5,00 (7)
Osoblje 5,00 (7)

Poliklinika Arithera Comfort

 • placePetrova 128
  Maksimir, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 19.10.2021. u 9:40 SATI
 • Korisnik: korisnik46007
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Imao sam spolnu bolest zbog rizičnog odnosa. Bilo mi je neugodno zatražiti liječničku pomoć i nisam znao kome se obratiti. Doktor je bio ljubazan i riješio je moj problem. Preporučio bih ga svakome.

 • 15.10.2021. u 12:29 SATI
 • Korisnik: korisnik45910
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je veliki stručnjak za botox. Kad sam prvi puta u životu išla na tretman botoxom bila sam kod specijalista za plastičnu, estetsku i rekonstrukciju medicinu koji inače radi u bolnici, a botox radi u slobodno vrijeme u jednoj privatnoj poliklinici. S obzirom da sam inače pacijent kod doktora Basarovskog zbog problema sa aknama i dermatoskopskih pregleda odlučila sam se kod doktora i za aplikaciju botoxa. Sad kad usporedim rad plastičnog kirurga i dermatologa razlika je velika , dr. Basarovski radi to puno bolje. Za početak, dr. Basarovski je proučio moju mimiku lica, označio područja lica gdje imam izražene bore kod mrštenja lica i izračunao svaku jedicu botoxa prije aplikacije. Plastični kirurg niti je označio područja na licu niti je izračunao jedinice botoxa. Dr. Basarovski ima iznimno nježnu ruku tako da ubode igle gotovo da nisam niti osjetila. Za razliku od plastičnog kirurga koji me nakon tretmana nije nikada pitao jesam li zadovoljna sa rezultatom jer njegov posao završava nakon što pacijent izađe van iz ordinacije, doktor Basarovski je rekao da mu javim svoje dojmove te da mu mogu poslati i fotografije prije i nakon tretmana. Rezultat je bio svjež, prirodan izgled lica, usporedbom fotografija prije i dva tjedna nakon tretmana primijetila sam veliku razliku. Od sada pa do kraja života jedina osoba kod koje ću ići na tretman botoxom je dr. Jane Basarovski.

 • 13.10.2021. u 22:45 SATI
 • Korisnik: korisnik45910

Doktor Basarovski je liječnik koji se maksimalno posvećuje pacijentu. Profesionalan je, empatičan te stručno i sa strpljenjem odgovara na sva postavljena pitanja. Riješio je moje probleme sa kožom.

 • 30.8.2021. u 12:44 SATI
 • Korisnik: korisnik43777
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nisam znala što su virusne bradavice sve do prije mjesec dana kada su se pojavile na mojim rukama. Virusne bradavice nastaju kao reakcija kože na infekciju humanim papiloma virusom. Trenutno je poznato preko 170 različitih tipova HPV-a i za one koji neznaju virusne bradavice na rukama nemaju veze sa genitalnim bradavicama (kondilomima) jer se ne radi o istom tipu virusa. Kao društveno odgovorna osoba htjela sam čim prije riješiti problem kako virus ne bi prenijela na svoje ukućane ili radne kolege jer se virus može prenijeti korištenjem zajedničkih predmeta. Nikad nisam vjerovala u čuda narodne medicine niti u korištenje preparata iz ljekarne u tretiranju bradavica tako da sam pomoć odmah potražila kod dr. Basarovskog. Detaljno je pregledao moje ruke kako bi utvrdio gdje su se bradavice sve proširile. Objasnio mi je cijeli postupak uklanjanja bradavica primjenom hlađenja tekućim dušikom (krioterapija). Postupak nije ugodan, ali je podnošljiv, a s obzirom da je doktor Basarovski pun razumijevanja i empatije prema svojim pacijentima trudio se odraditi terapiju maksimalno ugodnom. Na mjestima primjene krioterapije stvorili su se mali plikovi što je sasvim normalna reakcija kože na terapiju jer je doktor prethodno sve detaljno objasnio tako da nije bilo nikakvih neugodnih iznenađenja. Prema preporuci doktora mazala sam kožu sa antibiotskom kremom ujutro i navečer, a kontrolu smo dogovorili za 2 tjedna. Na kontroli je doktor još jednom ponovio postupak kako bi uklonio ostatke bradavica, a ja sam nastavila i dalje mazati tretirana mjesta kože sa antibiotskom kremom ujutro i navečer. Sada je problem u potpunosti riješen i nemoram više brinuti da ću nekoga zaraziti ili da će mi se bradavice proširiti na druge dijelove kože. Ovim putem zahvaljujem dr. Basarovskom na odlično odrađenom poslu te ga toplo preporučam svima koji imaju isti problem.

 • 29.6.2021. u 15:10 SATI
 • Korisnik: korisnik44332
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Jako detaljan dermatoskopski pregled, kao niti jedan do sada. Pregled je trajao skoro pola sata, doktor je pregledao doslovno svaki madež. Apsolutno sve preporuke.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Jane Basarovski

(dermatovenerolog)