• dr.med. Maja Gudelj
 • (ginekolog)
Razina pomoći 5,00 (7)
Ljubaznost 5,00 (7)
Zakonitost i etičnost 5,00 (7)
Vrijeme čekanja 5,00 (7)
Osoblje 5,00 (7)

O nama

U poliklinici GINECEJ njegujemo cjelovit pristup ženskom zdravlju, koristeći minimalno invazivnu terapiju uz potpuno individualan pristup na visokoj razini stručnosti i kompetencije.

Podrazumijevamo ponudu svih standardnih dijagnostičkih metoda, a u optimiziranju pretraga na raspolaganju su i inovativne metode: 4D UZV, LETZ - liječenje preinvazivnih promjena vrata maternice, laserska fototerapija - suvremeni način liječenja vaginalne atrofije i urinarne inkontinencije te osvježenja seksualne funkcije.


O DOKTORICI:

Maja Gudelj, dr.med., specijalistica ginekologije i opstetricije

Radi u Poliklinici Ginecej od ožujka 2015. godine. Diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizaciju je završila u Klinici za ženske bolesti i porode KBC Zagreb gdje je stekla temeljna znanja kao i ljubav prema ginekologiji kako u kirurškom tako i u dijelu ginekologije koji prati trudnoću do poroda. Deset godina radila je u timu Poliklinike Harni te u Poliklinici Sunce, gdje se kontinuirano educirala u prenatalnoj dijagnostici i liječenju abnormalnosti promjena na vratu maternice, a potom kroničnih i abnormalnih promjena vagine (LETZ-najpoštedniji pristup u liječenju promjena na vratu maternice, te “Stanz” biopsija-dijagnostika kroničnih i abnormalnih promjena stidnice). Završila je poslijediplomski studij iz perinatologije. Dodatno se educirala u području kolposkopije i 4D ultrazvuka, te je 2008.g. u Londonu dobila prvi certIfikat (The Fetal Medicine Foundation). Članica je Hrvatskog društva za ginekologiju i opstetriciju, te International Society of Ultrasaund in Obstetricans and Gynecology (ISUOG). Sudski je vještak Hrvatskog društva za medicinska vještačenja Hrvatske liječničke komore.

Usluge

Cjenik zdravstvenih usluga poliklinike Ginecej možete pregledati ovdje!

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Iskustva drugih

 • 2.9.2022. u 8:22 SATI
 • Korisnik: korisnik51013
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bila sam iskreno šokirana njezinim cjelokupnim pristupom i iskrenim interesom za moj dosadašnji tijek trudnoce, općenito, i za mene kao pacijenta. Profesionalna, stručna, ljubazna, topla osoba, koja je uvijek spremna pomoći.

 • 3.11.2020. u 8:06 SATI
 • Korisnik: korisnik40138
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Stručna, temeljita... pregledi su detaljni. Ima empatiju i ljudski pristup te je spremna razriješiti sve nedoumice. Nakon komplicirane trudnoće prvenstveno zahvaljujući njoj, njenoj spretnosti, strpljenju i prije svega stručnosti danas sam sretna majka! Sve pohvale!

 • 25.8.2020. u 21:54 SATI
 • Korisnik: korisnik38851
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Gudelj je izuzetno ugodna. Obavljala sam manji ginekološki zahvat prilikom kojeg je objašnjavala detaljno što radi i stvarala opuštajuću atmosferu. Zahvat je bio apsolutno bezbolan, nježno i profesionalno izveden. Prostor ugodan. Sestra Petra i kolegica također su vrlo pristupačne i susretljive. Preporuka svake vrste. Dubravka

 • 9.7.2019. u 6:04 SATI
 • Korisnik: Lucija
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Imam samo rijeci hvale za tako divnu doktoricu Maju, srdacna, njezna i nadasve profesionalna. Njen blag i zanimljiv pristup cini atmosferu ugodnijom. Trudi se na sto prirodniji nacin rijesiti problem. Sestra Petra takodjer je jako ljubazna! Moje tople preporuke!!

 • 22.11.2018. u 12:08 SATI
 • Korisnik: dindon
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najviše se veselim drugoj trudnoći koju će mi ona voditi! Tokom trudnoće napravila je sve moguće pretrage, koje su mi se kasnije pokazale potrebnima. Predivna osoba, stručnost na zavidnoj razini. Nemam dovoljno riječi pohvale!!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.med. Maja Gudelj

(ginekolog)