• MirelaVuković Uredi
 • (obiteljska medicina)
Razina pomoći 2,93 (14)
Ljubaznost 2,88 (16)
Zakonitost i etičnost 3,75 (16)
Vrijeme čekanja 3,44 (16)
Osoblje 3,06 (16)

Dom Zdravlja

 • placeOdranska 8
  Trnje, Grad Zagreb
 • phone 01/6191-231
 • access_time
  Neparnim danima radi prijepodne, parnima poslijepodne. Petkom uvijek prijepodne.

Iskustva drugih

 • 11.7.2019. u 14:25 SATI
 • Korisnik: gugolina
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Predobra liječnica i sestra! Jedina liječnica kod koje odem sa svakakvim simptomima i nikada me nije odbila, kolutala očima ili uputila ružnu riječ ili podsmjehivanje. Stvarno vrlo stručna, poslat će na daljnje pretrage ako procijeni da ima za to potrebe. Sestra se isto trudi, pogotovo je pažljiva od vađenja krvi. Jako mi je žao što nijsu bliže jer bih i djecu prebacila tamo. Putujem kod njih s drugog kraja grada jer su nezamjenjive!

 • 11.7.2019. u 12:15 SATI
 • Korisnik: mrki
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Tražim radno vrijeme i ne vjerujem kakve komentare sam našao... pa evo i moje priče, da se ostavi i koji pozitivni komentar: Rijetko sam kod doktora, recimo jednom godišnje, i sva sreća zdrav sam. Kod doktorice sam od 2000-te godine i nikada, stvarno nikada nisam doživio ovo o čemu drugi korisnici pišu. A u 19 godina sam barem isto toliko puta bio kod doktorice. Sestra je ljubazna, doktorica će se potruditi, uzima u obzir i nalaze koje dobijem od drugih doktora (na sistemtskom), trudi se oko nalaženja dijagnoze. Nedavno sam pao s bicikla i mislio da mi ozljeda zahtjeva jedan posjet lječniku, no dobio sam više nego potrebno - šest puta sam išao na pregled, upute, savjete. Mislim da bolje ne bih dobio ni kod privatnika. Prebacio sam dijete kod ove doktorice i preporučam je svakome tko ima problema sa svojim doktorom ili čekanjem - stručno, brzo i prijateljski. I da, na stolu je šalica 'nemojte zamijeniti google pretragu sa doktorskom diplomom'. Osoba koju ta šalica uvrijedi stvarno je cijepljena od smisla za humor, meni je to već viđena i simpatična fora u kojoj ima i istine. Google mi je više puta prognozirao rak, a doktorica Vuković je to uspješno opovrgla sa dijagnozom koja je, gle čuda - točna!

 • 13.6.2019. u 0:50 SATI
 • Korisnik: Bizmark
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

U kratko da ne trošim vrijeme, sve gore napisano je točno, a svodi se na: loša dijagnostička i iznimno čudljiva u ponašanju, raspoloženje ovisi od dana do dana, na koju se nogu ustala. Ako je ideš nešto pitati , zna postati vrlo neugodna u komunikaciji. Mislim da zbog svog ega, ima problem sama sa sobom, kojeg ona uopće nije svjesna. Ne preporučam je........

 • 27.5.2019. u 14:19 SATI
 • Korisnik: pacijent
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bio sam ujutro na ovom portalu i zapravo sam tražio radno vrijeme Dr. Vuković (radi neparne ujutro od 7-13). Vrlo rijetko idem kod liječnice. Kod nje me danas dočekala stilski ugodna i lijepo osmišljena ordinacija, ljubazna sestra, čekao sam 10 min i vrlo brzo sa liječnicom Vuković riješio sve probleme koje sam imao. Inače se ne bih vratio ovo pisati ali kad sam razmislio o ovim komentarima koje sam pročitao spoznao sam da ljudi obično nemaju vremena pisati pozitivna iskustva pa sam se natjerao da ostavim komentar. lp i želim da vam što rjeđe treba liječnik.

 • 15.3.2019. u 12:49 SATI
 • Korisnik: Mozi
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Neljubazna, jako loš dijagnostičar, koluta očima, ne sluša, podsmjehuje se, kaže da je bol koju osjećam možda samo iz glave, a da ne pričam o promjenama raspoloženja. jadni njeni pacijenti. ja tražim drugu doktoricu.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Mirela Vuković

(obiteljska medicina)