Razina pomoći 4,60 (10)
Ljubaznost 4,45 (11)
Zakonitost i etičnost 4,64 (11)
Vrijeme čekanja 3,82 (11)
Osoblje 4,36 (11)

KB - Sveti Duh

 • placeSveti Duh 64
  Črnomerec, Grad Zagreb

Iskustva drugih

 • 7.5.2022. u 9:09 SATI
 • Korisnik: korisnik49494
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Zanemaruje očite znakove bolesti. Podcjenjuje kliničku sliku pacijenta. Ne vjeruje pacijentu, jer Bože moj pa nije pacijent taj koji je završio medicinu, šta pacijent zna o ginekologiji... Govorim /pišem iz prve ruke. Dalo bi se puno toga napisati i reći....

 • 28.10.2015. u 6:36 SATI
 • Korisnik: Ninic

Kome sad ici na sv duhu da ima takav pristup a i takvo znanje?! Da se u stanju uistinu maksimalno potruditi ko da radi za ne znam ni ja kakvu placu... Samo jedvo veliko hvala! Nadam se da ce netko bilotko od gore tih doktora biti 1/2 ko on (sumnjam)

 • 28.10.2015. u 6:26 SATI
 • Korisnik: Ninic

Od 1.11. Doktor nije na sv duhu a niti u lijepoj nasoj...tao mi je jako jako. U katar ide. Ovaj doktor mi je toliko nade davao i sigurnosti... Zao mi je da bi plakat od muke mogla!

 • 29.9.2015. u 18:10 SATI
 • Korisnik: Renata
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

ovo je doktor kod kojeg se ne čeka a vrijedi čekati i satima ako treba.Prvi put sam došla prije 6 mjeseci na prvi pregled kod DR.Baumana.Odredio je pretrage koje trebamo napraviti budući da nisam ostajala trudna nakon 6 godina veze.skupili smo sve nalaze,doktor pregledao i odlučili smo se za umjetnu oplodnju u Pragu po savjetu doktora jer kod nas nažalost ne postoji banka spermija.zahvaljujući Dr.Baumanu danas tj.ovih dana čekamo datum za umjetnu u Pragu.Zahvaljući doktoru vjerujem da ću doći do toliko željenog djeteta i to sve u par mjeseci.Svakako doktor koji mi je pomogao,saslušao i dao hrpetinu korisnih savjeta i kojem smo zahvalni i vjerujem da ćemo uvijek i biti.Dr.Bauman is the best,Renata Rendulić

 • 31.8.2015. u 6:35 SATI
 • Korisnik: korisnik456389

Taj covjek je cudo zahvaljujuci njemu i samo njemu ja sam danas ponosna majka. Kada su svi odustali kad sam mu se uplakana pojavila na vratima. Prosli smo skupa od laparoskopije inseminacija ivfa sve do poroda kada je zvao da pita jesam li rodila do obilaska na intenzivnoj kada sam morala sestrama objasnjavati da je on samo moj doktor jer im nije bilo jasno zasto se toliko brine za mene! Uvijek je nasao vremena da objasni pa covjek mi je crtao na komadu papira da mi objasni sta i kako! Veliko mu hvala najbolji je!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Renato Bauman

(ginekolog)