Razina pomoći 3,71 (14)
Ljubaznost 3,86 (14)
Zakonitost i etičnost 4,14 (14)
Vrijeme čekanja 4,00 (14)
Osoblje 4,14 (14)

 • placeOmiška 25
  Grad Split, Splitsko-dalmatinska županija

Iskustva drugih

 • 21.2.2020. u 22:36 SATI
 • Korisnik: korisnik36462
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr Sanja je izvrsan dok koji zna svoj posao. Malo zna biti previse direktna , ali i mi smo pojedine zene mimoze kojima se ne smije nista reci Prva ja...sve u svemu kad naucis njen malo "bahat" pristup i kako se s njom ponasat bude ti milina doci u nje.

 • 13.3.2019. u 15:43 SATI
 • Korisnik: Savana
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr.Sanja me je doslovno spasila.Godinama nisam mogla ostati u drugom stanju.Nakon sto sam obilazila sve poznatije liječnike,naslusala se raznih dijagnoza(jedan mi je rekao da mi nije ništa,drugi da je kriva spirala koju sam godinama imala,treci da sam u ranoj menopauzi i tome sl..užas!)slucajno sam dosla kod nje.Sto reći-zena direktna,otvorena,jasna.U par pretraga dosli smo do dijagnoze,lijeka i naravno,trudnoće.Danas je mojoj kceri 12 godina i hvala dr.Sanji do neba!I sestra je super.Sve pohvale za stručnost

 • 3.2.2018. u 13:02 SATI
 • Korisnik: ina123
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

U procesu MPO oplodnje blatila je sve privatne doktore specijaliste humane reprodukcije. Muka mi je bilo kad sam je trebala tražit bilo kakvu uputnicu ili recept jer se to svelo na natezanje kako oni ništa ne znaju. Nije mi htjela prepisati obični folacin nego mi je dala neki zamjenski iz svoje ordinacije što ga je dobila kao besplatni uzorak. Samo je pričala o sebi i svojoj sposobnosti i o tome kako sa doktorima po noći raspravlja odnosno svađa se preko interneta. Kada sam trebala ići u Prag dala mi je naputke što ću jeci dok. Mardešiću o njoj odnosno da je ona ona što mu je pisala mailove kada idem na izlet,a ne po teškoj muci i kada se meni sa doktorom priča o njoj , a ne o svom problemu. Mislim da s njom definitivno nešto nije u redu. Izbjegavati, izbjegavati i opet izbjegavati.

 • 6.7.2017. u 8:36 SATI
 • Korisnik: yellow
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Bila je moja prva doktorica. Jako mi se svidjela njezina pristupačnost i kako bi svaki put bila opuštena pa je i atmosfera bila jako ugodna unatoč tome što moram širiti noge :) Međutim, problem je nastao kad su krenuli problemi koji su zahtijevali liječenje, kad je postalo malo frkovito, e onda sam ja odjednom "tražila previše" i svaka dodatna pretraga je bila nepotrebna. Jednom smo izvukli bakteriju sa antibioticima, a za ostale nalaze papa testa me nije zvala iako sam kasnije vidjela da je svašta nešto tu bilo. Nisam stručnjak, ali i da se nešto pokaže onda se o tome i raspravi pa makar to bilo nešto prirodno i bezazleno, a ne ignorirati. Nažalost, otišla sam nakon što mi je pri pregledu rečeno da sam trudna i u istoj minuti da se ionako neće održati pa da se ne nadam previše i da se lijekovima da to riješiti da bude što bezbolnije. Tu nonšalantnost i nestručnost nisam mogla više podnijeti i sav onaj osmijeh i ljubaznost mi je pala u vodu. Šteta.

 • 12.1.2017. u 8:24 SATI
 • Korisnik: chanelop
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

U početku je bila dobra, ali ne čini mi se više zainteresiranom niti srčanom u poslu. Odbrusuje na sve, znam da ima godina i godina staža, ALI ako imas mladu ženu koja je tvoja pacijentica, koja ima problema sa bakterijama, dužna si je poslušat i savjetovat, a ne odbrusit u početku.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Sanja Petrović

(ginekolog)