Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Aida Filipčić (fizijatar)

Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
 • Razina pomoći: 2,8 (10)
 • Ljubaznost: 3,09 (11)
 • Vrijeme čekanja: 3,45 (11)
 • Osoblje: 2,82 (11)
 • Zakonitost i etičnost: 54,55% (11)
3,07
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Aida Filipčić

Želim od srca pohvaliti stručnost i ljudskost dr. Aide Filipčić, spec. fizijatrije, i zahvaliti joj da danas nisam u invalidskim kolicima i inkontinentan.

Već dugo godina patim od išijasa i više puta sam prošao fizikalnu terapiju. No kada sam osjetio da mi noga "zapinje" u hodu, liječnica opće prakse uputila me neurologu. Neurolog me nakon kratkog i površnog pregleda ponovno uputio "na vježbe". S obzirom da je mi termin kod fizijatra na uputnicu bio zakazan tek za oko dva mjeseca, prijavio sam se na pregled privatno kod dr. Filipčić. Doktorici je trebalo samo par minuta pažljivog pregleda da zaključi "Hitno obavite CT i s njim neurokirurgu!".

Obavio sam CT i ubrzo sam bio operiran. Na kirurgiji su mi objasnili da sam bio samo korak do invalidnosti. Danas hodam na svojim nogama, svjestan koliku sam sreću imao da sam došao na pregled liječniku koji svoj posao obavlja s toliko znanja, entuzijazma i ljudskosti!

Doktorice Filipčić, od srca Vam hvala!

(Nikad nisam nigdje u javnosti spomenuo ime neurologa koji me je umjesto na operacijski stol poslao "na vježbe". Neću niti sada. Svi smo ljudi, svi griješimo.)

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Aida Filipčić

Dr. Filipčić je odvojila privatno vrijeme za izvanredni pregled. Pomogla je kako svojim znanjem i iskustvom, tako i svojom ljubaznošću i strpljenjem. Silom prilika u posljednje vrijeme obilazim mnoge liječnike i mogu potvrditi da Dr. Filipčić služi na čast svojoj profesiji.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Aida Filipčić

Želim podijeliti svoje izuzetno pozitivno iskustvo doktoricom Filipčić, te sreću i zahvalnost onime što je učinila za moju mamu.
Nakon dvije godine bolova u području kuka, i fizikalnih terapija za kuk koje je moje mama dobivala u zdravstvenom sustavu, bol je postajala sve gora, moja mama je počela vrlo teško hodati i od bolova loše spavati.
Uvjereni da je problem očito toliko ozbiljan da će trebati ugradnja novog kuka, odlučili smo se, temeljem preporuke, otići na pregled u Polikliniku Akromion. Primila nas je doktorica Filipčić. Već nakon kratkog uvodnog razgovora rekla je kako njoj opisani bolovi ne izgledaju kao problem s kukom. Nakon što je pogledala rengenske snimke kičme i zdjelice koje smo donijeli s nama pokazala nam je snimku kralježnice na kojoj je bilo vidljivo da je jedan kralježak „ispao“ iz ravnine“, a da je zglob kuka u redu.
Da ne duljim .... nakon pregleda i malo „namještanja“ moje mame uslijedio je nekoliko dolazaka na vježbanje gdje su pokazane tehnike vježbanja koje će se provoditi kod kuće, proveden je postupak koji se zove „udarni val“, preporučena primjena TENS aparata kod kuće ... i već nakon nekoliko dolazaka moja mama je izjavila kako je kuk više ne boli. Moja mama danas hodala kao osoba od preko 70 ... ali BEZ IKAKVE boli.
Doktorica Filipčić je izuzetan liječnik i preporučujem je od srca! Također moram naglasiti da je i svo drugo osoblje s kojim smo dolazili u kontakt bilo izuzetno ljubazno i profesionalno.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Aida Filipčić

pacijent13 :

Dragi Ivane,
žao mi je vašeg stanja da sam bar prije pročitao vaš komentar.
Ja sam završio na operaciji nakon masaže- rastezanja kod navedene liječnice. Borite se tražite svoja prava.
Slažem se s Vama da liječnicu Filipčić treba izbjegavati po svaku cijenu.

Poštovani Ivane,razumijem u potpunosti što ste prošli, čitam već dugo ove teme i mislim da je velika sreća da sam preživio.
I ja se slažem s vama da treba izbjegavati liječnicu Filipčić.
Nažalost novac je bitniji od života.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Aida Filipčić

Dragi pacijenti supatnici koji ste se našli na ovoj stranici. Uslijed velikih lista čekanja po bolnicama svojom nesrećom obratio sam se dr. Aidi Filipčić zapravo fizijatru u Akromionu.
Trebala mi je hitno operacija kuka koji me nesnosno bolio uz lumbalni dio kralješnice. Naravno nastojao sam produljiti vrijeme do operacije što je Filipčić sretno prihvatila. Nije se ni potrudila da me uvjeri da krenem kod ortopeda u istoj poliklinici na dogovor za operaciju.
Liječnica me nakon dugog čekanja i arogantnih i neljubaznih sestara primila i predložila prvo niz pretraga kao npr. magnetnu rezonancu kod dr. Čavke oko 2000 kn neurološki pregled u Neuronu,privatnu scitigrafiju kostiju objasnivši mi pri tome da u bolnicama više nema
kvalitetnih aparata kao ni liječnika. U međuvremenu mi je predložila da dolazim k njoj na vježbe na pilates lopti gotovo svakodnevno. Cijena je oko 300 kn. Otišao sam nekoliko puta
i nakon toga jao bolova napukao mi je kuk. Nemate uopće pojima koliko boli napuknuta glavica kuka koja napukne uslijed artroze,a forsira se istezanje na lopti na potpuno nemedicinski tkz. američki način. Naravno da sam završio hitno u traumatološkoj bolnici te dobio srećom brzo umjetni kuk. Uz to sam se i naslušao da mi tako i treba kada idem kod neprovjerenog liječnika koji ne poštuje pravila struke. Strahovito sam razočaran liječnicom Filipčić i Akromionom. Tamo je kao da uđete u grobnicu nigdje ni jednog pacijenta, a sestre se upravo začude da tražite pregled. Ne znam da li je gora liječnica, terapije kojih nema ili osoblje koje samo vrši naplatu. Ukoliko ovo čitate preporučam da i dalje strpljivo čekate u državnoj bolnici pa makar to bio i Karlovac ili Koprivnica, jer ima i dalje bolji način liječenja, kao i naravno liječnika u državnim bolnicama

 • 1
 • 1
 • 0
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
Najbolji liječnici u 2017. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu