• dr. Trpimir Vrdoljak
 • (ortoped)
Razina pomoći 4,60 (20)
Ljubaznost 4,70 (20)
Zakonitost i etičnost 5,00 (19)
Vrijeme čekanja 4,65 (20)
Osoblje 4,60 (20)

O nama

specijalist ortopedije

Trpimir Vrdoljak 1998. Završava medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te nakon odrađenog pripravničkog staža radi do 2007. kao liječnik u Sportskoj Ambulanti Zagrebačkog Sportskog Saveza.

Specijalizaciju iz Ortopedije završava 2012 u Kliničkoj Bolnici „Sveti Duh“ u Zagrebu.

Tijekom svog specijalističkog usavršavanja je kao stipendist EFORT-a boravio u Švicarskoj. Konstantno, tijekom spezijalizacije i kasnije kao specijalist polaznik je tečajeva najviše kategorije radi usavršavanja operativnih tehnika i znanja.

Između 2005 i 2014 – predavač je na Nogometnoj Akademiji Hrvatskog Nogometnog Saveza iz kolegija Funkcionalna anatomija i ozljede lokomotornog sustava.

Tijekom liječničke karijere surađuje sa vrhunskim sportašima u smislu prevencije te liječenja akutnih i kroničnih ozljeda. Liječnik je atletske reprezentacije, liječnik muške i ženske odbojkaške reprezentacije. Godine 2012 i 2013 je osobni liječnik Marcosa Baghdatisa na ATP touru te brojnih drugih profesionalnih i amaterskih sportaša.

Primarni centar interesa su operativno (artroskopske operacije kuka, ramena i koljena) i konzervativno liječenje akutnih i kroničnih ozljeda lokomotornog sustava te ugradnja unutarnjih proteza kuka, ramena i koljena. U Hrvatskoj je među prvima počinje primjenu PRP terapije u svrhu liječenja akutnih i kroničnih ozljeda mišića i zglobova.

Usluge

Područje rada:

Operativni zahvati u ortopediji te konzervativno liječenje ozljeda i oštećenja zglobova i mekih tkiva.

 

Operativni zahvati:

 

1. Ugradnja unutarnjih proteza zgloba kuka, koljena i ramena. 

2. Artroskopske operacije koljena (šivanje i odstranjenje meniska, rekonstrukcija križnih ligamenata, rekonstrukcija kolateralnih ligamenata koljena, stabilizacija patele, zahvati na oštećenoj hrskavici)

3. Artroskopske operacije ramena (prednja i stražnja stabilizacija, rekonstrukcija tetiva i ligamenata u području ramena, akromioplastika)

4. Artoskopske operacije kuka (korekcija CAM i Pincer impingementa, šivanje labruma, rekonstrukcija labruma sa tetivama ST-GR, mikrofrakture oštećene hrskavice, tenotomia iliopsasa)

5. Operacije u području gležnja:Artroskopske(sindrom sraza, mikrofrakture, artroskopska artrodeza gornjeg i donjeg nožnog zgloba) i otvorene operacije (korekcija osovine, artrodeza gornjeg i donjeg nožnog zgloba)

6. Rekonstrukcija rupturiranih tetiva( Ahilova tetiva, distalni biceps, tetiva pektoralis majora...)

 

Neoperacijsko liječenje ozljeda  sportu i kroničnih oštećenja tkiva i zglobova:


1. Aplikacija autologne kondicionirane plazme(ACP Arthrex) sa faktorima rasta kod ozljeda, mišića, tetiva i hrskavice

2. Aplikacija kortikosteroidnih lijekova injekcijama u zglobove i meka tkiva

3. Izrada postoperativnog programa vježbi i nadgledanje njihova provođenja nakon operativnih zahvata na zglobovima i tetivama

4. Tretiranje miofascijalnih bolnih sindroma (miogeloza)

5. Pregled stopala te uzimanje otisaka za izradu različitih ortopedskih uložaka (sportski, dijabetički...)


Pogledajte iskustvo jednog pacijenta: Aplikacija mezenhimalnih matičnih stanica


Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Grawe
 • Triglav
 • Uniqua
 • Wiener
 • Basler

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 24.3.2023. u 17:19 SATI
 • Korisnik: korisnik46151
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Operirala sam lijevi kuk,endoproteza, krajem 9.mj.2022.Na konzultacijama sam bila u Splitu.Nisam mislila da ću se odlučiti na operaciju. Operirana sam,hodam bez štaka i još uvijek u pozitivnom šoku.Dakle, idite, ne žalite za uloženim novcem jer dr.Vrdoljak je mene spasio.Hodam bez štaka premda mi je noga bila dosta kraća u odnosu na desnu.Prošla sam puno operatera u specijalnim klinikama poput Nemeca i Hašpla, koji su me svojom "govorancijom"samo unistili.Hvala dr.Vrdoljaku i ljubaznim sestrama!❤

 • 21.4.2022. u 10:19 SATI
 • Korisnik: korisnik49282
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr.Vrdoljak je vrhunski profesionalac, ugodan i ulijeva povjerenje na prvu. Ugradio mi je protezu jednog kuka i to prednjim pristupom, tako da mi nije oštećen ni jedan mišić na nozi i nemam ožiljak. Naručena sam i s punim povjerenjem čekam operaciju drugog kuka. Vjerujem da su mnogi kao i ja jako zahvalni i sretni što postoji.

 • 6.3.2022. u 9:19 SATI
 • Korisnik: korisnik48606

Ne mogu dovoljno iskazat zahvalnost na brzini kojom sam dobila termin. Oduševljena sam načinom na koji mi je prezentirao i objasnio što će napravit i što mogu poslije zahvata očekivat. Radi se o rekonstrukciji proteze kuka koju mi je ugrađena prije 9 mjeseci i 4 x do sad iskočila ?, u jednoj drzavnoj bolnici ugrađena. Nakon prvog susreta i razgovora sa dr. Vrdoljakom mirno čekam termin operacije jer sam stekla povjerenje i na prvu se vidi da je vrhunski stručnjak. Hvala od srca!

 • 29.11.2021. u 22:06 SATI
 • Korisnik: korisnik413897
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Gospodin Vrdoljak je doktor do kojeg sam došao na preporuku i koji je opravdao i više nego što sam očekivao. Vrhunski stručnjak i prije svega čovjek, zaista je malo takvih. Što se tiče ortopeda za mene nema više lutanja i gubljenja vremena jer za svaki problem iz ovog područja znam kome se trebam obratiti. Svako dobro i hvala Vam puno doktore na svemu! Lp

 • 29.11.2021. u 11:38 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Vrdoljak mi je spasio nogu, mlada sam osoba koja je nakon 2 operacije koljena u pola godine i izigranog povjerenja od 2 ortopeda operatera i 3 "druga misljenja" bila bez dijagnoze. Nakon godinu dana boli, patnje i neizvjesnosti gdje je svaki moj korak bio uzasno bolan dolazim do dr. Vrdoljaka. Na razgovoru koji je trajao 20tak minuta, gdje mi je sve objasnio gdje su bile greske i sta treba učiniti da se stanje popravi. Problem mog koljena je bio pogrešno postavljen vijak , koji je gulio kost, spriječavao flexiu i extenziju. Rekao je da cu morati pričekati 2,3 Mjeseca na 3. operaciju , ali vise nisam imao sta izgubiti . Sad je proslo 6 mjeseci od operacije, osjećam se bolje svakim danom. Za mene je doktor TRPIMIR VRDOLJAK spasioca i dobri duh, koji ostavlja sigurnost i povjerenje kad je bilo najgore u zivotu. Zahvaljujući Vrdiju imam koliko toliko funkcionalnu nogu. U današnjem svijetu to je ČOVJEK. Hvala mu do kraja života.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Trpimir Vrdoljak

(ortoped)