• dr.med. Josip Lovrić
 • (kirurg)
Razina pomoći 5,00 (17)
Ljubaznost 5,00 (17)
Zakonitost i etičnost 5,00 (17)
Vrijeme čekanja 4,82 (17)
Osoblje 4,94 (17)

O nama

Dr. Josip Lovrić svoje desetogodišnje iskustvo iz kirurgije stekao je kao zaposlenik u Općoj bolnici Bjelovar gdje jer radio kao tada najmlađi specijalist opće kirurgije u Hrvatskoj. Karijeru je nastavio u području estetske medicine gdje je u proteklih 6 godina postao poznat i prepoznat od većine kolega iz struke, ne samo u državi već i na svjetskoj razini. Tijekom svog rada postao je trener za prestižnog njemačkog proizvođača lasera Asclepion Laser Technologies te je uz njih sudjelovao u izradi jedinstvenog lasera na svjetskom tržištu – frakcijskog Romeo lasera za redukciju hrkanja koji je u fazi odobrenja FDA od strane Američke agencije za lijekove.

Inovativan pristup i njegova kreativnost rezultirali su daljnjim usavršavanjima i kreiranjima novih tretmana poput Laser Serum Infusiona koji je izniman odaziv pronašao na tržištu Rusije i Australije. Ono po čemu je ponajviše poznat svakako su dermalni fileri te se više tisuća žena prepustilo njegovim stručnim rukama i oku za estetske detalje na licu. Zaslužan je za blistavi izgled mnogih poznatih lica svijeta medija i estrade, no skromno nikad ne komentira koja lica drži „pod svojim budnim okom“. Njegovu stručnost prepoznao je i svjetski proizvođač filera Merz Aesthetic te je upravo 2017. godine izabran da bude trener za njihove proizvode Radiesse i Belotero prilikom ulaska tih preparata na naše tržište. Poznat po svojoj inovativnosti te pomno prateći svjetske trendove, posebnu pozornost usmjerio je pri otvaranju Boutique Clinic SKINOVA na odabir dermalnih filera. Tražeći samo najbolje, odlučio se za provjerene i prepoznatljive dermalne filere – IBSA Aliaxin i Allergan Juvederm.

Naglasak u svom radu stavlja na optimalan izbor liječenja i minimalnu invazivnost u radu te individualan pristup s ciljem postizanja prirodnog izgleda uz korištenje najsuvremenijih metoda i tehnika liječenja.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, a specijalizaciju opće kirurgije stekao je na Klinici za kirurgiju u Kliničkom bolničkom centru „Rebro“ pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Aktivan je član Hrvatskog kirurškog društva te licenciran od strane Hrvatske liječničke komore. Kontinuiranu edukaciju provodi aktivnim sudjelovanjem na brojnim međunarodnim kongresima u zemlji i inozemstvu kao pozvani predavač, trener i edukator. Autor je i koautor nekolicine publiciranih znanstvenih radova u domaćim i inozemnim časopisima te Zborniku Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.

Usluge

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Ugovor s osiguravajućim društvima

 • Croatia
 • Grawe
 • Triglav
 • Uniqua

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Mastercard

Iskustva drugih

 • 8.10.2023. u 18:24 SATI
 • Korisnik: korisnik57463
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Od srca veliko hvala dr. Lovriću, njegovoj stručnosti i njegovim rukama. Izniman stručnjak sa velikom dozom empatije, tijekom pregleda uspio mi je objasniti sve što se događa sa mojim licem i kako ga bolje nositi sa svojim godinama. Njegov rad je toliko suptilan a opet toliko detaljan da se uživam sada svakog jutra pogledati u ogledalu. Plašila sam se tretmana filerima, no uz njegovu brigu i brigu cijelog tima, shvatila sam da nisu samo fileri ono što nas čini lijepima i poželjnima. Moje samopouzdanje danas je veće nego ikad prije. Još jednom od srca veliko hvala i svaka preporuka. Našla sam liječnika kojem ostajem vjerna zauvijek.

 • 8.12.2021. u 12:52 SATI
 • Korisnik: korisnik456389
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Najbolji doktor, prije svega je dobar čovjek, uvijek pomogne pacijentu svojim znanjem i ljudskosću. Doktor po mjeri pacijenta, strucan elokventan i nakon pregleda sve detaljno objasni i da preporuke. Svojim nastupom ulijeva povjerenje i toplo ga preporucam.

 • 13.2.2020. u 21:09 SATI
 • Korisnik: korisnik36318
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Divan doktor, jako profesionalan, posjetila sam njegovu ordinaciju više puta, i opet ću. Sve pohvale i preporuke!

 • 1.7.2019. u 12:35 SATI
 • Korisnik: korisnik456389

Izuzetno ljubazan i stručan doktor. Susretljiv, pričljiv i izlazi u susret pacijentu!!! Sve pohvale, meni osobno najbolje iskustvo s doktorom do sada! Hvala od srca, moj vrsni, a opet skromni doktor.

 • 7.11.2017. u 14:04 SATI
 • Korisnik: Ante
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nisam vjerovao da je moguće, ali uklonio sam tetovažu kod doktora i riješio se znojenja s injekcijama. Sve je nestalo, super zadovoljan rezultatom! Sestra je super i sve cure na recepciji. Usluga vrh!

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr.med. Josip Lovrić

(kirurg)