Razina pomoći 5,00 (5)
Ljubaznost 5,00 (5)
Zakonitost i etičnost 5,00 (5)
Vrijeme čekanja 4,80 (5)
Osoblje 4,80 (5)

Opća Bolnica - Dubrovnik

 • placeRoka Mišetića bb
  Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija

Iskustva drugih

 • 21.5.2019. u 3:52 SATI
 • Korisnik: Vinko
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Krstov je primjer kakav treba bit doktor. Otvoren, jednostavan, psihološki pristup s pacijentom, profesionalan, ljubazan, stručan i talentiran. Operirao je mene, brata i sestru. Sve tri operacije su bile na vrhunskom levelu, od prvog kontakta, preko operacije, do završetka. Osoblje također za poželit, prije uspavljivanja smo se našalili, utješna riječ i dojam sigurnosti ostavlja doktor i njegov tim. Da napomenem i med sestre tijekom boravka su bile ljubazne i uslužne. Sve u svemu 40/10 ocjena. I da, najvažnije - veliki je kirurški stručnjak. Doktore, hvala ti u ime cijele obitelji. Vinko Komazin

 • 2.12.2016. u 11:54 SATI
 • Korisnik: ina.sutic
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Krstov je neprocjenjiv u našoj dubrovačkoj bolnici. Puno puta je operirao metastaze moga supruga. Točan, precizan, uvijek dobre volje, i topli pristup prema pacijentu. Iako obavlja težak i odgovoran posao uvijek je spreman za pacijente. Želim mu svako dobro i nadalje puno uspjeha u njegovom radu.

 • 9.11.2016. u 14:42 SATI
 • Korisnik: anamarija

Izvrstan I kvalitetan covjek I lijecnik. Kod ovog lijecnika ne cini razliku dob, podrijetlo, dubina dzepa, status ili bilo koja druga karakteristika pacijenta. On naprosto svakome pristupa kao ljudskom bicu ciji zivot je neprocjenjiv I ucinit ce sve sto je u njegovoj moci da pomogne. Kao kirurg izvrstan.

 • 30.9.2015. u 4:48 SATI
 • Korisnik: pacijentpš
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr. Darko Krstov obavio je preko sedamdeset kirurških zahvata odstranjivanja metastaza melanoma na mojoj desnoj nozi. Svaki od njih je bio napravljen vrlo mirno, precizno i savjesno (bez ostatka tumora u okolnom tkivu). Ako uzmemo u obzir agresivnost i sposobnost širenja te zločudne bolesti, mogu mirne duše reči da mi je time spasio život. Moje mišljenje o doktoru je: izvrstan i savjestan kirurg kojeg bih svakome preporučio. Sve riječi pohvale za njegov rad.

 • 14.6.2015. u 21:17 SATI
 • Korisnik: Zrinka
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Njegovo znanje, stručnost i organizacija su na zavidnoj razini. Opća bolnica Dubrovnik treba biti ponosna što u svojim redovima ima izvrsnog kirurga kao što je dr. Darko Krstov. Ono što posebno cijenim, a vjerujem i ostali pacijenti, jest njegova blizina s pacijentom te povjerenje i optimizam koje ulijeva sa svakim susretom. Najmanje što mogu je zablježiti riječ hvale za doktora koji se predano trudi liječiti pacijenta s teškom dijagnozom u 85. godini života. Nakon dvije iznimno zahtjevne operacije naš ujak se uspješno oporavlja. Puno Vam hvala doktore Krstov.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Darko Krstov

(kirurg)