• MirjanaLisičak-Ivčec Uredi
 • (psihijatar)
Razina pomoći 2,57 (7)
Ljubaznost 3,14 (7)
Zakonitost i etičnost 2,71 (7)
Vrijeme čekanja 3,17 (6)
Osoblje 3,67 (6)

Privatna ordinacija

 • placeMatice Hrvatske bb
  Grad Velika Gorica, Zagrebačka županija

Iskustva drugih

 • 8.4.2021. u 15:55 SATI
 • Korisnik: korisnik43079
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost

Gospođa Lisičak je osoba čiji bi rad trebale ispitati institucije. Daje pogrešne dijagnoze, propisuje prejake i neadekvatne terapije. Specijalisti u Zagrebu se zgražavaju nad propisanim terapijama. Osobi koja je imala parkinsonovu bolest je propisala jake tablete za epilepsiju, čime je pogoršala stanje pacijenta.

 • 15.5.2018. u 9:45 SATI
 • Korisnik: juzernejm
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Užasno hladna, nepristupačna i preoštra osoba, koja ne pokazuje karakteristike ljudskosti. Njeni komentari se kose sa načelima struke, kao i moralnim načelima. Neki od primjera upućeni osobi 50+ godina: ...ako niste zadovoljni poslom, dajte otkaz! ...vaš kardiolog vas je bezveze poslao na sve te silne pretrage, uopće nisu potrebne (osoba je već operirani srčani bolesnik, kojoj predstoji još jedna operacija). ...na bolest užeg člana obitelji - to nije vaša briga, maknite se od toga! Nakon pola sata razgovora, rezultat je (još) veća depresija, užasna negativna energija. Sramota da je to jedini psihijatar u Domu Zdravlja Velika Gorica.

 • 11.1.2016. u 19:40 SATI
 • Korisnik: prihvaćanjejepolazdravlja
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

U mom slučaju brza dijagnoza bila je i točna dijagnoza. Mislim da doktorica dobro koristi alate koji su zapadnoj trenutno psihologiji poznati. Bilo bi dobro da i kod nas postoji nešto poput tzv. Svetootačke psihoterapije ili da je Nikićeva Biblijska psihoterapija poznatija jer korijeni bolesti poremećaji su čovjekova duhovnoga preliveni na psihu i tijelo. Psihoterapija dođe u nekom trenu do zida, ali Istina, tj. Ljubav "preskaču zidine", oslobađa od maski i zacjeljuje rane... Dr. Lisičak i sestro Mirjana, svako dobro i BVb +

 • 8.12.2015. u 12:05 SATI
 • Korisnik: anđela139

Ista stvar mi se desila sa njom u potpunosti se slazem s vama..meni je branila kuhanje i peglanje jer je po njoj to bio uzrok mog stresa..

 • 8.12.2015. u 11:56 SATI
 • Korisnik: anđela139
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktorica Lisičak svoj posao OBAVLJA, godinu dana sam provela na liječenju kod nje koje nije davalo gotove nikakve rezultate, razgovore koje ona naziva psihoterapijama nisu psihoterapije buduci da tek kada dodes kod pravog strucnjaka objasni ti da jedna terapija mora trajat najmanje sat vremena..mene je ona sopala cijelo vrijeme tabletama za smirenje koje uopce nisu djelovale na mene jer zapravo patim od depresije..sada se lijecim kod doktorice Rukavine i tek sada shvacam sta znaci prava psiholoska pomoc..znam da mnogi ljudi nemaju novaca za privatne poliklinike ali ja sam se uvjerila da u takvim teskim trenucima vrijedi svake kune..

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Mirjana Lisičak-Ivčec

(psihijatar)