• ZvonimirTomić Uredi
 • (neurokirurg)
Razina pomoći 5,00 (2)
Ljubaznost 5,00 (2)
Zakonitost i etičnost 5,00 (2)
Vrijeme čekanja 5,00 (2)
Osoblje 5,00 (2)

KBC - Split - Firule

 • placeSpinčićeva 1
  Grad Split, Splitsko-dalmatinska županija

Iskustva drugih

 • 6.2.2017. u 13:40 SATI
 • Korisnik: ndoktor

Moje iskustvo sa dr.Zvonimirom Tomicem je fenomenalno.Ovakvih doktora sa pristupom prema pacijentima treba mnogo u kbc-u firule.On je odlican doktor ,covjek sa pozitivnim pristupom i razmisljanjem!

 • 22.8.2016. u 13:41 SATI
 • Korisnik: mare
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Nemam dovoljno rijeci da opisem predanost i posvecenost doktora Tomica svom poslu i svojim pacijentima. Operirao me dosada 5 puta,i nijednom nisam osjetila strah niti sam sumnjala u odluku da se operiram,jer sam znala da ce operaciju voditi vrhunski strucnjak i covijek u kojeg imam potpuno povjerenje. Svaki put mi je doktor laicki razjasnio sve vezano za moju dijagnozu,i objasnio sto je za mene najbolje i svaki puta do sada je obavio sve kako treba. Rijec je o vrlo kompliciranim operacijama lumbalnog i posebno osjetljivog vratnog dijela,koje je doktor izveo vrhunski i bez najmanje komplikacije. Prema pacijentima se ponasa profesionalno,ali prije svega ljudski i za njih je tu u svakom trenutku u toku i izvan radnog vremena. Sa svojim pozitivnim pristupom hrabri pacijente i olaksava im i najteze trenutke. U slucaju potrebe za neurokirurgom, toplo Vam preporucam doktora Tomica. Hvala Vam doktore na svemu, VJERNA pacijentica Mara Milat!

 • 16.8.2016. u 21:37 SATI
 • Korisnik: Grozdana
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Dr.Tomić je izvrstan neurokirurg koji me je operirao tri puta do sada.Iskreno se nadam da više neće biti potrebe,ali i ako bude ne bojim se sve dok je on tu.Vrlo je stručan ,temeljit i detaljan.Postupak operacije i moguće posljedice ti objasni na hrvatskom jeziku tako da ga možeš razumjeti.Jedan je od rijetkih liječnika kojemu je IQ veći od ega pa uvjek nađe vremena da uputi neku lijepu i ohrabrujuću rečenicu koja je svim pacijentima u tom trenutku slamka spasa.Poslije operacije je uz svoje pacijente svaki dan,čak i kad ne radi i veseli se njihovom oporavku ma koliko on spor bio.Zahvaljujući doktoru Tomiću i osoblju odjela neurokirurgije, KBC Firule je jedina bolnica gdje se nisam osjećala kao broj nego kao čovjek.Bolesna,nemoćna,tužna,ali ipak čovjek i za to im svima,a posebno doktoru hvala od srca. GROZDANA OBERAN

 • 11.10.2014. u 19:21 SATI
 • Korisnik: Gost8652

Dragi Bože hvala Ti za liječnika i velikog čovjeka dr Zvonimira Tomića neurokirurga koji se zauzeo za našu majku čim je vidio njene teške dg,apsolutna stenoza,protruzija i prolaps u lumbalnom dijelu kralježnice.Godinama je trpjela velike bolove i svi prije samo fizikalna ,72 su god, ali doktor Tomić je rekao prvo olakšati operacijom a onda fizikalna. Vidio je ispred sebe pacijenta kojem nije gledao veze ni poznanstva samo njene dijagnoze.Skoro nije mogla hodati. Operirao je ,obolazio barem tri puta dnevno,hrabrio i nasmijao ,organizirao prijevoz kući,termin u toplicama,isti dan s majkom stiglo i otpusno pismo ,s svim uputama. HVALA dr Tomiću za uspjeh operacije i kraljevski tretman koji ste pružili našoj majci Ani Ivanda Javno treba iznijeti pohvalu za stručnost i pristup liječnika dr Tomića i svim drugim pacijentima

 • 20.6.2014. u 1:02 SATI
 • Korisnik: Gost6950

Fantastičan liječnik, fenomenalan stručnjak, istinska snaga i pouzdanje svakom pacijentu i članovima obitelji u teškim trenucima liječenja. Čovjek koji zna ohrabriti i liječnik koji se ljudski ponaša prema pacijentima od prvog do poslijednjeg. Zadivljuje spoznaja da ovaj čovjek nikada ne napušta svoje pacijente u radne i neradne sate. Kamo sreće da je ovakvih stručnjaka više.

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

Zvonimir Tomić

(neurokirurg)