• dr. sc. Andrej Roth
 • (kirurg | onkolog | plastični kirurg)
Razina pomoći 4,82 (22)
Ljubaznost 4,96 (23)
Zakonitost i etičnost 4,83 (23)
Vrijeme čekanja 4,65 (23)
Osoblje 4,74 (23)

O nama


Utemeljena je 2011. kao sestrinska poliklinika Milo Clinic iz Londona i pozicionirala se kao najmodernija anti-aging poliklinika u široj regiji, posvećena radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Poliklinika Milojević prva je u Hrvatskoj koja je specijalizirana i posvećena upravo nekirurškoj estetskoj medicini. U 2017. godini smo proslavili 50 godina rada i tradicije, jer Poliklinika Milojević nastavak je klinike koju je utemeljio otac Dr. Nikole Milojevića, Prof. dr. Boško Milojević davne 1967. godine, kao prvu privatnu ustanovu za estetsku kirurgiju u ovom djelu Europe. Uporabom najsuvremenijih metoda i tehnologija, naša poliklinika pruža najnovije tretmane i zahvate za pomlađivanje lica, tijela i duha.
U Poliklinici Milojević posvećeni smo zaustavljanju procesa starenja i "vraćanju kazaljki na satu"; rješavamo vaše davne i nove traume oko izgleda te vam vraćamo samopouzdanje i osmijeh na lice; pomažemo vam da izgledate kao što se osjećate. Naša je filozofija jednostavna - individualnim pristupom, iz širokog spektra najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda, nastojimo prilagoditi tretmane vašim željama.
Vjerujemo da je estetska medicina, koja se vrlo brzo razvija, komplementarna estetskoj plastičnoj kirurgiji današnjice, ali je ujedno nadilazi primjenom znanstvenih dostignuća u neinvazivnim, nekirurškim metodama. Primjerice, mi uspješno bez skalpela uklanjamo podočnjake, oblikujemo nos, pomlađujemo lice i tijelo, uklanjamo masne naslage i celulit, trajno vas oslobađamo dlaka, riješit ćemo vas neugode prekomjernog znojenja, preduhitrit ćemo zadani vam proces starenja, vratiti blistavu put pa čak i kosu, dići ćemo vam spuštene očne kapke i poput kipara oblikovati tijelo.
Naša je misija da uvijek ostanemo vjerni prirodnim okvirima ljepote - ne samo zato da ostanemo vjerni sebi, nego i da vama budemo pri ruci kad ste u dvojbi. Naše najbolje i najsuvremenije metode estetske medicine tu su zato da uvijek izgledate mladoliko i osjećate se zadovoljno.
Dakle, naša je glavna specijalnost estetska medicina, koja obuhvaća mnoge minimalno invazivne metode i nekirurške zahvate. Smatramo da u današnjem svijetu estetike moramo omogućiti klijentima da dođu u pauzi tijekom radnog vremena ili na kraju radnog dana pa nakon bezbolnog zahvata, koji traje samo 10-15 minuta, izađu iz naše poliklinike pomlađeno i osvježeno te nesmetano nastave život jer nemaju velike nuspojave. U budućnosti koju mi vidimo, bit će sasvim normalno otići na neki mali zahvat pomlađivanja, a isto će tako biti normalno imati i liječnika za pomlađivanje, kao što sada, primjerice, svi imaju zubara ili frizera.
Vrijedi i pravilo: što prije, to bolje. Ako s malim zahvatima počnete što prije, spriječit ćete ozbiljne znakove starenja, bilo lica, bilo tijelo. Protiv onog neminovnog starenja, vješti smo s botoxom i dermalnim filerima, koji uklanjaju bore na licu te korigiraju razne nepravilnosti. Za mladolikost i gipkost puti, na raspolaganju su vam laseri, krvna plazma, radiofrekvencija, pilinzi, dermalni roleri, vrhunski medicinski preparati i kreme. Što god da na sebi želite promijeniti, mi vam možemo ponuditi rješenje, bila to pigmentacijska mrlja, grbavi nos ili okorjeli "šlauf" oko trbuha.
Ako baš ne ide bez noža, Poliklinika Milojević nudi neke od najvećih hrvatskih i svjetskih eksperata estetske kirurgije za zahvate kao što su operacija nosa, ušiju, kapaka, uklanjanje madeža i liposukcija. A uz naše stručne dermatologe, zdravlje i izgled vaše kože je u najboljim rukama.
Na našim stranicama izaberite svoje željene zahvate, nazovite nas, a dr. Milojević i njegov tim pobrinut će se za sve ostalo.


O DOKTORU:

Dr. Roth diplomirao je 1994. na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a od 1995. zaposlen je u Klinici za tumore KBC Sestara milosrdnica. Završio je specijalizaciju iz opće kirurgije (2002), pa potom subspecijalizacije za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu kirurgiju (2010). Usto, doktorirao je (2012) na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu na biologiji s temom "Uloga estrogenskih beta-receptora u razvoju karcinoma dojke". Od 2011. pročelnik je poliklinike u Klinici za tumore. Završio je brojne edukacije iz plastične kirurgije, mnoge tečajeve iz rekonstrukcijske kirurgije dojke te iz onkoplastične kirurgije, a boravio je i u vodećim svjetskim centrima za plastičnu kirurgiju. Objavio je niz znanstvenih radova u domaćim i međunarodnim stručnim časopisima, a glavna tema njegova znanstvenog interesa je karcinom dojke i sve vrste kožnih tumora. Sudjelovao je na važnim svjetskim kongresima, pa je tako nedavno bio i predavač na Šestom europskom kongresu o bolestima dojke s tomom "Pacijentičina / kirurgova zadovoljavajuća očekivanja". Član je Hrvatskog društva plastičnih, estetskih i rekonstruktivnih kirurga te međunarodnih stručnih udruženja plastičnih kirurga (ISAPS, ESPRAS, EPOBRAS).
No, osim kirurgije dojke i kožnih promjena, dr. Roth specijalizirao je i liposukciju, pri čemu valja istaknuti da je prošao edukaciju kod vodećih svjetskih eksperata za Vaser Lipo. Poliklinika Milojević ima najviše iskustva s Vaser Lipom i najveći broj operacija u ovom dijelu Europe. Dr. Andrej Roth stoga naglašava prednosti tog zahvata:
Operativni zahvat znatno je manje traumatičan od klasične liposukcije, rezultati su bolji, moguće je odstraniti veće količine masnog tkiva bez značajnijeg krvarenja. Vaser Lipo vrlo učinkovito zateže kožu čime se izbjegava da ostane višak kože nakon zahvata, a što je česti problem kod klasične liposukcije. Usto, Vaser koristi ultrazvučne valove koji razbijaju samo masne stanice, dok netaknutima ostaju krvne žile i okolno tkivo. Oporavak nakon zahvata je znatno brži te se pacijent za nekoliko dana može vratiti većini svojih svakodnevnih aktivnosti. Naposljetku, važna prednost Vaser Lipa jest i to što omogućuje prijenos masti u druga područja što znači da se mast odstranjena npr. iz trbuha može koristiti za uvećanje grudi ili stražnjice.

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 11.5.2022. u 22:24 SATI
 • Korisnik: korisnik49567
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Na raspolaganju cak i u privatno vrijeme iznimno profesionalan,vrhunski strucnjak,sjajan sjajan kirurg,pristupacan,empatican,hvala Vam sto ste me je izlijecili

 • 11.5.2022. u 22:20 SATI
 • Korisnik: korisnik49567

vrhunski doktor, profesionalan, s jednakom pažnjom pristupa svim pacijentima, detaljan, ljubazan, strpljiv,sjajan, stručnjak, sjajan..hvala dr Roth

 • 25.4.2022. u 8:58 SATI
 • Korisnik: korisnik49323
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Zahvaljujući njemu mogu ovo napisati danas, Osjećam se odlično i svi moji nalazi su uredni. Njemu bih povjerila sve svoje najdraže, on je netko kome se može vjerovati. Ljubazan i pun empatije za pacijenta. Kasnije su i drugi doktori potvrdili kako mi je na vrijeme uspostavljena dijagnoza i da to mogu zahvaliti svom liječniku dr. Rothu.

 • 25.11.2021. u 18:30 SATI
 • Korisnik: korisnik413897
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Same pohvale za ljubaznost, stručnost i pristupačnost doktora, kao i cjelokupnog osoblja u Klinici za tumore!

 • 24.11.2021. u 15:36 SATI
 • Korisnik: Gost84829
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Predivan doktor,profesionalno sve odrađuje,zraci pozitivom,ulijeva povjerenje.Svaka pohvala.Presretna sam da me je bas on operirao. Petra

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. sc. Andrej Roth

(kirurg, onkolog, plastični kirurg)