• dr. Dejan Šimičević
 • (plastični kirurg)
Razina pomoći 5,00 (9)
Ljubaznost 5,00 (9)
Zakonitost i etičnost 5,00 (9)
Vrijeme čekanja 5,00 (9)
Osoblje 5,00 (9)

O nama

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te za razvoj stručnjaka. Utemeljeni smo davne 1995. godine kao Privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju od strane prof.dr.sc. Marija Bagatina, svjetski priznatog maksilofacijalnog i plastičnog kirurga. Nekoliko godina kasnije, točnije 2006. godine, doktor medicine Dinko Bagatin, čija je specijalnost opća i plastična kirurgija, te doktor Tomica Bagatin, maksilofacijalni kirurg, zajedno s mlađim bratom, Ognjenom Bagatinom, preuzeli su Polikliniku i uspješno nastavili koračati putem koji je započeo njihov otac.

Danas smo inovativna Poliklinika koja spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i ljepotu, i sve to uz pomoć stručnih liječnika iz čak 9 grana specijalizacija te vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. U našoj Poliklinici pružamo široki raspon usluga te individualizirani pristup, što nas čini jedinstvenom medicinskom ustanovom u regiji. Iskustvom i predanošću, uz cjelovitu brigu i doživljaj 5 zvjezdica, njegujemo odnos s klijentima za cijeli život. Shvaćamo Vaše potrebe i apsolutno želimo ispuniti te nadmašiti Vaša očekivanja, a inspiraciju pronalazimo jedni u drugima.

Svoje djelatnosti podijelili smo na ukupno 3 lokacije u 2 najveća hrvatska grada, Zagrebu i Splitu, gdje nudimo preko 250 usluga. Na prvoj od dvije zagrebačke adrese u Green Gold Toweru, iznad hotela DoubleTree by Hilton, nalaze se odjeli dermatologije, stomatologije i kozmetologije. Na gotovo 900 kvadrata na raspolaganju su Vam najmoderniji laser centar u regiji, Centar za oblikovanje tijela i kontrolirano mršavljenje te dermatološki stručnjaci za rješavanje svih problematika kože, od neželjenih dlačicakapilarabora pa sve do promjena na koži poput madeža ili ožiljaka. Spomenimo i da je dermatološki odjel Poliklinike Bagatin proglašen najboljom klinikom za dermatologiju u Europi za 2018. godinu prema GCR-u.

Na istoj lokaciji, a u želji da pružimo cjelokupnu brigu za ljepotu i zdravlje naših klijenata, 2015. godine otvorili smo vrata našeg stomatološkog odjela. U sklopu novouređenog i najnaprednijeg Dental centra u Zagrebu i okolici pružamo široku ponudu vrhunskih stomatoloških usluga. Naglasak stavljamo na estetsku stomatologiju, oralnu kirurgijuimplantologiju3D dijagnostiku te ortodonciju.

Naša druga Poliklinika u Zagrebu, koja neprekidno više od dvadeset godina nudi usluge maksilofacijalne, opće i plastične kirurgije nalazi se u Donjem gradu, u Folnegovićevoj ulici u potpuno novo opremljenom prostoru. Uz četiri glavne ordinacije, dvije operacijske sale, dvije opservacije, u sklopu nove kirurgije nalazi se i apartman za naše klijente i njihovu pratnju koji ne dolaze iz Zagreba i/ili Hrvatske, a kako bismo njihov boravak u Poliklinici učinili što ugodnijim. Kao jedina Poliklinika u regiji, u svojoj ponudi nudimo i konzultacije s uređajem VECTRA XT 3D koji omogućava simulaciju postoperativnog izgleda, što našim klijentima i pacijentima uvelike pomaže pri donošenju odluka o zahvatu. Sve navedeno, uz još mnoge kompetencije koje posjedujemo, omogućile su nam visoki status najbolje međunarodne klinike za estetsku kirurgiju prema IMTJ-u.

Početkom 2019. godine otvorili smo svoja vrata na još jednoj novoj, trećoj lokaciji u prekrasnom gradu podno Marjana, najljepšem Splitu. Našu dugogodišnju tradiciju poslovanja, kulturu, znanje, vještine, inovacije i bogatu ponudu koju imamo, objedinili smo u Dioklecijan Hotel & Residenceu, u sklopu Splitske kuće zdravlja. Vrhunska usluga od pet zvjezdica te stručno osoblje očekuju vas na odjelima stomatologije, kozmetologije te estetske dermatologije.

Sa željom da pružimo vrhunsku uslugu, biramo isključivo tehnologiju i uređaje koji su dokazani svojom kvalitetom, a ujedno predstavljaju i najsuvremenija dostignuća u znanosti. Najvažnije mjerilo i pokazatelj našeg rada zadovoljstvo je naših klijenata koji nas svakim svojim dolaskom motiviraju i potiču da težimo još boljem. Vi ste naša inspiracija!


O DOKTORU:

Dejan Šimičević, dr.med.
Specijalist opće, sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije

Doktor Dejan Šimičević završio je medicinski fakultet u Zagrebu, a specijalizaciju iz opće kirurgije stekao je u Kliničkom bolničkom centru ´Rebro´. Potom subspecijalizaciju iz plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije završio je u Kliničkoj bolnici ´Dubrava´ te Kliničkom bolničkom centru ´Sestre Milosrdnice´. Veliko kirurško iskustvo iz opće i plastične kirurgije stječe kroz deset godina rada na odjelu plastične kirurgije u Općoj bolnici ´Varaždin´. Doktor Šimičević se proteklih godina dodatno educirao na području estetske kirurgije i estetske medicine. Također, kontinuirano stručno i znanstveno usavršavanje nastavlja sudjelujući u brojnim tečajevima i kongresima unutar Hrvatske i u inozemstvu s naglaskom na suvremene metode u estetskoj medicini. Član je Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju te je licenciran od strane Hrvatske liječničke komore.

Usluge

Usluge Poliklinike Bagatin:

Estetska kirurgija
    - Lice
    - Grudi
    - Tijelo
    - Mali kirurški zahvati
    - Laser centar
    - Konzultacije

Dermatologija
    - Estetska dermatologija
    - Medicinska dermatologija
    - Laser centar

Kozmetologija
    - Tretmani lica
    - Tretmani tijela
    - Dermokozmetika
    - Laser centar
    - Konzultacije

Stomatologija
    - Implantološki centar
    - Protetika
    - Estetska stomatologija
    - Ortodoncija
    - Opća stomatologija
    - Laser centar

Presađivanje kose

*cijene i detalje o pojedinoj usluzi možete vidjeti klikom na područje vašeg interesa

Ugovor s HZZO

 • Ne Postoji

Načini plaćanja

 • Premium
 • Diners
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Iskustva drugih

 • 16.11.2022. u 18:21 SATI
 • Korisnik: korisnik52269
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor je izrazito topao, stručan i spreman odgovoriti na sva pitanja u vezi zahvata. Ja sam imala zahvat podizanja obrva i vrlo sam zadovoljna kako rezultatom tako odnosom doktora tokom cijelog procesa. Vrhunski profesionalac, tople preporuke bilo kome tko razmišlja o bilo kakvom manjem estetskom zahvatu.

 • 24.9.2022. u 11:31 SATI
 • Korisnik: korisnik51344
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Kod dr. Šimičevića bila sam na korekciji ušiju i prezadovoljna sam cijelim iskustvom :) Doktor je komunikativan i pristupačan, sluša pacijenta i rado objasni ili odgovori na bilo kakva pitanja i nedoumice u vezi cijelog procesa... Operacija i oporavak prošli su izvrsno - jako sam zadovoljna kako mi sada izgledaju uši, najbolje su <3 Sve u svemu, ostavio je dojam iznimno stručnog i brižnog liječnika, baš da cijelog sebe u svoj posao! Zahvalna i sretna, Bernarda :)

 • 8.9.2022. u 14:40 SATI
 • Korisnik: korisnik51087
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Doktor Šimičević je vrlo susretljiv, korektan i svoje pacijente shvaća ozbiljno i odgovorno te raspolaže primjerenim znanjem. sigurno jedan od oglednih primjera kako bi nase zdravstvo trebalo izgledati.

 • 5.9.2022. u 8:24 SATI
 • Korisnik: korisnik51046
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Apsolutno najugodnije i najprofesionalnihe iskustvo koje sam imala u zdravstvu. Izrazito stručan, ljubazan, odgovoran i požtrvovan kirurg. Obzirom na moju dijagnozu karcinoma, sve je učinio da mi pojasni postupak, operaciju i oporavak. Ožiljak je praktički nevidljiv, a cijelo vrijeme imala sam osjećaj istinske ljudske i profesionalne brige od strane dr. Šimičevića. I ovim putem od srca zahvaljujem. Aleksandra R.

 • 22.9.2021. u 10:55 SATI
 • Korisnik: korisnik45488
Razina pomoći
Ljubaznost
Zakonitost i etičnost
Vrijeme čekanja
Osoblje

Sve pohvale za doktora Šimičevića.Izuzetno ljubazan i stručan. Ima odlican pristup prema pacijentima. Mislim da ce mi po njemu bolnica ipak ostati u lijepom sijecanju jer se stvarno trudi sve objasniti i preporučila bih ga svima. Lp

Učitaj još komentara

Doktori medicine

Doktori stomatologije

Bjelovarsko-bilogorska županija

Brodsko-posavska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Grad Zagreb

Istarska županija

Karlovačka županija

Koprivničko-križevačka županija

Krapinsko-zagorska županija

Ličko-senjska županija

Međimurska županija

Nepoznato

Osječko-baranjska županija

Požeško-slavonska županija

Primorsko-goranska županija

Šibensko-kninska županija

Sisačko-moslavačka županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Virovitičko-podravska županija

Vukovarsko-srijemska županija

Zadarska županija

Zagrebačka županija

dr. Dejan Šimičević

(plastični kirurg)